Telefon Önerisi

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
Galaxy S9+ serisi beklentinin altında geldi. Umarım bunu Galaxy Note 9'da düzeltirler. :)
Tansiyon ölçer bile Türkiye'de çalışmıyor.
Küçücük bir sensörden beklentiniz fazla olmasın, ne kadar geliştirilirse geliştirilsin sağlıklı ölçüm yapması çok zor.

---- Mesajlar birleştirildi ----

Telefona 4000 mah koyarak ben kralım demekle olmuyor o işler testlerde s9 plusla aralarında %7 lik bi fark oluyo 500 mah bataryanın hakkı %7 mi? hiç sanmıyorum.Kamerayı sadece fotoğrafla ele almak doğru değil fotoğrafta s9 plusta p20 proda başarılı ama video kısmında s9 plus p20 proyu gömer çok açık konuşuyorum delik deşik eder 5000 Tllik telefon yapıyosun video performansı rakibinden kötü işlemcin bi nesil eski ekranı s9 plusla yarışamaz zaten geriye bi tek batarya kalıyo o da 4000 mah batarya avantajı başkada bi artısı yok bu sene bitene kadar aynı şeyi söylemeyi devam edecem fikrim hiçbir zaman değişmeyecek
500 mah bataryanın karşılığı %7 mi? Şaka gibi.... hiç koymayaydınız daha iyiydi yani göz boyamaktır bunun adı.

Son düzenleme:

Spectre007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Küçücük bir sensörden beklentiniz fazla olmasın, ne kadar geliştirilirse geliştirilsin sağlıklı ölçüm yapması çok zor.
ya bunlar ufak detaylar halledilebilir ama kamerası performansı ve bataryası çok önemli başta söylediğim gibi tamam kamerası tatmin edici ama genel
performansı telefonun hem arayüzünün hemde uygulamaların akıcı stabil ve kararlı çalışması çok önemli ve batarya performansı artık yoğun kullanımda günü çıkarmalı ekran kapalı olduğu zamanlarda yani kullanmadığımız zamanlarda batarya tasarrufunu çok iyi yapmalı donanımsal ve yazılımsal olarak geliştirilmeli s9 plus gibi bir telefona 3000 küsür mah batarya yetmez en az 4000 mah seviyesinde olmalı hatta üzeride olursa daha iyi bir kullanıcı deneyimi olur

500 mah bataryanın karşılığı %7 mi? Şaka gibi.... hiç koymayaydınız daha iyiydi yani göz boyamaktır bunun adı.
yazılımsal olarak iyi bir şekilde optimize edilirse o 500 mah 1500 mah gibi performans verir

Son düzenleme:

inann

Profesör
Reaksiyon puanı
953
ya bunlar ufak detaylar halledilebilir ama kamerası performansı ve bataryası çok önemli başta söylediğim gibi tamam kamerası tatmin edici ama genel
performansı telefonun hem arayüzünün hemde uygulamaların akıcı stabil ve kararlı çalışması çok önemli ve batarya performansı artık yoğun kullanımda günü çıkarmalı ekran kapalı olduğu zamanlarda yani kullanmadığımız zamanlarda batarya tasarrufunu çok iyi yapmalı donanımsal ve yazılımsal olarak geliştirilmeli s9 plus gibi bir telefona 3000 küsür mah batarya yetmez en az 4000 mah seviyesinde olmalı hatta üzeride olursa daha iyi bir kullanıcı deneyimi olur
Bundan bir önceki telefonum samsung j7 idi. baya kanser bi telefondu ama tek takdir ettiğim noktası güç tasarrufu ve bataryası diyebilirim. Eğer hala aynıysa güç tasarruf modu çok işinizi görecektir. 3000+ mah bir bataryayla yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarırsıhız diye tahmin ediyorum (tabi 5-10 saat oyuh oynamazsanız :D)

Spectre007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bundan bir önceki telefonum samsung j7 idi. baya kanser bi telefondu ama tek takdir ettiğim noktası güç tasarrufu ve bataryası diyebilirim. Eğer hala aynıysa güç tasarruf modu çok işinizi görecektir. 3000+ mah bir bataryayla yoğun kullanımda 1 günü rahat çıkarırsıhız diye tahmin ediyorum (tabi 5-10 saat oyuh oynamazsanız :D)
dediğim gibi performans ve kamera noktasında da tatmin edici olmalı az para vermiyoruz

