• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefon Tavsiye

marsli

Asistan
Merhaba arkadaşlar
Şuan galaxy wonder kullanıyorum eğer imkanım olursa değiştirmeyi düşünüyorum kafamda belli başlı telefon yok ios ve wp deneyimim yok Telefon da yapacaklarım:
1-Pil ömrü iyi olmalı
2-Fazla film izlerim
3-Oyun oynamam (sıkılınca yüklediğim bazı oyunları oynarım)
4-Sosyal medyayı az çok kullanırım
5-Bateristim müzik benim için çok önemli içinden çıkan kulaklık idare etmeli
6- Fotoğraf çekerim süper de olmasın kötü de olmasın günümüzün kameralarından olsun

Şimdiden teşekkürler

G2 puanla 1000 lira civarına alınabiliyor. Aradığın her şey G2 de var :)

Evet, 1 ay kadar önce aldım. Öncesinde lumia ve razr xt910 vardı, batarya bitti bitecek korkusu vardı hep. Ama g2 nin maşallahı var, 3000 lik batarya baya götürmekte. Müziği telefondan dinlemiyorum ama video vs açıyorum sesi tatmin edici, kulaklığı zaten güzel. 13 mp harika kamerası var çekimleride süper. G2 ile yolda kalacağını sanmıyorum. Dilersen teknoloji mağazalarında incelebilirsin. Ben 1700 lira vermektense 1000 lira gibi bi fiyata aldım, paralek ithalat ama :)

teşekkür ederim
böyle olması garantide sıkıntı yaşatırmı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

teşekkürler

Garantiyi sunan servise bağlı. Bugüne kadar sadece bir parelel ithalat alet aldım. Bu yüzden sadece benim servis için konuşabilirim.

1 ay önce telefonu Delta Servise gönderdim. 5 günde arıza giderip gönderdiler. Hız ve müşteri memnuniyeti açısından takdirimi kazandı

Teşekkürler, siz G2 kullanıyomusunuz kullanıyosanız deneyimlerinizi paylaşırmısınız :)

G2 aldığımdan beri ne pil problemim kaldı ne kasma problemi. Maşallah, telefon süper. Almanı şiddetle tavsiye ederim. Pişman olmazsın. Ama Z1 Compact'a da bak derim. Sırf ekranı küçük diye almadım.