Telefon Önerisi

samedagacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Önümüzdeki yaza para biriktirip bi telefon almayı düşünüyorum 4 senedir android kullanıyorum ve androidden sıkıldım artık apple ekosistemine geçmeyi planlıyorum ve büyük bişey istemiyorum 6 plus gibi ya 5s ya da 6 alacağım sizde 5s mi almalıyım yoksa 6 mı hangisi daha avantajlı olur aradaki 500 lira farkı vermeye değer mi veya yaza fark azalır mı son olarak 6 alırsam o kameranın çıkıntısı çok sorun teşkil ediyo mu ben telefonu kılıfsız kullanmayı tercih ediyorum o kamera çok büyük bi sorun oluşturur mu? şimdiden teşekkür ederim ilgilendiğiniz için

samedagacan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
263
iphone alırsan ya uygulamaları almak zorunda kalıcaksın yada jailbreak gibi şeylere kafa yorman gerekicek.Ayrıca her güncellemeden sonra telefonun biraz daha hantallaşıcak.Bunları göze alıyorsan bence en yeni modelleri almaya bak.

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
Büyük ihtimal öyle olacak gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

büyük ihtimal öyle olacak gibi

- - - Mesaj Güncellendi - - -

plus lara bakmayı düşünmüyorum şimdi elimdeki telefon bu kadar büyük olunca artık küçük bişey istiyorum
:) o zaman simdiden hayirli olsun..

efimbo78

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iphone alırsan ya uygulamaları almak zorunda kalıcaksın yada jailbreak gibi şeylere kafa yorman gerekicek.Ayrıca her güncellemeden sonra telefonun biraz daha hantallaşıcak.Bunları göze alıyorsan bence en yeni modelleri almaya bak.
20 aydır 5s kullanıyorum 1 kere bile paralı uygulumaya ihtiyacım olmadı iphone da paralı olan uygulama androidde de paralı zaten ve telefon hafızasının %90 ı dolu olmasına rağmen hantallaşma söz konusu bile değil gönül rahatlığıyla iphone alabilirsiniz 6s i şiddetle öneririm 3D touch ve kamerası mükemmel çok kaba bir telefonda değil