Telefon önerisi

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
sürekli internette gezinen birisiyim.bu yüzden işlemcisi hızlı takılıp donmadan gezinebileceğim ,videoları rahatlıkla izleyebilceğim ses kalitesi iyi bataryası sağlam şarjı uzun süre dayanabilen ekranı en az 5 inç ve üzeri sar değeri düşük,1500-2000 tl fiyat bandında telefon önerilerinizi bekliyorum

Speedster

Profesör
Reaksiyon puanı
319
İthalatçı Note 5 yine ithaltçı G5 ama eğer ithalatçı garantili olsun istemiyorsan casper Via A1 fena değil.

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Htc ve Sony tavsiye ederim ama X serisine göz at.:)

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
galaxy a7 2016. her konuda sizin isteklerinizi karşılıyor

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Note 5 öneriyorum ekranı falan büyük ve isteklerinizi rahatlıkla Karşılar.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
peki arkadaşlar sizce s6 edge plus mı yoksa note 5 mi?

BarKoda1010

Profesör
Reaksiyon puanı
353
Bence Lenovo P1 alabilirsin 1000 TL civarı bu aralar güncel telefon istiyorsan Lenovo P2 ve Zenfone 3 beklenebilir...

#hainkostok

Asistan
Reaksiyon puanı
33
3300 mah pili var,İnternet hızı gerçekten mükemmel,5.5 inç ekran sizin isteklerinizi fazlasıyla karşılıyor.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
bizim burdaki esnafın biri a serisinin iyi olduğunu söyluyor.ne alaka anlayamadım.bu telefonada baktım pil gücü ve işlemcisi bana düşük gibi geldi
Alma asla alma.Samsung çöplerini alma.Exynos 7580+fhd ekran demek,günlük kullanımda bile ortalamanın altında performans demektir.Bir de bu cihaza 1800 tl veriyorsun.Akıl karı değil..

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20
peki arkadaşlar benim bu bahsettiğim kullanma amacım doğrultusunda daha fazla ücret ödeyip s7 yada s7 edge almak sizce gereksizmi dir yoksa önerdiğiniz telefonlardan pek bir fark olmaz mı yada daha mı iyi olur ?

M

Murat Burç

SDN Okuru
peki arkadaşlar benim bu bahsettiğim kullanma amacım doğrultusunda daha fazla ücret ödeyip s7 yada s7 edge almak sizce gereksizmi dir yoksa önerdiğiniz telefonlardan pek bir fark olmaz mı yada daha mı iyi olur ?
S7 alınır
S7 edge zorlanmaz

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
sürekli internette gezinen birisiyim.bu yüzden işlemcisi hızlı takılıp donmadan gezinebileceğim ,videoları rahatlıkla izleyebilceğim ses kalitesi iyi bataryası sağlam şarjı uzun süre dayanabilen ekranı en az 5 inç ve üzeri sar değeri düşük,1500-2000 tl fiyat bandında telefon önerilerinizi bekliyorum
Note 5 , g5

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
Senin aradığın telefon S7 gibi geldi bana .d

edit . fiyat 200tl imiş sony lere bakmanı tavsiye ederim.

özellikle xz sine .d

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26

o fiyat bandında ithalatçı garantilerinde LG g5 (1700 kadar) Note 5 (1900)
tr garantililerde LG g5 (2bin) xperia x (1900) ve a7 2016 var.

Lg sanırım aralarında en iyi donanıma sahip note 5 ile birlikte. fakat kasasının çıkıp takılan yeri sağlam durmuyor. iki düşmeye sallanmaya başlar orası.
note 5 tamamen sizin düşüncenize kalmış ithalat garantisi olur diyorsanız olur.
xperia x bana kalırsa güzel bir cihaz. insanlar o kadar paraya orta segment işlemcisi hede hüdö diyorlar ama bunlara çok takılmamak lazım bence. Bugün hayatında telefonda oyun oynamayan, sosyal medya için telefon kullanacak olan yarı cahil insanlar düşmüşler snapdragon 820 derdine. demiyorlar ki benim buna ihtiyacım var mı yok mu? kaldı ki xperia x zirve performans vermiyor olabilir ama telefonu öldürmeye de gerek yok. temple run note 5 te 10 saniyede açılıyorsa xperia x te 15 saniyede açılır. nedir yani büyük bir dert mi? ayrıca işlemci gücüne göre pil performansı da değişiyor. bence güzel bir seçenek.

diğer bir yandan orta sınıfa giren samsung a7 2016 enteresan bir telefon. yakın arkadaşımda var. 3300 mah batarya 2 günü gördürüyor. benim ellerimdeyse 3 günü zorlar. 25dakika dizi izlemek + arka planda büyük boyutlu dosya indirmek %4 sarj götürdü. ve ekran süresi telefonun +8 saat. küçümsenecek bir rakam kesinlikle değil. işlemcisi orta düzeyde. note 5 ile karşılaştırmalarını izledim elbette note 5 e yeniliyor fakat küçük farklarla. kamerası güzel, 3gb ram gayet iyi. full hd ekran .. 1800tl. (hepsiburada 1650).

