Telefon önerisi

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Günlük kullanımsa se 2020 oyundada kullanılabilir ama boyuru çok küçük,Oyun için istiyorsanız ve iyi performanssa Oneplus7T,Exynos işlemcili samsunglara yönlenmeyin yönlerndirmeyin,Samsung istiyorumda diyorsunuz,SnapDragon 855 li s10 lite i alın

M

Murat Burç

SDN Okuru
Geçtiğimiz günlerde (Geçtiğimiz günler diyorum ama bu senenin ilkbahar ayları falan galiba) 7T üzerinden oyun ve sentetik test şansım oldu.

O zaman ultra 60 FPS de çok da ısınmıyordu. O zaman 90 FPS yoktu ama ultra 60 fps de de çok da ısınmamıştı. Throttle zaten hiç yememişti.

Sentetik test yaptım ama zaten sonuçları pek güvenilir olmadığından çok umursamadım sadece test yapmış olayım dedim. Zaten galiba bir Antutu vardı.
Geçen bahar fortnite'da ultra 60 fps ayarı yoktu geleli 1 ay olmamıştır. 90 fps hiç olmadı.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Anladım. Peki oyun haricinde bir ısınma sorunu var mı?

Veya sürekli throttle yeme gibi?
Throttle başka şey ısınma başka şey. Isınıyor ama throttle yok. Normal kullanımda ısınma yok. Sadece minecraft, pubg hdrx extreme, akıcı 90 fps ve fortnite ultra 60 fps. Diğer seçenekleri hiç ama hiç denemedim desem yeridir. Çalıştırıyorsa en yükseğini oynarım.