Telefon önerileri

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
2200TL bandında kı telefonları (bütçeyi aşmayacak şekilde) liste halinde paylaşabilirmisiniz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Meizu markası iyi mi
İyi hatta geçen babama M6T modelini aldık. İyi bir marka sadece Android güncellemesi vermiyor da oyun için sıkıntı olmaz.

Güncelleme zaten o kadar önemli değil.

Pie

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Samsung A51'i öneriyorum. 32-64-128GB ROM seçenekleri var. RAM'lar zaten otomatik ROM'a göre veriyorlar diye biliyorum. Samsung A50 telefonunuda inceliyebilirsin. İyi forumlar.

LifeStyle

Profesör
Reaksiyon puanı
802
herkes tlc demiş ama ben öyle düşünmüyorum. yarın bu markanın ne olacağı belli değil. bilindik marka almalısın. redmi note 8 önerebilirim. samsungdan da A serilerine bakabilirsin. huawei alacaksan google servislerinin olmasına dikkat et.

general mobile vestel gibi telefonlara da bulaşma. biraz daha düşer mi bilinmez ama redmi note 8 senin için uygun telefon gibi duruyor..

Hakkı K.01

Asistan
Reaksiyon puanı
54
Samsung A51'i öneriyorum. 32-64-128GB ROM seçenekleri var. RAM'lar zaten otomatik ROM'a göre veriyorlar diye biliyorum. Samsung A50 telefonunuda inceliyebilirsin. İyi forumlar.
A51 biraz pahalı bence

Marka Türkiye'ye yeni girdi. 3 yıl önce xiaomi'ye yapılan muamelenin aynısı yapılıyor..
Başka bir önerilerin var mı?:)