bence note 10 lite yerine poco x3 daha üstün
www.mi.com
bir bakabilirsiniz hem note 10 lite nin üstüne çok güncel telefonlar çıktı
Ooo buna dayanamam gerçekten. Samsung Note 10 Lite 4500 bandında orta üst segmentte iken poco x3 düşük segmentte.bence note 10 lite yerine poco x3 daha üstün
bir bakabilirsiniz hem note 10 lite nin üstüne çok güncel telefonlar çıktıXiaomi Turkey
www.mi.com
ben mi note 10 lite sanmıştımOoo buna dayanamam gerçekten. Samsung Note 10 Lite 4500 bandında orta üst segmentte iken poco x3 düşük segmentte.
O zaman tamam. Mi note 10 lite da alınmaz.ben mi note 10 lite sanmıştım
poco düşük segmentte bir telefon degilOoo buna dayanamam gerçekten. Samsung Note 10 Lite 4500 bandında orta üst segmentte iken poco x3 düşük segmentte.
realme 8 bekleSelam arkadaşlar ben bir telefon almak istiyorum. Bütçem: 4K
Ben ya 2. el iphone 8 plus almayı düşünmüştüm. Yada sıfır yurtdışı garantili başka marka almak istemiştim.
Sizce ne yapmalıyım ?
Düşük orta diyelim. 3000 bandında çünkü. Realme 7 pro oppo reno 4 gibi telefonlar orta segment.poco düşük segmentte bir telefon degil
ORTa SEGMENT BİR TELEFON
120 Hz Ekran tazeleme hızı varmış ?bence note 10 lite yerine poco x3 daha üstün
bir bakabilirsiniz hem note 10 lite nin üstüne çok güncel telefonlar çıktıXiaomi Turkey
www.mi.com
Yazılımı çöp ama.120 Hz Ekran tazeleme hızı varmış ?
Cidden oppo reno 4 çok beğendim.O zaman tamam. Mi note 10 lite da alınmaz.
Oppo reno 4 ve realme 7 pro arasından al bence.
Evet yazılım konusunda baya sıkıntıları var.Yazılımı çöp ama.
Evet iyi. Realme 7 pro da hızlı şarj ve stereo hoparlör artısı var.Cidden oppo reno 4 çok beğendim.
Fakat işlemci ve kamera konusunda iyimi ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet yazılım konusunda baya sıkıntıları var.
Peki xioami mi 10T alınırmı ? Veya Samsung S10+Evet iyi. Realme 7 pro da hızlı şarj ve stereo hoparlör artısı var.
Mi10T alınmaz S10+ bütçenin baya üzerinde.Peki xioami mi 10T alınırmı ? Veya Samsung S10+
Mi 10t ye bulaşma.S10 plus 5000 TL ve 2 yaşında.Peki xioami mi 10T alınırmı ? Veya Samsung S10+
İşlemci konusunda iyimi ?4000 tlye kadar reno 4 öneririm tasarimda guzel hafif ve incede
720g orta segment bir işlemci ortalama bir performans verir tabi ne oynayacaginiza gore değişir yani sizin icin yeterli olur diye düşünüyorumİşlemci konusunda iyimi ?
Ben günde en fazla 1 saat oyun oynarım.
Sizler Oppo Reno 4' den bahsediyorsunuz demi ?720g orta segment bir işlemci ortalama bir performans verir tabi ne oynayacaginiza gore değişir yani sizin icin yeterli olur diye düşünüyorum
M51 en uygundur. Ancak tasarımı rakiplerine göre biraz kötü. Bunu yanında Reno 4 ve Realme 7 Pro'ya da bakabilirsiniz. Bütçe biraz zorlanırsa Note 10 Lite da olabilir.1-Tasarım.
2-Kamera ve Ekran.
3-İşlemci
4-Beni 4 yıl veya 5 yıl götürsün.
Aslında içimden Samsung almak geliyor. Çünkü Tablette almayı düşünüyorum.Bütçe biraz zorlanırsa Note 10 Lite da olabilir.
Note 10 lite 4 yıl performans konusunda üzmez.Aslında içimden Samsung almak geliyor. Çünkü Tablette almayı düşünüyorum.
Beni 4 yıl idare edermi ?
Rahat bir şekilde götürür tabii bu biraz size de bağlı. Donanım olarak zaten sorun yaratmaz işlemci güçlü ve RAM miktarı oldukça yüksek. Güncelleme konusunda da Samsung gayet başarılıdır.Aslında içimden Samsung almak geliyor. Çünkü Tablette almayı düşünüyorum.
Beni 4 yıl idare edermi ?
Kamera performansı nasıl iyimi ?Note 10 lite 4 yıl performans konusunda üzmez.
Note 10 lite arka kamerasında 3 tane lens var.Ana kamera, Telephoto,ultra geniş açı bu lenslerin hepsi 12mp ve ana kamera ile Telephoto lenste ois desteği var.Üç kamerada kalite olarak iyi.Note 10 lite ile güzel fotoğraflar çekebilirsin.Arka kamera ile 4k 60 fps video da çekebilirsin.Kamera performansı nasıl iyimi ?
Hayırlı olsunÇok Teşekkürler Herkese Kararım: Samsung Note 10L olmuştur.
İyi Günler.
Galaxy M51 öneririm önceliklerinize göre.1-Tasarım.
2-Kamera ve Ekran.
3-İşlemci
4-Beni 4 yıl veya 5 yıl götürsün.
Hayırlı olsun.Çok Teşekkürler Herkese Kararım: Samsung Note 10L olmuştur.
İyi Günler.