Legendary555
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 2
Üniversiteye yeni geçtim max 3600 tl fiyatlı telefon önerileri
Son düzenleyen moderatör:
MI Note 10 Lite ve Realme 6 Pro öneririmüniversiteye yeni geçtim max 3600 tl fiyatlı telefon önerileri
Vivo X50 Lite çöpün önde gidenidir kusura bakma ama SD665'li bir telefona 3600 tl veren kerizdirYeni çıkan Vivo x50 lite'ı biraz inceledim. Fiyatına göre gayet iyi özellikleri var. Bir bakın derim.
Mİ 10 Lite da iş görür aslındaRealme 6 Pro veya Mi Note 10 Lite. Bu ikisi dışındaki cihazlar üzer.
4000'in üstünde diye biliyorum.Mİ 10 Lite da iş görür aslında
Tam 4000 tl konu sahibi 400 lira daha koyabilirse güzel bir seçim olur 4000 üzerine çıkabilirse zaten direkt amiral gemisine yönelsin4000'in üstünde diye biliyorum.
Realme 6 pro öneririm.üniversiteye yeni geçtim max 3600 tl fiyatlı telefon önerileri
Bu forum işlemciler konusunda kesinlikle yanlış yönlendirmelerle gidiyor. Telefon sadece işlemcisine bakıp alınmıyor. Ben yeni ve Özellik bakımından İncelenebilir bir cihaz olarak görüyorum.Vivo X50 Lite çöpün önde gidenidir kusura bakma ama SD665'li bir telefona 3600 tl veren kerizdir
İşlemci sadece oyun oynarken verdiği performanstan ibaret değil, haberiniz olsun.Bu forum işlemciler konusunda kesinlikle yanlış yönlendirmelerle gidiyor. Telefon sadece işlemcisine bakıp alınmıyor. Ben yeni ve Özellik bakımından İncelenebilir bir cihaz olarak görüyorum.
Sadece oyun ile alakalı demedim. Telefonlar sadece işlemcisine bakılıp alınmaz dedim. Telefon tercih ederken Ram'ini, Ekranını, Depolama kapasitesini, Batarya kapasitesini, Kamerasını, Sensörlerini, parmak izi tarayıcısını, güncellemelerini vs. ye de bakılır. Sadece işlemcilere bakılsaydı Samsung Huawei xiaomi Oppo Oneplus gibi markalardan çok Qualcom, mediatek, HiSilicon(kirin) gibi markalar ünlenirdi. Sen hiç telefoncuya gidip abi bana snapdragonlu cihaz ver yada mediatekli cihaz ver diyeni gördün mü.İşlemci sadece oyun oynarken verdiği performanstan ibaret değil, haberiniz olsun.
Vivo X50 Lite önereceğime Redmi Note 8 öneririm onda da aynı işlemci var ve fiyatı daha uygun 1200 tl cebinde kalırBu forum işlemciler konusunda kesinlikle yanlış yönlendirmelerle gidiyor. Telefon sadece işlemcisine bakıp alınmıyor. Ben yeni ve Özellik bakımından İncelenebilir bir cihaz olarak görüyorum.
İşlemci telefonun kalbidir yani önemli bir faktördür ve bununla birlikte RAM depolama kamera ve batarya da önemli faktördürSadece oyun ile alakalı demedim. Telefonlar sadece işlemcisine bakılıp alınmaz dedim. Telefon tercih ederken Ram'ini, Ekranını, Depolama kapasitesini, Batarya kapasitesini, Kamerasını, Sensörlerini, parmak izi tarayıcısını, güncellemelerini vs. ye de bakılır. Sadece işlemcilere bakılsaydı Samsung Huawei xiaomi Oppo Oneplus gibi markalardan çok Qualcom, mediatek, HiSilicon(kirin) gibi markalar ünlenirdi. Sen hiç telefoncuya gidip abi bana snapdragonlu cihaz ver yada mediatekli cihaz ver diyeni gördün mü.
İstediğinizi önermekte serbestsiniz. Biri bu ay çıktı. Diğeri 1 yıl önce. Tabii diğer tüm özellikleri de üstünVivo X50 Lite önereceğime Redmi Note 8 öneririm onda da aynı işlemci var ve fiyatı daha uygun 1200 tl cebinde kalır
Mesaj otomatik birleştirildi:
İşlemci telefonun kalbidir yani önemli bir faktördür ve bununla birlikte RAM depolama kamera ve batarya da önemli faktördür
İşlemciden dolayı Vivo önermiyorum zaten bu markadan da hiç haz etmiyorumİstediğinizi önermekte serbestsiniz. Biri bu ay çıktı. Diğeri 1 yıl önce. Tabii diğer tüm özellikleri de üstün
Mİ 10 Lite 3000'e düşse harika olurMi Note 10 Lite veya Realme 6 Pro alabilirsin 4000'e çıkarsan Mi 10 Lite öneririm 5g desteğine ve snapdragon 765g işlemcisine sahip
İmkansızMİ 10 Lite 3000'e düşse harika olur
O zaman babayı alır satamazlar ellerinde kalır kimse SD765'li telefona 4000 tl bayılmazİmkansız![]()
6000'e Snapdragon 765G'li Reno3 Pro'yu alanlar varsa Mi 10 Lite hayli hayli satarO zaman babayı alır satamazlar ellerinde kalır kimse SD765'li telefona 4000 tl bayılmaz
6000'e Reno 3 Pro alan benim gözümde enayidir knk benim 6000 olsa giderim OnePlus 7T alırım 500 lira cebimde kalır6000'e Snapdragon 765G'li Reno3 Pro'yu alanlar varsa Mi 10 Lite hayli hayli satar
Mi Note 10 Lite ya da Realme 6 Pro almanızı öneririm.Üniversiteye yeni geçtim max 3600 tl fiyatlı telefon önerileri