Telefon Seçmek için Yardım

EyesOnFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yeni telefon almayı düşünüyorum Lg G5 , Galaxy S7 Edge ve Sony Xperia Z5 Premium arasında kaldım sizce hangisi ve neden ?

Tys23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,230
Yeni telefon almayı düşünüyorum Lg G5 , Galaxy S7 Edge ve Sony Xperia Z5 Premium arasında kaldım sizce hangisi ve neden ?
LG G5 Bence tasarımı sıkıntılı ama güzel bir cihaz kamera olarak performans olarak gayet iyi ama 2700 lira gibi fiyatı haketmediğini düşünüyorum.

S7 Edge Tasarımı, Donanımı , Bataryası , Kamerası ve Su Geçirmezliği ile üst düzey telefon 3200 lira gibi fiyatı var ama beklersen yaza doğru 100-200 lira daha düşer. Kesinlikle tavsiyemdir.

Z5 Premium ise 4k ekranlı cihaz ama sadece fotolarda ve videolarda 4k görüntü sunuyor. Ayrıca her ne kadar ekran full hd çalışsada pili etkiler diye düşünüyorum. Sony kamera'da bir numara ama kamera yazılımda sonuncu diyebilirim belki düzelmiştir.

3 cihazdan kesinlikle S7 Edge Ancak Z5 premium şu sıralar 2100 Liraya bulabiliyor. Beklemeni tavsiye ediyorum. Fiyatlar kesinlikle düşecektir.

EyesOnFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
S7 Edge ye karar verirsem eğer faturaya ek alacağım o yüzden fiyat çok etkilemez diye düşünüyorum eğer dediğiniz gibi ise z5 mantıklı olmayacaktır

sarper.arıkan

Asistan
Reaksiyon puanı
21
SAMSUNG Galaxy S7 edge size önerebilirim.

Başlıca nedenlerim;
1.Günlük kullanımda performansıyla her anlamda kullanıcıyı tatmin etmesi.
2.Gece ve gündüz kamera çekimlerinin başarılı olması. Günümüzde gece çekebilen kameralı telefonlar arasında biraz daha ön plana çıkıyor taşıdığı özellikler bakımından.

3.Malzeme kalitesi bakımından, premium yapı ve sağlamlıkta bence önemli bir kriter.

sarper.arıkan

Asistan
Reaksiyon puanı
21
Muhakkak ki uygulama düzeyinde farklar olacaktır. Ancak, bahsedilen sistemler arasında da uçurumlar olmayacağını düşünüyorum. S7 edge bana her zaman LG modellerine göre daha stil sahibi gelmiştir.
Performansa gelince de bir aydır cihazımda şişme veya kasma olmadı.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 edge bence
Ekrani olsun kamerasi olsun
Tasarimi olsun 3 telefondan da iyi :)
Bu nedenle s7 edge

EyesOnFire

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dediklerinize göre s7 edge olacak anlaşılan :) evet faturaya ek pahalı oluyor fakat öğrenci olduğumdan dolayı taksitli daha mantıklı

Green_Ninja

Asistan
Reaksiyon puanı
26
Neden S7 Edge
1-Malzemesi sağlam ve kaliteli
2-Performansı çok iyi
3-Tasarımı iyi
4-Bataryası iyi diye hatırlıyorum
5-Ve kamerasıda çok başarılı

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Oncelikle sony xperia z5 peemium modelini g5 ve s7 edge varken hic dusunmeyin. Cunku islemci,ekran,kamera konularinda g5 ve s7 edge modelinin gerisinde kalan bir cihaz. Ayrica ekraninin 4k olmasi sizi yaniltmasin 4k video/filmlerde ve galeri uygulamasi ile aktif oluyor bu 4k cozunurluk. Hem sonu premium'un 4k ekrani yerine s7 edge ve g5'in 2k ekrani renk canliligi, panel kalitesi, guc tasarrufu konularinda daha iyi.

G5 ve s7 edge arasinda bir secim yapmak icin;

* Islemci: lg g5.
*ekran: ikiside esit kalitede ama s7 edge'in kivrimli ekrani daha cercevesiz goruntu sundugu icin 1 tık daha iyi.
*kamera: ikiside cok iyi kamera performansi sunuyor ama teknik ozellikleri ele aldigimizda s7 edge'in karanlik ortamlarda f1.7 diyaframi sayesinde daha iyi performans vermesi gerekiyor. Normal isik kosullarinda ikiside cok basarili.
*batarya: s7 edge pcmark battery testinde basarili skor aldi. Lg g5'in batarya kapasitesi daha dusuk oldugu icin yazilimsal olarak bir mucize yasanmazsa bu konuda s7 edge'in gerisinde kalir.

Iki urun arasinda farkliliklar bu sekilde. Gordugunuz gibi aralarinda olumcuk farklar yok. Eger butceni el veriyorsa s7 edge almanizi tavsiye ederim. Basli basina edge ekran bile cok farkli bir kullanim deneyimi sunuyor.