Telefon Önerisi Bütçe:4000TL

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
4000TL bütçem var.
Önceliklerim:
  • Kamera çok aman aman iyi olsun derdim yok. Gündelik olarak güzel çeksin yeter.
  • Performans: 1-2 Oyun [belki PUBG veya Wild Rift (çıkınca)] oynarım. Onları akıcı oynatsın.
  • Pil: En az 1 günü çıkarmalı. Çok yoğun kullanmam.,
  • Ekran: Farketmez aslında. Ama Always On Display olmasını isterim çok şık duruyor. Ama olmasa da olur.
  • Tasarım: Kendini belli etmeli. Mesela biri bakınca "aaa bu (telefon ismi) mı?" diyip anlaşılmasını isterim.
  • Kullanım: Günlük kullanırken zorluk yaşamak istemem. Mesela iPhone 5 de kulaklık takılıyken hiç telefona bakmadan arama yapabiliyordum. Pratik olmasını isterim.
  • Kalite: Kalitesiz olsun istemem. 4 yıl boyu kullanacağım sonuçta.
Önceliklerim ve isteklerim bunlar. Bütçeyi çok arttıramam ama arttırmam gerekirse 500TL kadar ekleyebilirim.
Edit: Bu konu @alpotter ve @Yusuf ÇALIŞ ın isteği üzerine açılmıştır.
@Erenist2020 @grbzz @Yasiin sizin de görüşlerinizi bekliyorum.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
4000TL bütçem var.
Önceliklerim:
  • Kamera çok aman aman iyi olsun derdim yok. Gündelik olarak güzel çeksin yeter.
  • Performans: 1-2 Oyun [belki PUBG veya Wild Rift (çıkınca)] oynarım. Onları akıcı oynatsın.
  • Pil: En az 1 günü çıkarmalı. Çok yoğun kullanmam.,
  • Ekran: Farketmez aslında. Ama Always On Display olmasını isterim çok şık duruyor. Ama olmasa da olur.
  • Tasarım: Kendini belli etmeli. Mesela biri bakınca "aaa bu (telefon ismi) mı?" diyip anlaşılmasını isterim.
  • Kullanım: Günlük kullanırken zorluk yaşamak istemem. Mesela iPhone 5 de kulaklık takılıyken hiç telefona bakmadan arama yapabiliyordum. Pratik olmasını isterim.
  • Kalite: Kalitesiz olsun istemem. 4 yıl boyu kullanacağım sonuçta.
Önceliklerim ve isteklerim bunlar. Bütçeyi çok arttıramam ama arttırmam gerekirse 500TL kadar ekleyebilirim.
Edit: Bu konu @alpotter ve @Yusuf ÇALIŞ ın isteği üzerine açılmıştır.
@Erenist2020 @grbzz @Yasiin sizin de görüşlerinizi bekliyorum.
Realme 6 Pro yada M51 den birini almanı tavsiye ederim.

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
mi 10 lite
zamzung a 71 { 8 gb ram }
mi 8
realme 6 pro { 8 gb ram }

MMTKR

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
521
A71 e 4000 TL verilmez.Ederi maksimum 2500 TL.
o listede bulunan her telefon aynı banta ona para vermiyorsanız hiçbirine vermeyin inceleme videso bakmadım veya kullanmadım okuduğum kadarı ile eder

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Batarya test sonuçları:
Realme 6 Pro: 9 saat 20 dakika
RN9 Pro: 10 saat
Mi Note 10 Lite: 11 saat 10 dakika
Realme 7 Pro: 8 saat 30 dakika
M51: 11 saat 10 dakika
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ne kadar bekleyebilirsiniz?

Ayrıca tam da bizim isteğimiz üzerine açıldı değil aslında ?
Okul açılana kadar bekleyebilirim. Ama M51 olursa 1 ekimden önce alacağım.
Mi note 10 lite alabilirsin.

Yada realme 6 Pro
M51de olabilir.
Ben de onların arasında kaldım zaten.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Tanınma konusuna neden bu kadar takıldınız anlamıyorum. Zaten orta segmnette o kadar fazla cihaz var ki birini diğerinden ayırmak mümkün bile değil. Şahsen bu yıl çıkan Samsung cihazlarını önüme koysalar ben şaşırırım doğrusu bunun için Hakkı Alkan filan olmak lazım. O olay amiral gemisi klasmanda ya da çok popüler olan orta segmnet cihazlarda olur. Örneğin Mi 9T gibi.

Daha önceki konularda da Relame 6 Pro ve M51 üzerinde yoğunlaştık sanırım. İkisi de sizi üzmez ikisi de çok donanımlı cihazlar. Yani net bir önceliğiniz olsa mesela deseniz ki "ben malzeme kalitesinin daha iyi olmasını istiyorum ya da ben pilim çok uzun süreler gitsin istiyorum" o zaman hemen karar verebiliriz.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Tanınma konusuna neden bu kadar takıldınız anlamıyorum. Zaten orta segmnette o kadar fazla cihaz var ki birini diğerinden ayırmak mümkün bile değil. Şahsen bu yıl çıkan Samsung cihazlarını önüme koysalar ben şaşırırım doğrusu bunun için Hakkı Alkan filan olmak lazım. O olay amiral gemisi klasmanda ya da çok popüler olan orta segmnet cihazlarda olur. Örneğin Mi 9T gibi.

Daha önceki konularda da Relame 6 Pro ve M51 üzerinde yoğunlaştık sanırım. İkisi de sizi üzmez ikisi de çok donanımlı cihazlar. Yani net bir önceliğiniz olsa mesela deseniz ki "ben malzeme kalitesinin daha iyi olmasını istiyorum ya da ben pilim çok uzun süreler gitsin istiyorum" o zaman hemen karar verebiliriz.
Önceliklerinize göre kesinlikle mi note 10 lite öneririm. Batarya performansı, Always On Display ve tasarım konusunda daha önde bence.
Pil 1 gün gitse yeter. Tasarımı iyi olsun. Malzeme kalitesi de iyi olsun.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029

2 sinin arası olsa olur. Hem pil hem de malzeme kalitesi. Mi Note 10 Lite'da 2 si de var o zaman.

O zaman M51'i eleyin. Realme 6 Pro'ya veya Mi Note 10 Lite'a bakın.

Bu arada Note 10 Lite'ın fiyatı sanırım düşmüş bu cihaza da bir göz atın derim: Link
Siz bunu mu kullanıyorsunuz hocam?

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Batarya test sonuçları:
Realme 6 Pro: 9 saat 20 dakika
RN9 Pro: 10 saat
Mi Note 10 Lite: 11 saat 10 dakika
Realme 7 Pro: 8 saat 30 dakika
M51: 11 saat 10 dakika

Okul açılana kadar bekleyebilirim. Ama M51 olursa 1 ekimden önce alacağım.

Ben de onların arasında kaldım zaten.
Rn 9 proda full sosyal medya sürekli elimde 14-16 saat arası ekran süresi alıyorum, oyun oynadığım zaman 12lere kadar düşüyor.

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
2 sinin arası olsa olur. Hem pil hem de malzeme kalitesi. Mi Note 10 Lite'da 2 si de var o zaman.

Siz bunu mu kullanıyorsunuz hocam?
Aynen öyle pil olarak daha memnun eder sizi hem malzeme olarak da cam-metal. Edin sipariş gitsin.

• Beğen
Reactions: STB

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
4.500TL'ye çıkarsanız Samsung galaxy note 10 lite.

• Beğen
Reactions: STB