• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefon önerisi verebilir misiniz ?

kademts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar,
Bu 3 telefon arasında kaldım, kafam baya karıştı.
  1. Samsung a51
  2. Xiaomi note 8 pro
  3. Realme xt
Sizce hangi telefonu bir tık daha iyidir?

Son düzenleyen moderatör:

Valiente

Asistan
Reaksiyon puanı
336
10 gündür Note 8 Pro kullaniyorum.Acikcasi iyi ki almışım diyorum.Oyun oynuyorsan Pro yu öneririm.A51 ekran olarak Amoled kullanıyor buda tercih sebebi ama mutlaka pil süresi daha iyi olacaktır.XT için biraz beklemenin faydası var diye düşünüyorum.

kademts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Öncelikle tesekkur ederim oyun çok oynamiyorum çoğu özellikler ortak gibi az çok farklı noktalarda farkları var hangisi agir basıyor daha karar veremedim realme xt de güzel bir modele benziyor mantıklı olan beklemek olacak sanırım

Valiente

Asistan
Reaksiyon puanı
336
Öncelikle tesekkur ederim oyun çok oynamiyorum çoğu özellikler ortak gibi az çok farklı noktalarda farkları var hangisi agir basıyor daha karar veremedim realme xt de güzel bir modele benziyor mantıklı olan beklemek olacak sanırım
A51 veya XT nin kamerası daha iyidir bilmiyorum velakin Pronun kamerası benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla görüyor.Ekran ise dediğim gibi tercih meselesi 2 yıl kadar Amoled kullandım şimdi LED panel kullanıyorum.Mi9 T neden düşünmediniz ortalama aynı fiyatta ?

kademts

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Mi 9 T kamerası biraz farklı geldi hic aklımın ucundan geçmedi açılıp çıkmasından dolayı alışkanlıkların dışında olunca biraz zorlaniyorum uzun zamandır reeder p10s kullanıyorum çok birsey aramayirom aslında ama kafa karışınca bi sormak istedim

Dacram

Asistan
Reaksiyon puanı
44
Samsun Galaxy a51 ile farkı ne?

Yakın lar ama kişiye göre misal x. Kişisi telefon düşünüyor ve bu kişi
Oyun çok oynuyor ise xiaomi gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yakın lar ama kişiye göre misal x. Kişisi telefon düşünüyor ve bu kişi
Oyun çok oynuyor ise xiaomi gibi
https://www.epey.com/akilli-telefon...43/redmi-note-8-pro-128gb_samsung-galaxy-a51/A51 e hiç bakmamıştım yeni baktım ama
Her özellik yakınlen xiaomi artlıarı:
Gorilla glass5
Bildirim ışığı
Kızıl ötesi sensör kumanda işlevi gören

Lcd ve amöled farkıda iniyor çünkü 500 mah fark var artı az yada çok ip sertifikası var

Valiente

Asistan
Reaksiyon puanı
336
Samsun Galaxy a51 ile farkı ne?
Hiz, dayanıklılık ve performansta Pro her türlü A51 den iyi.
A51 in tek artisi amoled olmasi oda yarin yanar mi belli degil.Kamerasi hakkinda bilgim yok.Muhtemelen tartismaya acik bir konu.Parmak izi kilidi hakkinda Redmi Note 8 prodan daha hizli bir telefon olduğunu ne duydum ne gördüm.Başta bende bu kadar hizli olmasina inanmiyordum insan kullaninca inaniyormuş.
Kisacasi daha iyisi varsa bilgilendirin bizde bilgilenelim..

drocco

Profesör
Reaksiyon puanı
991
Hiz, dayanıklılık ve performansta Pro her türlü A51 den iyi.
A51 in tek artisi amoled olmasi oda yarin yanar mi belli degil.Kamerasi hakkinda bilgim yok.Muhtemelen tartismaya acik bir konu.Parmak izi kilidi hakkinda Redmi Note 8 prodan daha hizli bir telefon olduğunu ne duydum ne gördüm.Başta bende bu kadar hizli olmasina inanmiyordum insan kullaninca inaniyormuş.
Kisacasi daha iyisi varsa bilgilendirin bizde bilgilenelim..
Mi 9T nin ne farkı var?

Webhead

Dekan
Reaksiyon puanı
4,549
Merhabalar,
Bu 3 telefon arasında kaldım, kafam baya karıştı.
  1. Samsung a51
  2. Xiaomi note 8 pro
  3. Realme xt
Sizce hangi telefonu bir tık daha iyidir?
Bu üçü arasindan hangisi dersen RN8 Pro derim fakat MediaTek islemci uzun bir kullanim sunar mi orasi belirsiz ben olsam MI9T alırdım
EDIT: MI9T kullanıcısıyım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mi 9T nin ne farkı var?
Ekran olarak RN8 Prodan daha iyi cunku amoled panel kullanıyor ayrıca Sd730G islemcisi var bu islemci cok fazla guc tuketmez ayrica snapdragon olmasi demek senin telefonu rahat kullanmani sagliyor demek cunku MediaTek kötü bir gecmisi var ve G90T 4 yillik bir kullanim sunar mi belirsiz