Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni bir telefon almayı düşünüyorum. Bütçem yaklaşık 12,13k (Max 16.500) telefon öneriniz varmı? (iphone sevmiyorum) Aklımda xiaomi 12 t ve poco x4 gt var ama xiaomi 12 t ye daha yakın durumdayım.
Bir telefondan beklentileriniz nelerdir?
Kamera, batarya çok dayanması, işlemcinin güçlü oyunları kaldırması, ekran kalitesi
Yukarıda saydığım kriterleri baştan sona önem sırasına göre dizebilir misiniz ?
En önemlisi işlemcinin oyunları kaldırması, sonrasında batarya ve ekran var (ikiside önemli ama batarya daha önemli) kamera en sonda geliyor genede kamerasıda nadirende olsa kullanıyorum
Redmi Note 11 Pro 5G detaylı özelliklerini inceleyin, benzer ürünlerle karşılaştırın, ürün yorumlarını okuyun ve en uygun fiyatı bulun.
www.epey.com
Bu modeller aşırı iyi batarya performansına sahip, AMOLED ekrana sahip, orta-iyi arası kameraya sahip modeller. Oyun konusunda da en iyisi değil ama pişman etmeyecek kadar iyi bir işlemci. Elbette bunların 8GB-RAM/256GB modelleri de mevcut.
Kriterlerinize birebir uyan fiyat performans konusunda da güzel modeller olduğunu düşünüyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bahsettiğiniz iki model arasından seçim yapacaksanız da Xiaomi 12T ?