Telefon önerileri

Legendary555

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Üniversiteye yeni geçtim max 3600 tl fiyatlı telefon önerileri

Son düzenleyen moderatör:

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Yeni çıkan Vivo x50 lite'ı biraz inceledim. Fiyatına göre gayet iyi özellikleri var. Bir bakın derim.

Wuruwisjdj

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Xiaomi Redmi Note 9S 6 128 GB 2800 TL ile istediklerini fazlası ile karşılayacaktır. 800 TL cebinde kalır. İstersen benim de kullandığım Pro versiyonunu alabilirsin. 2 haftadır kullanıyorum şarjı aralıksız oyun kullanımında bile 5-6 saat gidiyor zaten Android tarafından öneriliyor.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Vivo X50 Lite çöpün önde gidenidir kusura bakma ama SD665'li bir telefona 3600 tl veren kerizdir
Bu forum işlemciler konusunda kesinlikle yanlış yönlendirmelerle gidiyor. Telefon sadece işlemcisine bakıp alınmıyor. Ben yeni ve Özellik bakımından İncelenebilir bir cihaz olarak görüyorum.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
Bu forum işlemciler konusunda kesinlikle yanlış yönlendirmelerle gidiyor. Telefon sadece işlemcisine bakıp alınmıyor. Ben yeni ve Özellik bakımından İncelenebilir bir cihaz olarak görüyorum.
İşlemci sadece oyun oynarken verdiği performanstan ibaret değil, haberiniz olsun.

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
İşlemci sadece oyun oynarken verdiği performanstan ibaret değil, haberiniz olsun.
Sadece oyun ile alakalı demedim. Telefonlar sadece işlemcisine bakılıp alınmaz dedim. Telefon tercih ederken Ram'ini, Ekranını, Depolama kapasitesini, Batarya kapasitesini, Kamerasını, Sensörlerini, parmak izi tarayıcısını, güncellemelerini vs. ye de bakılır. Sadece işlemcilere bakılsaydı Samsung Huawei xiaomi Oppo Oneplus gibi markalardan çok Qualcom, mediatek, HiSilicon(kirin) gibi markalar ünlenirdi. Sen hiç telefoncuya gidip abi bana snapdragonlu cihaz ver yada mediatekli cihaz ver diyeni gördün mü.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Vivo X50 Lite önereceğime Redmi Note 8 öneririm onda da aynı işlemci var ve fiyatı daha uygun 1200 tl cebinde kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sadece oyun ile alakalı demedim. Telefonlar sadece işlemcisine bakılıp alınmaz dedim. Telefon tercih ederken Ram'ini, Ekranını, Depolama kapasitesini, Batarya kapasitesini, Kamerasını, Sensörlerini, parmak izi tarayıcısını, güncellemelerini vs. ye de bakılır. Sadece işlemcilere bakılsaydı Samsung Huawei xiaomi Oppo Oneplus gibi markalardan çok Qualcom, mediatek, HiSilicon(kirin) gibi markalar ünlenirdi. Sen hiç telefoncuya gidip abi bana snapdragonlu cihaz ver yada mediatekli cihaz ver diyeni gördün mü.
İşlemci telefonun kalbidir yani önemli bir faktördür ve bununla birlikte RAM depolama kamera ve batarya da önemli faktördür

Andromedavor

Profesör
Reaksiyon puanı
1,339
Vivo X50 Lite önereceğime Redmi Note 8 öneririm onda da aynı işlemci var ve fiyatı daha uygun 1200 tl cebinde kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:

İşlemci telefonun kalbidir yani önemli bir faktördür ve bununla birlikte RAM depolama kamera ve batarya da önemli faktördür
İstediğinizi önermekte serbestsiniz. Biri bu ay çıktı. Diğeri 1 yıl önce. Tabii diğer tüm özellikleri de üstün

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Mi Note 10 Lite veya Realme 6 Pro alabilirsin 4000'e çıkarsan Mi 10 Lite öneririm 5g desteğine ve snapdragon 765g işlemcisine sahip