Xiaomi Mi4Arkadaşlar 1000 altı begendigim telefonlar shiftdelete.net baktım bu telefonlar android 6.0 gelcek telefonlar J5 hariç bunların hangisini almalıyım .
Sony m4 Aqua
Samsung J5
Samsung E5
General Mobile 4g
Arkadaşlar 1000 altı begendigim telefonlar shiftdelete.net baktım bu telefonlar android 6.0 gelcek telefonlar J5 hariç bunların hangisini almalıyım .
Sony m4 Aqua
Samsung J5
Samsung E5
General Mobile 4g
o telefonda çok şık duruyor 1400 den 800-900 inmişSony m4 Aqua olabilir.
1 sorum daha olcaktı general mobile 4g wafi az mı çekiyomuş bu telefondan alcaktım wafi az çektigini duyunca vazgeçtim yardım edermisiniz yeni bir konu gerek yok
arkadaşlar yardım edin general mobile 4g wi fi az mı çekiyo
1000 tl altında bence gm 4g alabilirsin daha note 5 gibi cihazlar android 5.1.1 ile gelirken bu cihaz 6.0.1 ile geliyor...Arkadaşlar 1000 altı begendigim telefonlar shiftdelete.net baktım bu telefonlar android 6.0 gelcek telefonlar J5 hariç bunların hangisini almalıyım .
Sony m4 Aqua
Samsung J5
Samsung E5
General Mobile 4g
c4 guzel 1000 tl civarında o da güzel onuda begendimİkinci el temiz Z2 işini uzun süre görecektir.
O olmazsa C4 al ama C4'ün pili Z2 kadar güzel gitmiyor.
C4 iyi bir cihazdır.her şey için teşekkür ederim öncelikle gm 4g alacam wi fi iyi deil sony m4 alcam 8 gb dahili hafıza az napcam bilmiyorum j5 alsam andıroid 6.0 gelmiyor . diger telefonlarda ara yüzünü semiyorum yardım edin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
c4 guzel 1000 tl civarında o da güzel onuda begendim