Telefon alacagim fikirlerinizi bekliyorum.TCL Plex FHD+ 6gb ram 128gb 2200 tl depolama alanı Realme 6i HD+ 4gb ram 128gb depolama alanı 2200 tl civarinda.Telefonla ilgili cok sorum vardi cevap veren herkese teşekkürler
Realme 6i HD+ TCL FHD+ bu yuzden biraz arada kaliyorum birde TLC Plex 3500 tl ile girmisti piyasaya 2200 tlye dusmus daha iyi geliyor cevabini bekliyorumRealme 6i önerimdir.
HD+ sıkıntı yasatirmiKesinlikle Realme 6İ
Pişman olmassın..
YaşatmazRealme 6i HD+ TCL FHD+ bu yuzden biraz arada kaliyorum birde TLC Plex 3500 tl ile girmisti piyasaya 2200 tlye dusmus daha iyi geliyor cevabini bekliyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
HD+ sıkıntı yasatirmi
Yorumun için teşekkürler sence kamera tasarimi kotumu veya 3820 mAh sıkıntı yasatirmi 2-3 yıl kullanmak istiyorum alacagim telefonuÇözünürlük sıkıntı olmaz ama sadece çözünürlük değil her şey. TCL markasının panellerde ne kadar iyi olduğunu herkes biliyordur burada ki. Görüntü kalitesi, renkler TCL'de çok daha iyi. Ki zaten kamera konusnda da TCL çok daha iyi. TCl Plex sd 675 kullanıyor ve helio g80'den çok daha iyi bir işlemci. Bir de Realme ilk g80 kullanan telefon olmanın iyi bir şey olduğunu zannedip reklamını yapıyor, sen ilk g80 kullanan olsan ne olur olmasan ne olur? Neyse, performans, kamera, ekran konularında çok daha iyi olmasına rağmen TCL çok daha ince ve hafif. Realme 6İ'nin iyi olduğu tek nokta batarya perfromansı. Gerçekten Realme, Oppo'nun yaptığı bir çok optimizasyonu kullandığı için batarya performansı çok iyi. Ama uzun sürede doluyor. TCL de 18W, 3820 mAh, realme 6i de 18W ama 5000 mAh. Yani kesinlikle realme 6i en balon cihazlardan biri. TCl Plex ondan çok çok daha iyi. Kesinlikle TCL PLEX ÖNERİRİM.
Realme6i al geç.Telefon alacagim fikirlerinizi bekliyorum.TCL Plex FHD+ 6gb ram 128gb 2200 tl depolama alanı Realme 6i HD+ 4gb ram 128gb depolama alanı 2200 tl civarinda.Telefonla ilgili cok sorum vardi cevap veren herkese teşekkürler
Tasarımı kötü değil kesinlikle, ve 3820 mAh de çok rahat yeter. Günümüzde 3600 mAh üstü kabul edilebilir.Yorumun için teşekkürler sence kamera tasarimi kotumu veya 3820 mAh sıkıntı yasatirmi 2-3 yıl kullanmak istiyorum alacagim telefonu