Telefon önerisi

IMASSAKAI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba 1500 TL'ye kadar yeni bir telefon alacağım. Benim için boyutu önemli ne kadar büyük o kadar iyi :laugh: fakat boyutunun yanında performans da önemli. Aklımda 3 tane telefon var ASUS zenfone 2 ( 2.3 Ghz işlemcili olan ) LG flex 2 veya SONY c5 ultra hangisini önerirsiniz. ( 1500 TL'ye kadar başta telefonda önerebilirsiniz fakat minimum 5.5 inç olması lazım. )

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Söylediklerin arasından en iyisi flex 2 ama ısınma sorunu var.Onun dışında lenovo vibe x3 var henüz gelmedi o yüzden fiyat belli değil yine meizu pro 5 var oda gelmedi henüz fiyatı belli değil lg g4 bulabilirsen 1500e kaçırma.

IMASSAKAI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
2'sinide biliyorum ama ne zaman gelir orası önemli çok uzun süre beklemem ama aldıktan 1 ay sonra çıkarsa da üzülürüm :D pro 5'in fiyatı 1.400 TL. LG g4 1.500 zor gibi garantiden sıkıntı çıkarmaması lazım bana çünkü asus zenfone 6 kullanıyordum teknosa internet sitesinden ( sözde türkiyenin en büyük teknoloji mağazası müşteri memluniyeti ) almama rağmen 2 ay burnumdan getirdiler saçma sapan sebeblerden şimdi telefonsuz takılıyorum :(

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
G4 hepsiburadadan almalısın bence.

Garanti konusunda teknosa bile sorun çıkarıyorsa paralel almamak için sebebiniz yok.

IMASSAKAI

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dediğiniz doğru olma ihtimali var ama riski ne kadar alta çekebilirsem o kadar iyi benim için yoksa ihtimaller çok fazla bir telefon 2 sene içerisinde garanti kapsamında ne kadar bozulabilir gibi

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,549
Lg alacaksan başarı garantili al kafan rahat olsun ben g2mi öyle aldım İstanbul bilişimden başarı garantiliydi öyle olunca direk sen yolluyorsun istanbul şişlideki servise 2 hafta içinde yapıp yolluyor adamlar 3 kez bu şekilde yolladım 3 kez de telefonumu yaptılar ve dediğim gibi 2 haftayı geçmedi bu süre.Benim g2nin garantisi biteli 1.5 ay oldu başarı garantisinden ben memnun kaldım başımı ağrıtan bir durum olmadı.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
İndirmde bulabilirseniz lg g4 tavsiye ederim. Eger butcenize gore bir g4 bulamazsaniz asus zenfone 2 32gb' lik varyasyonunu alin. Zenfone 2 nin performansi c5 ultradan.iyi. Ama ben c5 ultranin tasarimini falan begeniyom. İncecik kocaman ekran ince kenarlar kamerasi falanda cok guzel. Ama oyun icin lg g4 alamiyorsan, zenfone2 32 gb tavsiyemdir.

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
Huavey ascend mate 7 al derim :)

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Mate 8 hariç hiçbir Huaeei cihazında adam gibi GPU yok.

Mali T628 mağara devrinde kalmış bir gpu iken.

Bu konuda size katiliyorum. Huawei kirin islemcileri gundelik kullanim icin basarili fakat gpu larindan hep kirpilmis. Buda oyunlarda bi kisitlamaya neden oluyor.

alidmrc.37

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Biraz daha sabır edip LG G4 almanı öneririm.:thumbup: