Poco X3 öneririm.500 daha ekleyip Poco X3 Pro da alabilirsin.3000 TL bütçem var pugb ve pes oynuyorum yüksek ayarlarda oynamak istiyorum kasma donma olmasın
Bu cihaz orta seviye değil amiral gemisi bence.Orta seviye hangi cihaz 4k 60fps video çekebiliyor? Ben küçük ekran sevenler için bu cihazın çok iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.sizin bütçenize göre biraz yukarıda ama bu telefon yüksek ayarlarda oynatır. bu cihaz orta seviyedeki en güçlü telefonlardan biri
Apple iPhone SE 64GB Siyah Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) Aksesuarsız Kutu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
ama telefon süper uygun fiyatlı en iyi telefonlardan biri bırak pubg oynamayı gta bile açar ? ? ?Bu cihaz orta seviye değil amiral gemisi bence.Orta seviye hangi cihaz 4k 60fps video çekebiliyor? Ben küçük ekran sevenler için bu cihazın çok iyi bir tercih olduğunu düşünüyorum.
Fiyatı diğer İphonelarla kıyasladığında evet uygun ama A13 bionic işlemci,4k 60fps video kaydı, stereo hoparlör,5 yıl güncelleme gibi ciddi avantajlara sahip.Bu özelliklere 5000 TL verilir.ama telefon süper uygun fiyatlı en iyi telefonlardan biri bırak pubg oynamayı gta bile açar ? ? ?
kesinlikleFiyatı diğer İphonelarla kıyasladığında evet uygun ama A13 bionic işlemci,4k 60fps video kaydı, stereo hoparlör,5 yıl güncelleme gibi ciddi avantajlara sahip.Bu özelliklere 5000 TL verilir.
O ekranla o bataryayla mı? Poco X3 Pro oyun konusunda SE 2020'den daha iyi bir cihaz.sizin bütçenize göre biraz yukarıda ama bu telefon yüksek ayarlarda oynatır. bu cihaz orta seviyedeki en güçlü telefonlardan biri
Apple iPhone SE 64GB Siyah Cep Telefonu (Apple Türkiye Garantili) Aksesuarsız Kutu Fiyatı, Yorumları - Trendyol
tipik bir apple karşıtı daha karşımızdaO ekranla o bataryayla mı? Poco X3 Pro oyun konusunda SE 2020'den daha iyi bir cihaz.
3k'ye pubg'yi yüksek ayarlarda oynatan telefon yokFiyat 3k demiş arkadaş, 5k telefon önerilmiş![]()
Maalesef kağıt üzerindeki verilerle Apple ı gömmek günümüzdeki android kullananların en büyük hatası.Se 2020 cihazında A13 bionic işlemci var.Bu işlemcinin altından kalkamadığı oyun yok.Batarya konusundada bir powerbank herşeyi çözer.Evet Se 2020 nin ekranı ufak ama performans ve stabilite android cihazlardan daha iyi.tipik bir apple karşıtı daha karşımızda
Mesaj otomatik birleştirildi:
3k'ye pubg'yi yüksek ayarlarda oynatan telefon yok
bencede hatta iPhone 11 ile yarışır SE çok güçlü bir cihazMaalesef kağıt üzerindeki verilerle Apple ı gömmek günümüzdeki android kullananların en büyük hatası.Se 2020 cihazında A13 bionic işlemci var.Bu işlemcinin altından kalkamadığı oyun yok.Batarya konusundada bir powerbank herşeyi çözer.Evet Se 2020 nin ekranı ufak ama performans ve stabilite android cihazlardan daha iyi.
3500TL ye Poco X3 pro var yüksek ayarlarda oynatıyor? Geçen senenin amiral gemisi işlemcisi olan sd865 plus dan biraz daha iyi performansı var poco x3 pro nun.tipik bir apple karşıtı daha karşımızda
3k'ye pubg'yi yüksek ayarlarda oynatan telefon yok
Bunun karşıtlıkla ne alakası var? X3 Pro'nun kamerası SE 2020'den çok iyi falan mı dedim? SE ekran boyutu ve bataryası ile oyun için hiç uygun değil. Bunu göremeden gelip Apple karşıtı demeyin.tipik bir apple karşıtı daha karşımızda
Bu yorumdan nasıl biri olduğunuz anlaşıldı.Poco ne yaa abuk subuk telefonlar alıcaksınız 1 sene sonra elinizde kalacak 3 bin tl’ye öyle telefon olmaz adam gibi telefon bakın bütçenin en az 7-8 bin olması gerek
855+'dan biraz daha iyi diye biliyorum.3500TL ye Poco X3 pro var yüksek ayarlarda oynatıyor? Geçen senenin amiral gemisi işlemcisi olan sd865 plus dan biraz daha iyi performansı var poco x3 pro nun.
Evet doğru. Bir an poco nun işlemcisini sd870 sandım. Sd860mış. Yinede o fiyata mükemmel bir işlemci.Bunun karşıtlıkla ne alakası var? X3 Pro'nun kamerası SE 2020'den çok iyi falan mı dedim? SE ekran boyutu ve bataryası ile oyun için hiç uygun değil. Bunu göremeden gelip Apple karşıtı demeyin.
Bu yorumdan nasıl biri olduğunuz anlaşıldı.
855+'dan biraz daha iyi diye biliyorum.
O bütçede performans olarak çok ama çok daha iyi cihazlar varken,Redmi Note 8 önermek yanlış yönlendirmekten başka bir şey değil.Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, işlemci canavar diye hiç gerek yok ıphone almana. Şöyle söyleyeyim daha iyi anlarsın,
IPHONE 12 pro Max’te de PUBG oynarsın
Xiaomi 3 bin liralık telefonlarda da.
Ha ıphone’da grafik daha yüksek oynarsın ama inan yüksek grafik önemli değil o kadar.
Benim şimdi iki telefonum var
Redmi Note 8
iPhone 12 mini
android telefonlar gerçekten de ıphone’dan daha az ömrü var. Mantıklı davranacaksan redmi Note 8 al. Her işini görür. Ama yok paran bolsa ve 10-15 bin lira sana dokunmazsa al geç ıphone. Ama dediğim gibi ıphone’da yaptıklarını xiaomi telefonda da yapabiliyorsun
Tamamen yanlış. Yanlış olduğunu yer yer kabul etmişsiniz ama yine de belirteyim. Bu bütçeye hem eski hem de bütçeye göre kötü bir cihaz önermek yanlış olur.Yukarıdaki arkadaşların dediği gibi, işlemci canavar diye hiç gerek yok ıphone almana. Şöyle söyleyeyim daha iyi anlarsın,
IPHONE 12 pro Max’te de PUBG oynarsın
Xiaomi 3 bin liralık telefonlarda da.
Ha ıphone’da grafik daha yüksek oynarsın ama inan yüksek grafik önemli değil o kadar.
Benim şimdi iki telefonum var
Redmi Note 8
iPhone 12 mini
android telefonlar gerçekten de ıphone’dan daha az ömrü var. Mantıklı davranacaksan redmi Note 8 al. Her işini görür. Ama yok paran bolsa ve 10-15 bin lira sana dokunmazsa al geç ıphone. Ama dediğim gibi ıphone’da yaptıklarını xiaomi telefonda da yapabiliyorsun
Hocam adam 3 bin TL bütçem var demiş, ben bütçenizi artırın demeden direkt adamın istediği bütçede telefon önerdim. Bütçesini artıramaya da bilir adam. Ondan dolayı ben 2750 liraya cihaz önerdim alıp almamak ona kalmış. Varsa 3 bin liraya daha iyi cihaz, buyrun önerin zaten umrumda değil ki. Beni ilgilendirmez başkasının önerdiği. Kimseyi ilgilendirmez.O bütçede performans olarak çok ama çok daha iyi cihazlar varken,Redmi Note 8 önermek yanlış yönlendirmekten başka bir şey değil.
