Telefon Önerisi

yardimlütfn96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sony xperia z5 ve lg v10 arasında kaldım (bu fiyatlarda güzel telefon varsa yorumda önerirseniz sevinirim ama samsung istemiyorum) sizce hangisi alıyım ben alacagım telefonu 3 sene kadar kullanıcam internette gezmeyi video izlemeyi severim oyun pek oynamam ama oynayacagım oyunda kasmasın isterim benim için önemli olan internette takılmadan rahat rahat dolaşmak facebook youtube falan rahat rahat gezmek istiyorum telefonun kasmamasını istiyorum kasma olsa bile minimum seviyede olması gerek sizce Sony Xperia Z5 mi yoksa LG V10 mu başka telefonda önerebilirsiniz
Not:bu söylediklerime iphone uyuyor ama iphone istemiyorum 4s kullanıyorum suan yeni telefon alıcam 4s yüzünden telefondan soğudum aslında iphone se çekici geliyo ama ekranı biraz küçük geliyo

Yeşil Okçu

Profesör
Reaksiyon puanı
1,809
sony xperia z5 ve lg v10 arasında kaldım (bu fiyatlarda güzel telefon varsa yorumda önerirseniz sevinirim ama samsung istemiyorum) sizce hangisi alıyım ben alacagım telefonu 3 sene kadar kullanıcam internette gezmeyi video izlemeyi severim oyun pek oynamam ama oynayacagım oyunda kasmasın isterim benim için önemli olan internette takılmadan rahat rahat dolaşmak facebook youtube falan rahat rahat gezmek istiyorum telefonun kasmamasını istiyorum kasma olsa bile minimum seviyede olması gerek sizce Sony Xperia Z5 mi yoksa LG V10 mu başka telefonda önerebilirsiniz
Not:bu söylediklerime iphone uyuyor ama iphone istemiyorum 4s kullanıyorum suan yeni telefon alıcam 4s yüzünden telefondan soğudum aslında iphone se çekici geliyo ama ekranı biraz küçük geliyo
İki sorum var .

1- Hangi oyunları oynarsınız ?
2-Z5'in hangi modeli ?

yardimlütfn96

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
1-nfs no limit asphalt 8 gibi grafiğe sahip oyunlarda kasmasın yeter
2-normal z5 compact veya premium değil düz z5

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
bence ikisi de alınmaz bütçen maximum nedir ? ona göre önerelim...

Charmander1903

Doçent
Reaksiyon puanı
160
2000 tl max bütçe
V10 u eline aldıysan büyüklüğü note 5 ten felan büyük bir cihaz olduğu için kullanabilirim diyorsan z5 yerine kamera-ekran-ısınma bakımından daha iyi olduğudnan v10 u öneririm v10 da o tür oyunlarda kasma yapmayacaktır ve ekranı kaliteli olduğu için zevk alırsın z5 in ekranı v10 inki ile hem panel hem çözünürlük olarak yarışamaz sadece v10 u geçtiği yer pil performansı v10 un pil performansı yoğun kullanımda malesef 1 günü çıkaramıyor ben şahsen z5 veya v10 yerine p9 a bakmanı öneririm tasarım performans olarak ikisindende üst seviyede bir ciihaz arayüz olarak ios akıcılığı var diyebilirim arayüzünde kamerası bu z5 ten ve v10 dan çok daha iyi

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Ben G5 veya Note 5'i öneririm. Kipa'da G5 1899 TL, Note 5 2099 TL. Bence bu iki telefon o iki telefondan daha iyi olacaktır.

Honor_Khomore

Doçent
Reaksiyon puanı
125
Huawei P9 öneririm android tarafında. Lg V10 da olabilir. Her ne kadar iPhone' a sıcak bakmasan da iPhone SE seni 3-4 hatta 5 yıl bile kasma donma olmadan götürür haberin olsun.