Metehan08
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
5000 tl civarında telefon öneririmisiniz ?
P30,S10 lite,Se 2020.5000 tl civarında telefon öneririmisiniz ?
P30, S10 Lite ya da biraz daha ekleyip OnePlus 7T alabilirsin.5000 tl civarında telefon öneririmisiniz ?
Arkadaşımızın bütçesine göre önerdiğiniz telefondan rahat bir 3 tane alabilir. Lütfen daha özenli öneriler yapalım.Mi 6 t
3000 TL civarı xiaomi redmi note 9 pro var bende kullanıyorum5000 tl civarında telefon öneririmisiniz ?
bence önerme ısınıyormuş bayağı.OP7T öneririm.
Kim dedi?bence önerme ısınıyormuş bayağı.
7T'nin 90fps oyun oynanmadıkça ısı problemleri yok.yanlış yazmışım throttle yemiyormuş düzelteyim.
hangi oyun 90fps?7T'nin 90fps oyun oynanmadıkça ısı problemleri yok.
C-ops,pubg,fortnite,wot blitz,real racing 3,mobile legends vs vs....hangi oyun 90fps?
Daha yeni öğrendim bayadır oyunlarla aram yok.C-ops,pubg,fortnite,wot blitz,real racing 3,mobile legends vs vs....
Artık bir sürü oyun 90-120hz destekliyor
İlk başta pubgb ve fortnite idi şimdi bir sürü oyun destekliyor.Daha yeni öğrendim bayadır oyunlarla aram yok.
sakın alma çöp. 3GB ram yetmez ve eskidi biraz.Oppo reno a5 2020 alabilirain
Kim diyor onu Fortnite Ultra grafik 60 fpsde ısı namına ağlıyor. Hele bir de ekran kaydı girersen üfff7T'nin 90fps oyun oynanmadıkça ısı problemleri yok.
Geçen bahar fortnite'da ultra 60 fps ayarı yoktu geleli 1 ay olmamıştır. 90 fps hiç olmadı.Geçtiğimiz günlerde (Geçtiğimiz günler diyorum ama bu senenin ilkbahar ayları falan galiba) 7T üzerinden oyun ve sentetik test şansım oldu.
O zaman ultra 60 FPS de çok da ısınmıyordu. O zaman 90 FPS yoktu ama ultra 60 fps de de çok da ısınmamıştı. Throttle zaten hiç yememişti.
Sentetik test yaptım ama zaten sonuçları pek güvenilir olmadığından çok umursamadım sadece test yapmış olayım dedim. Zaten galiba bir Antutu vardı.
Yüksek 60 FPS'dir o. Veya 60 fpse aldığında oto yükseğe geçmiştir fark etmemişsindir. Ultra 30 fps açıktı sadece.Ben nasıl oynadım?
Ama gerçekten oynadım.
Throttle başka şey ısınma başka şey. Isınıyor ama throttle yok. Normal kullanımda ısınma yok. Sadece minecraft, pubg hdrx extreme, akıcı 90 fps ve fortnite ultra 60 fps. Diğer seçenekleri hiç ama hiç denemedim desem yeridir. Çalıştırıyorsa en yükseğini oynarım.Anladım. Peki oyun haricinde bir ısınma sorunu var mı?
Veya sürekli throttle yeme gibi?