Telefon Sebebsizce Kasıyor

furqan.

Asistan
Reaksiyon puanı
82
Merhabalar şuan bunu yazarken bile aşırı kasmakta, telefon 10 dk dır bu şekilde, telefonun güç tuşuna basıyorum 2 sn sonra fln geliyor, uygulama çekmecesini açarken flnda aşırı kasmakta kağnı gibi, bunun sebebi nedir acaba bileniniz varmı. Biraz öncede internet üzerinden bir oyun dosyası indirmiştim ve virüs taramasıda yapmıştım birşey çıkmamıştı neden böyle acaba yanıtlar mısınız?

Taha K.

Profesör
Reaksiyon puanı
1,001
Lenovo k6 note bir buçuk yıllık telefon daha 5 gün önce fln format atmıştım sıkıntı yoktu
Kasması normal eski bir model güncelleme almıyordur büyük ihtimal , onun dışında gereksiz program yüklemeyin , dosyaları bulut atın sonra silin.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,516
Virüs bulaşmış olabilir dosyayı format sonrası yüklemişsin anladığım kadarıyla tekrar hard reset at. Düzelmezse donanımsal bir sorun vardır.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,516
Hahahah hiç güleceğim yoktu ????
Yıllardır android kullanıyorum 2013 de çıkan note 3 şuan evet kasıyor ama 2015 de çıkan note 5 de kasma görmedim hiç ara sıra ayda 1 bazen takılıyordu ama pc den telefona geçenler pek umursamaz bunu şimdi ki telefonum ise gram kasmıyor bence android algınızı güncellemeniz gerekmekte

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Hahahah hiç güleceğim yoktu ????
Yıllardır android kullanıyorum 2013 de çıkan note 3 şuan evet kasıyor ama 2015 de çıkan note 5 de kasma görmedim hiç ara sıra ayda 1 bazen takılıyordu ama pc den telefona geçenler pek umursamaz bunu şimdi ki telefonum ise gram kasmıyor bence android algınızı güncellemeniz gerekmekte
Bende s7 edge mevcut iPhone 7 nin yanına dahi yaklaşamıyor performans açısından :) İPhone kullanmadan yorum yapmayın.
Ben 6 sene android kullandım, iosa geçeli 3 yıl oldu ve nihayet yüzüm güldü.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Her zaman paranızın yettiği iPhone’u alın. En basit örneği ile piyasa da hala satılan iPhone 6 lar 5 ler görebilirsiniz ama s5 bulamazsınız, s6 bulamazsanız. Android zengin işidir yıllık değiştirmek lazım, tad vermez :)

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,516
Bende s7 edge mevcut iPhone 7 nin yanına dahi yaklaşamıyor performans açısından :) İPhone kullanmadan yorum yapmayın.
Hep bu ios android savaşı olacak sanırım??? iosdan android e geçenler var son zamanlarda çok arttı ios gerçekten çok kötüymüş diyorlar fakat android artık stabil oldu özellikle 2018 sonrası çıkan cihazlarda

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Hep bu ios android savaşı olacak sanırım??? iosdan android e geçenler var son zamanlarda çok arttı ios gerçekten çok kötüymüş diyorlar fakat android artık stabil oldu özellikle 2018 sonrası çıkan cihazlarda
İntel vs AMD bu kadar kapışmıyordur :D
Ben s7 edge deneyimimden sonra tövbe ettim androide hiç memnun değildim. Bide yılın telefonu seçilmiş herkes deli gibi övmüştü ?

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,516

Her zaman paranızın yettiği iPhone’u alın. En basit örneği ile piyasa da hala satılan iPhone 6 lar 5 ler görebilirsiniz ama s5 bulamazsınız, s6 bulamazsanız. Android zengin işidir yıllık değiştirmek lazım, tad vermez :)
Aaaa ayıp ettin şimdi hala j7 serisi note 5 s7ler dolup taşıyor. 3 4 senelik cihazlar bunlar.

İntel vs AMD bu kadar kapışmıyordur :D
Ben s7 edge deneyimimden sonra tövbe ettim androide hiç memnun değildim. Bide yılın telefonu seçilmiş herkes deli gibi övmüştü ?
Ne oldu ki s7 edge ile ? Güzel seri de almışsın aslında. Samsung da tek haneli sayılara yöneleceksin. S3 gibi s5 gibi s7 gibi s9 gibi çiftler genelde prototip gibi oluyor.

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Aaaa ayıp ettin şimdi hala j7 serisi note 5 s7ler dolup taşıyor. 3 4 senelik cihazlar bunlar.

Ne oldu ki s7 edge ile ? Güzel seri de almışsın aslında. Samsung da tek haneli sayılara yöneleceksin. S3 gibi s5 gibi s7 gibi s9 gibi çiftler genelde prototip gibi oluyor.
Ben uzun kullanım açısından kıyasladım.
Çok ısınıyordu telefonum, pembe çizgi oluştu. Ve kıyaslama şansım olduğundan iPhone 7 den daha yavaştı.
Ama en büyük yeniliklerde çift hanelere geldi s4 ün bir sürü özelliği vardı göz takibi vs..
S6 edge ekran ve parmak izi(s5 i saymıyorum onunki baya kötüydü ekrana parmağımızı sürüyorduk ve stabil değildi ?)
S8 sonsuz ekran,s10 lar , s20 de öyle
Bu arada s4 de kullandım beni tek üzmeyen telefon o idi.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,516
Ben uzun kullanım açısından kıyasladım.
Çok ısınıyordu telefonum, pembe çizgi oluştu. Ve kıyaslama şansım olduğundan iPhone 7 den daha yavaştı.
Ama en büyük yeniliklerde çift hanelere geldi s4 ün bir sürü özelliği vardı göz takibi vs..
S6 edge ekran ve parmak izi(s5 i saymıyorum onunki baya kötüydü ekrana parmağımızı sürüyorduk ve stabil değildi ?)
S8 sonsuz ekran,s10 lar , s20 de öyle
Bu arada s4 de kullandım beni tek üzmeyen telefon o idi.
Tühh üzüldüm ya. S7 ye bak sen neler yapmış sana??
Bence çift sayılar yenilikçidir. Tek sayılar geliştirme. Çift sayılarda yeni özellikler eklerler tek sayılarda onu geliştirirler. Çift sayıda herkes eleştirir en çok s8' in parmak okuyucusu tek sayıda herkes Samsung müşteriyi dinliyor der. Samsung da çakal hemen vermiyor öyle. İlla 1 sene süründürüp sonraki sene prim yapcak?

TheChild

Profesör
Reaksiyon puanı
1,567
Tühh üzüldüm ya. S7 ye bak sen neler yapmış sana??
Bence çift sayılar yenilikçidir. Tek sayılar geliştirme. Çift sayılarda yeni özellikler eklerler tek sayılarda onu geliştirirler. Çift sayıda herkes eleştirir en çok s8' in parmak okuyucusu tek sayıda herkes Samsung müşteriyi dinliyor der. Samsung da çakal hemen vermiyor öyle. İlla 1 sene süründürüp sonraki sene prim yapcak?
Satış taktiği kardeşim ? adamlar parasını kazanıyor biz rezilliğini çekiyoruz