Telefon Önerisi

Bu konuyu okuyanlar

Nesgrejb

Öğrenci
Katılım
11 Eylül 2016
Mesajlar
32
Reaksiyon puanı
3
Puanları
8
Yaş
26
Selamlar hocam
Yeni bir telefon almak istiyorum sınır ortalama 1100 TL aklımda Lenovo Vibe P1 var aranızda kullanan var mı + yanları - yanları nelerdir ve ortalama bu fiyatlarda sizden telefon önerisi bekliyorum.
 

harunberke

Öğrenci
Katılım
6 Şubat 2016
Mesajlar
7
Reaksiyon puanı
3
Puanları
3
Lenovo Vibe P1 kullanıp bir ay içinde takasa girdim. Şarj kağıt üstünde 5000 MAh ama enteresan bir şekilde şarj çabuk bitiyor. Yazılım ile ilgili gerekli düzenleme yapıldığında bu sorun ortadan kalkar diye düşünüyorum.
Ekran dokunmatiği ve hızı iyi, kasma ve donma görmedim. Geçişlerde takılma yaşamadım. Çift hatlı olması çoğu zaman dezavantaj olarak anlatılır ama ben öyle bir sorun yaşamadım.

Kamera ile ilgili olarak nr çok iyi ne de vasat orta şeker. Gece çekimlerine pek girmemek lazım.

Dahili hafıza 32 GB olması ve hafıza kartı desteği de iyi bir avantaj.

Cihaz da bulunan interneti paylaşım ayarı çok güzel. İsterseniz 4.5 G isterseniz 3 G olarak paylaşmak sizin elinizde ve lafda değil gerçekten işe yarıyor.
Benim cihazı bir ay içinde değiştirmi gerektiren konuya gelince. Enteresan bir rehber sistemi var. Ben çoğu zaman rehber de olan kişiler hakkında kişi ile ilgili notlar alırım. O notları kişi sayfasında görmek imkansız. Marketten rehber uygulaması yükledim o da çok emanet durdu.

Benim için sorun olan bu konu sizin için sorun değil ise alın derim. Tasarımı da kalın olmasının dışında gayet güzel
 

kadirirdem

Müdavim
Katılım
23 Mayıs 2013
Mesajlar
6,217
Reaksiyon puanı
708
Puanları
113
P1 batarya icin en iyi tercih ben gm 5 plus da öneririm
 
Üst