Telefon Önerisi

SonMelodi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar selam.

Halihazırda 3 senedir iPhone 8 Plus 64 GB kullanıyorum ancak artık pil performansı ve depolaması yetmemeye başladı. Önümüzdeki ay yeni telefon almaya karar verdim ancak bazı kararsızlıklarım var.

Aslında isteğim iPhone 12 Pro Max'ten yana, bütçe sıkıntım da yok ancak bir telefona o kadar para verilir mi emin olamıyorum. Mi 10T Pro baktım çok beğendim ancak uzun zamandır iOS kullandığımdan dolayı Android'e alışabilir miyim emin değilim.

Fikirlerinize açığım.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Arkadaşlar selam.

Halihazırda 3 senedir iPhone 8 Plus 64 GB kullanıyorum ancak artık pil performansı ve depolaması yetmemeye başladı. Önümüzdeki ay yeni telefon almaya karar verdim ancak bazı kararsızlıklarım var.

Aslında isteğim iPhone 12 Pro Max'ten yana, bütçe sıkıntım da yok ancak bir telefona o kadar para verilir mi emin olamıyorum. Mi 10T Pro baktım çok beğendim ancak uzun zamandır iOS kullandığımdan dolayı Android'e alışabilir miyim emin değilim.

Fikirlerinize açığım.
Bütçe sorun değilse ios tarafında İphone 12 Pro android tarafında Oneplus 8 Pro yada Oppo **** X2 öneririm.İosda android de iki platformda güzel.Tamamen senin tercihine kalmış bir olay.

Tollyver

Asistan
Reaksiyon puanı
151
bütçe sıkıntın yoksa, iPhone'a devam et. ama, istersen android deneyimlemek adına bir tane orta seviye android telefon alıp, kullanımı hoşunuza giderse üst seviye bir android'e de geçebilirsiniz. mesela samsung'a ait orta seviye (A51-A71 gibi) veya ikinci el S10 Plus gibi bir model alıp android deneyimleyin, hoşunuza giderse üst seviye başka bir samsung modeline geçebilirsiniz. Marka olarak karar sizin, Samsung'u örnek olarak verdim.

SonMelodi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Peki sizce iPhone 12 Pro Max verilecek paraya değer mi?

Ananim

Profesör
Reaksiyon puanı
2,388
Arkadaşlar selam.

Fikirlerinize açığım.
Iphone 12 pro max al gec bütçede sorunun yoksa

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Arkadaşlar selam.

Fikirlerinize açığım.
iPhone 12 Pro Max 256GB almanızı tavsiye ederim

hakantek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Paran cebimde kalsın ama performans da alayım diyorsan Casper VIA X20 tavsiye ediyorum hocam. 3700 lira verip kamerası iyi telefon alıp yoluna bakabilirsin. Darbeye karşı belki aradığın şekilde sağlam değildir ama bir problem olduğu zaman teknik servisi ilgileniyor.

yalcin3535

Öğrenci
Reaksiyon puanı
45
Paran cebimde kalsın ama performans da alayım diyorsan Casper VIA X20 tavsiye ediyorum hocam. 3700 lira verip kamerası iyi telefon alıp yoluna bakabilirsin. Darbeye karşı belki aradığın şekilde sağlam değildir ama bir problem olduğu zaman teknik servisi ilgileniyor.
onun yerine a71 veya m51 tercih edebilir casper dan daha iyidir hocam 3 telefonu kullanmış biri olarak söylüyorum a71 en ideali ama batarya da m51 via x20 bence hala düşük özelliklere sahip günümüz telefonlarına kıyasla