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
samsung da 4000 mah veya üstü batarya koysun bu problemi ortadan kaldırsın incelemelerde de görüyoruz rakiplerine karşı bi tık geride kalıyo maalesef özellikle ekran kapalıyken kullanmadığın zamanlarda bile batarya tükeniyo samsung un batarya konusunda hem yazılımsal olarak hemde donanımsal olarak batarya sıkıntısına çözüm bulmalı ayrıca samsung un genel performasına etki eden bir şey daha ram miktarı 6 gb olması artık incelemelerde de bu söyleniyo 4 gb ram tatmin etmiyo 8 gb ram sahip oneplus hız testinde öne çıkıyo eğer samsung s8 yada s8 plus kullananlar bile bir yerden sonra yavaşlama oluyo takılma oluyo diyolar ve bu kısa sürede olan birşey 1 yıl gibi bir süre kimse kusura bakmasın ama bu kadar para vericeksem beni mutlu edicek yok şarjı dayanmıyo yok yavaşladı yok dondu vs gibi şeylerle ben dahil kimse uğraşmak istemez neticede 5000 küsür lira para veriyosun
3 gb ramlı note 3 4 yıldır çalışıyor Snapdragon 835 işlemcili s8 1 yılda kasmaya başlayacak öylemi bunlar bana hiç inandırıcı gelmiyo.6.3 inç 3300 mah bataryalı note 8 de 6 30 7 saatten aşağı ekran süresi almıyorum siz batarya olayını çok abatıyosunuz sadece etraftan duyduğunuz şeyleri gelip burda yazıyosunuz az da olsa deneyimleyip öyle yorum yapmak lazım

Spectre007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
3 gb ramlı note 3 4 yıldır çalışıyor Snapdragon 835 işlemcili s8 1 yılda kasmaya başlayacak öylemi bunlar bana hiç inandırıcı gelmiyo.6.3 inç 3300 mah bataryalı note 8 de 6 30 7 saatten aşağı ekran süresi almıyorum siz batarya olayını çok abatıyosunuz sadece etraftan duyduğunuz şeyleri gelip burda yazıyosunuz az da olsa deneyimleyip öyle yorum yapmak lazım
ya 3-4 yıldır çalışıyo ona bakarsak 5-6 yıl önce aldığım s3 de çalışıyo ama bi whatsappa yada başka bi uygulamaya girmek için bin dereden su getiriyo telefon ilk aldığımda tamam mutlu etti ama uzun sürmedi s3 de döneminin en iyi telefonuydu şimdiyle kıyaslama diceksin ama kusura bakma uygulamalar gelişti herşey gelişiyo sadece telefonlar değil

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
ya 3-4 yıldır çalışıyo ona bakarsak 5-6 yıl önce aldığım s3 de çalışıyo ama bi whatsappa yada başka bi uygulamaya girmek için bin dereden su getiriyo telefon ilk aldığımda tamam mutlu etti ama uzun sürmedi s3 de döneminin en iyi telefonuydu şimdiyle kıyaslama diceksin ama kusura bakma uygulamalar gelişti herşey gelişiyo sadece telefonlar değil
Uygulamaların gelişmesi telefonlarada yansıyo zaten bundan daha normal bişey yok.Sen telefon önerisi istediğine eminmisin bana sırf samsungu gömmeye gelmişsin gibi geldi yukarda o kadar huawei apple sordun bende sana gerekli açıklamaları yaptım s6 edge plus note 5 s7 edge kullandım kasma gibi bi durumun olmadığınıda söyledim. samsung kullanmak zorunda değilsin beğenmiyorsan dışarda bi yığın telefon üreten firma var git birinin kapısına ben bi tane şundan istiyorum de parayı ver al bu kadar basit.

Spectre007

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Uygulamaların gelişmesi telefonlarada yansıyo zaten bundan daha normal bişey yok.Sen telefon önerisi istediğine eminmisin bana sırf samsungu gömmeye gelmişsin gibi geldi yukarda o kadar huawei apple sordun bende sana gerekli açıklamaları yaptım s6 edge plus note 5 s7 edge kullandım kasma gibi bi durumun olmadığını söyledim samsung kullanmak zorunda değilsin beğenmiyorsan dışarda bi yığın telefon üreten firma var git birinin kapısına ben bi tane şundan istiyorum de parayı ver al bu kadar basit.
her telefonun artısını konuştuğumuz gibi eksilerinide görmemiz ve konuşmamız gerekiyo burda şu marka kötü bu marka iyi demiyorum sadece eksi yönlerini tartışıyoruz

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
her telefonun artısını konuştuğumuz gibi eksilerinide görmemiz ve konuşmamız gerekiyo burda şu marka kötü bu marka iyi demiyorum sadece eksi yönlerini tartışıyoruz
İyi tamam öyle olsun işinize gelen markayı savunup işinize gelmeyeni yeriyosunuz.Buraya gelip bizden öneri istiyosunuz güzel bi şekilde açıklama yapmaya çalışıyoruz ama sonra görüyoruzki arkadaşlar herşeyi bizden daha iyi biliyo artık konu öneriden çıkmış markaları kötülemeye doğru gidiyo......