Hyggelig

Asistan
Reaksiyon puanı
26

özellikle xz sine .d
hocam xz nin 2000tl olacağını düşünüyorsanız ben telefon almak için 1 ay daha bekleyeyim. 2500 e de razıyız. ama görünen o ki telefon 2799-2999 arası gelir bence. yurtdışı -ingiltere- satışı 2150 tl imiş.

Eski hesap22

Profesör
Reaksiyon puanı
801
hocam xz nin 2000tl olacağını düşünüyorsanız ben telefon almak için 1 ay daha bekleyeyim. 2500 e de razıyız. ama görünen o ki telefon 2799-2999 arası gelir bence. yurtdışı -ingiltere- satışı 2150 tl imiş.
Bence sabırlı olmakda fayda var :);)

hakan381

Asistan
Reaksiyon puanı
22
Hızlı donmadın istersen 6s bak fiyatı biraz aşıyor ama.

jomily

Doçent
Reaksiyon puanı
20

özellikle xz sine .d
burada yorumlara bakıyorum çoğu kişi s7 tavsiye ediyor sadece bana değil diğer arkadaşlara da . o yüzden fiyat artırıp bu telefonu mu alsam diye düşünüyorum.ama bir yandan da daha düşük bütçeli telefonlar işimi görecekse neden dah fazla vereyim diyorum :)

o fiyat bandında ithalatçı garantilerinde LG g5 (1700 kadar) Note 5 (1900)
tr garantililerde LG g5 (2bin) xperia x (1900) ve a7 2016 var.

Lg sanırım aralarında en iyi donanıma sahip note 5 ile birlikte. fakat kasasının çıkıp takılan yeri sağlam durmuyor. iki düşmeye sallanmaya başlar orası.
note 5 tamamen sizin düşüncenize kalmış ithalat garantisi olur diyorsanız olur.
xperia x bana kalırsa güzel bir cihaz. insanlar o kadar paraya orta segment işlemcisi hede hüdö diyorlar ama bunlara çok takılmamak lazım bence. Bugün hayatında telefonda oyun oynamayan, sosyal medya için telefon kullanacak olan yarı cahil insanlar düşmüşler snapdragon 820 derdine. demiyorlar ki benim buna ihtiyacım var mı yok mu? kaldı ki xperia x zirve performans vermiyor olabilir ama telefonu öldürmeye de gerek yok. temple run note 5 te 10 saniyede açılıyorsa xperia x te 15 saniyede açılır. nedir yani büyük bir dert mi? ayrıca işlemci gücüne göre pil performansı da değişiyor. bence güzel bir seçenek.

diğer bir yandan orta sınıfa giren samsung a7 2016 enteresan bir telefon. yakın arkadaşımda var. 3300 mah batarya 2 günü gördürüyor. benim ellerimdeyse 3 günü zorlar. 25dakika dizi izlemek + arka planda büyük boyutlu dosya indirmek %4 sarj götürdü. ve ekran süresi telefonun +8 saat. küçümsenecek bir rakam kesinlikle değil. işlemcisi orta düzeyde. note 5 ile karşılaştırmalarını izledim elbette note 5 e yeniliyor fakat küçük farklarla. kamerası güzel, 3gb ram gayet iyi. full hd ekran .. 1800tl. (hepsiburada 1650).

xperia telefonların dış görünüşleri pek hoşuma gitmiyor.uzaktan bakınca sanki küçük hesap makinelerini anımsatıyor
lg telefonlar hakkında çok olumsuz yorumlar yapıldığından da pek sıcak bakmıyorum.özellikle tasarım konusunda
geriye sanırım samsungun modeller kalıyor.gerek telefon gerek bilgisayar donanımlarından pek anlamadığım için işlemci,ram,anakart gibi parçaların ne işe yaradıklarını malesef tam bilmiyorum.örneğin telefonda 4 gb ram olmasının ne gibi faydası olur veya işlemcisinin yüksek olması gibi
a7 telefona baktım iyi telefona benziyor. ama ne kadar stabil çalışır dayanıklımıdır onu araştırmak lazım.yanş bu işimi görecekse daha fazla ücret ödeyip neden note 5 tada s7 alayım

mmcaglar01

Asistan
Reaksiyon puanı
76
Bence o kadar yükseğe çıkmana gerek yok senin işini gm5+ bile görür kardeşim ama biraz daha performans için Zenfone 3 ü bekleyebilirsin, ekim başı çıkıyor ve pil performansı ekranı aynı zamanda internet oyun performansı çok iyi. 5.5(4GB Ram/64-32GB hafıza) inch FHD ekranı var istersen biraz daha ucuza 5.2(3gb Ram/32 GB hafıza) inch FHD var.Kamerasıda hiç fena değil 5.5inch 3gb ram 32gb hafızalı modeli 1200 TL olacak beklemeni öneririm.Aynı zamanda Lenovo vibe p2 de çıkacak zenfone 3 ile aynı işlemci vs. artısı pili 5100 mah ama kamerası zenfone 3 kadar sağlam değil.Bir düşün derim.Ayrıca Zenfone 3 te 5 mıknatıslı hoparlör kullanılacakmış ne işe yarar bilmiyorum ama ses kalitesinin iyi olduğunu yabancı youtube kanallarından öğrendim.