Hocam affınıza sığınarak, hangi söylediğim yanlış acaba, mesajımı tekrar tekrar okuyorum anlayamadım. iPhone un daha iyi olduğuna ama sınırlı bir bütçeyle xiaomi almanın mantıklı olduğundan bahsettim, cümle olarak bakacak olursak; hangi cümlem yanlışsa o hatayı bir daha yapmamak istiyorum. 3 bin lira bütçeye 2750 liralık telefon önerdim ama ?Tamamen yanlış. Yanlış olduğunu yer yer kabul etmişsiniz ama yine de belirteyim. Bu bütçeye hem eski hem de bütçeye göre kötü bir cihaz önermek yanlış olur.
Mesajınızı yanıltıcı olmaması adına yanlış bilgilendirme işaretledim.
Poco X3, Realme 7.3000 TL bütçem var pugb ve pes oynuyorum yüksek ayarlarda oynamak istiyorum kasma donma olmasın
Realme 7? Poco X3 NFC? Bu cihazlar kat ve kat eski redmi note 8 den daha iyi. Konu sahibi arkadaş 500tl eklerse Poco X3 Pro almasını tavsiye ettim ve o cihazda o fiyata alınabilecek en iyi işlemci var.Hocam adam 3 bin TL bütçem var demiş, ben bütçenizi artırın demeden direkt adamın istediği bütçede telefon önerdim. Bütçesini artıramaya da bilir adam. Ondan dolayı ben 2750 liraya cihaz önerdim alıp almamak ona kalmış. Varsa 3 bin liraya daha iyi cihaz, buyrun önerin zaten umrumda değil ki. Beni ilgilendirmez başkasının önerdiği. Kimseyi ilgilendirmez.
3 bin liraya da performans olarak “çok ama çok daha iyi” diye betimlediğiniz cihazı da merak ettim gerçekten. Tabi 3500 - 4000 liralık cihazlardan bahsetmiyorsanız ?
Hocam affınıza sığınarak, hangi söylediğim yanlış acaba, mesajımı tekrar tekrar okuyorum anlayamadım. iPhone un daha iyi olduğuna ama sınırlı bir bütçeyle xiaomi almanın mantıklı olduğundan bahsettim, cümle olarak bakacak olursak; hangi cümlem yanlışsa o hatayı bir daha yapmamak istiyorum. 3 bin lira bütçeye 2750 liralık telefon önerdim ama ?
Realme 7 güzel bir tercih olabilir ama eğer bütçeni 500 tl arttırabileceksen ve sadece oyun için tel alıyorsan gerçekten Poco x3 pro başarılı bir tel.3000 TL bütçem var pugb ve pes oynuyorum yüksek ayarlarda oynamak istiyorum kasma donma olmasın
%100 katılıyorumRealme 7? Poco X3 NFC? Bu cihazlar kat ve kat eski redmi note 8 den daha iyi. Konu sahibi arkadaş 500tl eklerse Poco X3 Pro almasını tavsiye ettim ve o cihazda o fiyata alınabilecek en iyi işlemci var.
Evet belirttiğiniz cihazlar daha iyiymiş şimdi detaylı baktım hocam ama benim kullandığım ve memnun kaldığım telefonu önermem kötü bir şey mi ki ? Evet daha iyi cihazlarımız ama konu sahibi de araştırabilir neticede, sonuçta sadece özellik olarak değil, tasarım ve marka olarak da telefonlara ilgi duyarız ?Realme 7? Poco X3 NFC? Bu cihazlar kat ve kat eski redmi note 8 den daha iyi. Konu sahibi arkadaş 500tl eklerse Poco X3 Pro almasını tavsiye ettim ve o cihazda o fiyata alınabilecek en iyi işlemci var.
Şu an ben de Note 8 kullanıyorum. Açıkçası Pixel Experience kurana kadar telefonu çöpe atma aşamasına gelmiştim ama Pixel Experince'den sonra ekran süresi ve performans baya fark etti diyebilirim. Lakin 2 yıllık bir cihaz ve bütçe de el veriyor daha iyisine.Evet belirttiğiniz cihazlar daha iyiymiş şimdi detaylı baktım hocam ama benim kullandığım ve memnun kaldığım telefonu önermem kötü bir şey mi ki ? Evet daha iyi cihazlarımız ama konu sahibi de araştırabilir neticede, sonuçta sadece özellik olarak değil, tasarım ve marka olarak da telefonlara ilgi duyarız ?