Telefon Önerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan FBD
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Arkadaslar Merhaba Samsung Galaxy C7 alınırmi

• Kullanılan toplam oy
    8

FBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaslar Merhaba Telefonu inceledim özelliklerini beğendim samsung orta segments bu Sefer yapmış kullanan varmı varsa yorumlarını dinlemek isterim youtube inceleme videosu bulamadım nedense?

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
Samsung'un S ve Note serisi dışında telefon alınmasını önermiyorum. Butçenizi soylerseniz size daha iyi yardımcı olacağız .

Şahin Emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
ekran,kamera,parmak izi okuyucu ve tasarım başarılı. bildiğim kadarıyla snapdragon 625 kullanıyo, sosyal medya ve güncel işler için yeterli bir işlemci. bataryasıda hiç fena değil. eğer oyun oynamayan biriyseniz sizi gayet mutlu eder

nuclearmoonrise

Doçent
Reaksiyon puanı
181
ekran,kamera,parmak izi okuyucu ve tasarım başarılı. bildiğim kadarıyla snapdragon 625 kullanıyo, sosyal medya ve güncel işler için yeterli bir işlemci. bataryasıda hiç fena değil. eğer oyun oynamayan biriyseniz sizi gayet mutlu eder
Bir yerde C7 falan yazıyor da biz mi göremiyoruz :D

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Hangi model olduğunu söylerseniz, daha çok yardımcı olabiliriz.

FBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Arkadaşlar Oyun oynuyorum fakat çok ağır oyunlar değil şuan kullandığım e5 cihazım neredeyse pert olmak üzere yakın zamanda cihaz değiştiricem fakat 2000 3000 lira vermek istemiyorum bir telefona sonuçta en baba ömrü 2 sene oda dikkatli kullanırsan o yüzden 1000-1500 bandında bir telefon bakıyorum önceliğim metal kasa olması 1 günü çıkartabilcek olması çok fazla oyun oynamam en fazla yarım saat müzik dinlerim fotoğraf fazla çekmem ama çekmek istediğimde güzel bir çekimi olsun isterim anlıcağınız radyo,bildirimi ledi olması lazım c7 ye baktım samsung ilk defa orta segmentte bazı şeyleri kısmamış hayret ettim şuan kullandığım cihazı 2 sene önce teknosadan almıştım 1.5 ram var yani el insaf bunu 2 yapsan ne olcak gerçekten bu konuda samsung çok cimriydi bişeyler değişmiş demekki 32 gb hafıza 4 g ram parmak izi okuyucu vs bunlar gerçekten güzel şeyler bu fiyata siz ne önerirsiniz ?

Ebubekir Demirhan

Profesör
Reaksiyon puanı
222
1.150 tl ye xiaomi mi 5 var snapdragon 820 li ithalatcı garantili kullanırım diyorsan en baba telefon o bi bak derim

Şahin Emre

Öğrenci
Reaksiyon puanı
17
Arkadaşlar Oyun oynuyorum fakat çok ağır oyunlar değil şuan kullandığım e5 cihazım neredeyse pert olmak üzere yakın zamanda cihaz değiştiricem fakat 2000 3000 lira vermek istemiyorum bir telefona sonuçta en baba ömrü 2 sene oda dikkatli kullanırsan o yüzden 1000-1500 bandında bir telefon bakıyorum önceliğim metal kasa olması 1 günü çıkartabilcek olması çok fazla oyun oynamam en fazla yarım saat müzik dinlerim fotoğraf fazla çekmem ama çekmek istediğimde güzel bir çekimi olsun isterim anlıcağınız radyo,bildirimi ledi olması lazım c7 ye baktım samsung ilk defa orta segmentte bazı şeyleri kısmamış hayret ettim şuan kullandığım cihazı 2 sene önce teknosadan almıştım 1.5 ram var yani el insaf bunu 2 yapsan ne olcak gerçekten bu konuda samsung çok cimriydi bişeyler değişmiş demekki 32 gb hafıza 4 g ram parmak izi okuyucu vs bunlar gerçekten güzel şeyler bu fiyata siz ne önerirsiniz ?
paralel ithalat kullanırsan xiaomi mi5 su an en iyi f/p telefonu. yok ben masaya koyarım marka takıntım var dersen üzerine biraz koyup yıne paralel ithalat g5 düşünebilirsin. ama c7 de seni üzmez. doğru bi konuya değinmişssin, ömrü en fazla 2 yıl olan cihaza 1500 den fazla vermek mantıklı değil ki artık bilinçli kullanıcılar için çok iyi orta-üst segment telefonlar var, c7,g5,mi5 de bunlara örnekler. bende şuan için telefon alsam bu 3 ü arasında kalır ve neyi alacağıma kendi ihtiyaçlarım doğrultusunda(kamera,batarya vs.) karar verirdim ;)

M

Murat Burç

SDN Okuru
Alınabilir fakat 1750ye ithalatçı g5 zorlamak çok daha mantıklı

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
1600₺-1700₺ bandında Lg G5 tam f/p ürünü.

Polestar12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Casper ın yeni telefonları piyasada tutulmaya başladı. Şuan için (Ram, Batarya,Kamera) vb. Özellikleri Fazla olarak barındıran ve iyi telefon olan Casper Via A1 var tavsiye ederim(Sadece önerilir)

Son düzenleyen moderatör:

FBD

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Casper,Asus, reeder,GM vs gibi markalari düşünmüyorum arkadaşlar satarken yağlayip ballayip sattıkları telefonların en ufak arizasinda mallarinin arkasinda durmuyorlar gerek yok daha önce yaşadım tekrar aksiyon aramiyorum LgG5 konusunda telefonu teknosada inceleme fırsatım oldu hani bana nasıl diyim telefon hissiyati vermedi menüsü akiciligi vs hoş ama dedigim gibi bana güven uyandırmadi birde kronik sorunları falan var hiç o topa girmek istemiyorum max 1500 bandında kronik sorunları olmayan 2 bilemedin 2.5 sene götürcek bir telefon bakıyorum ben güncelleme konusunda önceden çok takıntılı idim sonradan baktım 5.0 veya 6.0 ile gelen telefonlar 7.0 alınca tonla sorun gerek yok 1 tane alsın stabil olsun uzaya çıkacak değil elimdeki telefon acil durumlarda mağdur etmesin yeter fazlaca bişey aramamak lazım teknolojik alet sonuçta ömrü belli.

Xiaomi mi5 konusunda tek korkum garanti ben bu güne kadar telefonlarımi hep teknosadan aldım başına bişey geldiği zaman muhattapim hep orası oldu bana göre bu sektörde mali satıp arkasında duran tek teknoloji mağazası diyebilirim o yüzden şimdi ithalatçı hiç almadım olduki ki kesin benim elime geçtiyse başına bi sıkıntı gelir çok sanssizim teknoloji konusunda benim muhattapim kim olacak hepsiburada yetkili servis ile görüşün biz bişey yapamayız diyince ben iki buklum mağdur bi şekilde ortada kalmak istemiyorum yoksa telefon f/p açısından en iyisi diyebilirim ama bilmediğim ise bulaşmayi pek sevmiyorum.

Son düzenleyen moderatör: