A51 veya XT nin kamerası daha iyidir bilmiyorum velakin Pronun kamerası benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor.Ekran ise dediğim gibi tercih meselesi 2 yıl kadar Amoled kullandım şimdi LED panel kullanıyorum.Mi9 T neden düşünmediniz ortalama aynı fiyatta ?Öncelikle tesekkur ederim oyun çok oynamiyorum çoğu özellikler ortak gibi az çok farklı noktalarda farkları var hangisi agir basıyor daha karar veremedim realme xt de güzel bir modele benziyor mantıklı olan beklemek olacak sanırım
Daha iyisi varsa söyle bizde aydınlanalım?Bu sitede herkes xiaomi note 8 proyu öneriyo
Samsun Galaxy a51 ile farkı ne?Daha iyisi varsa söyle bizde aydınlanalım?
Samsun Galaxy a51 ile farkı ne?
https://www.epey.com/akilli-telefon...43/redmi-note-8-pro-128gb_samsung-galaxy-a51/A51 e hiç bakmamıştım yeni baktım amaYakın lar ama kişiye göre misal x. Kişisi telefon düşünüyor ve bu kişi
Oyun çok oynuyor ise xiaomi gibi
Hiz, dayanıklılık ve performansta Pro her türlü A51 den iyi.Samsun Galaxy a51 ile farkı ne?
Mi 9T nin ne farkı var?Hiz, dayanıklılık ve performansta Pro her türlü A51 den iyi.
A51 in tek artisi amoled olmasi oda yarin yanar mi belli degil.Kamerasi hakkinda bilgim yok.Muhtemelen tartismaya acik bir konu.Parmak izi kilidi hakkinda Redmi Note 8 prodan daha hizli bir telefon olduğunu ne duydum ne gördüm.Başta bende bu kadar hizli olmasina inanmiyordum insan kullaninca inaniyormuş.
Kisacasi daha iyisi varsa bilgilendirin bizde bilgilenelim..
Bu üçü arasindan hangisi dersen RN8 Pro derim fakat MediaTek islemci uzun bir kullanim sunar mi orasi belirsiz ben olsam MI9T alırdımMerhabalar,
Bu 3 telefon arasında kaldım, kafam baya karıştı.
Sizce hangi telefonu bir tık daha iyidir?
- Samsung a51
- Xiaomi note 8 pro
- Realme xt
Ekran olarak RN8 Prodan daha iyi cunku amoled panel kullanıyor ayrıca Sd730G islemcisi var bu islemci cok fazla guc tuketmez ayrica snapdragon olmasi demek senin telefonu rahat kullanmani sagliyor demek cunku MediaTek kötü bir gecmisi var ve G90T 4 yillik bir kullanim sunar mi belirsizMi 9T nin ne farkı var?