umit serbetci
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Arada kaldım iPhone 14 pro max mi, Xiaomi 12t promu
Evet haklısın, işin bir de o boyutu var maalesef, teşekkür ederim bilgilendirme için.Bana kalsa seni mi kıracağım yaparım tabii?. Ama uygunsuz bir davranışı olmadı. Yapamam.
Oohhooo o telefon eskidi bile, iPhone 15 ultra mega hyper super Max alsın. ?Bekle S23 al.![]()
Konu acmak icin kayit olmus olamaz mi?Banlayın bu arkadaşı ya, bence kesinlikle trol, 20 dakika önce gelmiş üye olmuş, pro max mi yok bilmem ne, sinirlendim yine yaa.
Bende böyle diyordum fakat 9 yıl sonra ilk kez ios cihaz aldım. İos kalitesi bi farklıymış onu anladım. Hee android i özlüyor muyum? Sanırım cevabım hayır olacaktır. Tabi ki androidde uygulamalarda özelleştirme daha fazla bazen onları özlüyorum en basitinden klavye boyutu ayarlama gibi ama ios kararlılığı bir başkaymış. Android de sürekli f/p cihazı alıp 1-2 senede bir cihaz değiştirmek mi yoksa ios alıp +3 sene kullanmak mı olarak kullanım alışkanlığına göre tercih yapılabilir.Bu soruyu Android mi iOS mu diye düşünebiliriz. Ben her zaman Android çi oldum. iPhone parasının yarısına en kral Android i alma taraftarıydım her zaman. Ancak aramızda azımsanmayacak kadar "en iyi Android tense eski model iPhone tercih ederim" ciler var. Eğer imkan varsa herkesin diyeceği şey iPhone al geç olacaktır ama gerek yok o kadar para savurmaya
iphone 14 pro maxArada kaldım iPhone 14 pro max mi, Xiaomi 12t promu
Sen kafana takma dostum çürük elmalar çıkıyor bazen her kasadan olduğu gibiArkadaşlar sadece bir soru sordum. Shiftdelete videolarını sürekli izliyorum sadece 2 telefon arasında kaldım. Yok 20 dk önce üye olmuş soru sormuş siz üye olduktan ne kadar süre sonra soru sordunuz. Bende bu zamana kadar androidciydim ios kullananlar nasıl bir cevap verecek onu bekledim veya andoridden iosa geçenler nasıl memnunmu onu öğrenmek istemiştim. Alın grubunuz sizin olsun. Düzgün cvp verenlere tşk ederim. 14 pro max eyvallah.