Telefon seçiminde hatamı yaptım?

smodi79

Asistan
Reaksiyon puanı
2
S.a arkadaslar. Ben 3 hafta once g2 aldm paralel ithalat ben bugune kadar hep android kullandm dedm g2 de malum android tarafnda saglam cihaz iyi neyse aldm telefonu.Bu sefer cevremdekiler dedi iphone neden almadn ikinci el temiz var keske ondan alsaydin dediler siz ne diyosunuz bu ise iyi mi yaptm kotu mu.

HeroGaki

Doçent
Reaksiyon puanı
10
Tabiki iyi bişey yaptın , G2 çok üst düzey bir cihaz bütün özellikleri ile iphone den iyidir.İPhone tarz işidir telefonla hava yapmak istersen iphone alırsın ama özellikleri iyi telefon olsun dersen doğru tercih verdin

ClouT

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu cihazın iphone markasındaki eşi 4s olmalı. Hem tasarım bakımından hem de özellik bakımından g2 daha iyi. Ayrıca 4s'in modası geçti. Ne o öyle tuğla gibi :) Doğru yapmışsın.

kadir5050

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bu telefon ıle 4s kıyaslıyorlar yaa.. şaşırıyorum. çevrende iphone 4s varsa yan yana bı koy ıphone neresı cekıcı gelıyor :D yada neresı lg gore daha ıyı.. hadı onu gectım... şarj konusunda lg on basar yaa.. cıft dokunma ozellıgı falan ıphone kıyaslanmaz bence... 4s ekranı bıle kucucuk sınır oluyorum ufacık ekranlı tefonlardan. en ıdeal ve uygun bır lg almışsın kesınlıkle pısman degıl gurur bıle duyabılırsın :)

vedat_1966

Asistan
Reaksiyon puanı
79
Yanlış bile olsa kullanacağın bir eşya, ürün vs. aldığın zaman başkasının ne dediğine bakma. Değilse Nasreddin hocanın çocukla merkep işine döner.

KİME KULAK VERMELİ! *

Nasreddin Hoca kasabaya gideceği zaman küçük oğlu tutturmuş "ben de geleceğim" diye.

Nasreddin Hoca almış oğlunu da yanına, bindirmiş Karakaçan'a..

Hoca da arkasında yaya olarak yürümeye başlamış. Yolda köylülerden birine rastlamışlar.

Köylü söylenmiş yüksek sesle:
“Ne günlere kaldık! Babası yürüyor, oğlu eşeğe binmiş.”

Bunun üzerine Hoca çocuğu indirmiş, kendi binmiş eşeğe ve tekrar yola koyulmuşlar.

Kasabaya yaklaşırlarken, karşılaştıkları bir başka kişi ise kaşlarını çatarak:
“Ne zalim adam, çocuğu yürütüyor, kendi eşek sırtında göbeğini büyütüyor.” demiş.

Nasreddin Hoca bu sefer çocuğu da bindirmiş eşeğe ve düşmüş yine yola.

Biraz ilerlemişler ki, bu sefer bir başkası eşeğin sırtında iki kişi görünce:
“İnsafsızlık bu!” demiş.

Hoca şaşmış bu olanlara.

İkisi de inmiş eşekten ve başlamışlar eşekle birlikte kasabaya doğru yürümeye..

Tam kasabaya girmişler ki, bir adam şaşkınlıkla:
“Yahu merkep boş gider mi?” demiş.

Nasreddin Hoca kaşlarını çatıp sonunda oğluyla beraber sırtlanmış eşeği!

PlaTooNOx

Asistan
Reaksiyon puanı
0
G2 gerçekten çok güçlü bir telefon ve harika özelliklerle donatılmış. Fiyatıda cabası. Fakat bana 1100-1200 gibi bir bütçe verip bir telefon al deseler alcağım telefon G2 olmazdı. M4 Aqua, Xperia C4 yada biraz daha sıkıp paralel ithalat G3 alırdım.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
hata yapmadın o paraya alacağın alt model iphone 1 sene sonra zombie olurdu