Telefon önerileri

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Galaxy A7 ? Lg G5 arasında ikilem yaşıyorum yada sizin tavsiye edebileceğiniz telefonlar nelerdir?

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Eğer imkanın varsa biraz para ekleyip Samsung S7 al hocam. Eğer durumun yoksa Lg g5 alabilirsin

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
S7 ekran kavisi fazla olduğundan yere düştüğünde kırılma şansı çok yüksek yani ekran kırılırsa komple değişmesi lazım.
Diğer yandan Kamera özelliği 16 mp olması sebebiyle ve pil 3600 mah olması a7 aklımı çelerken, bir yandan da g5 in amiral üstünlüğü de ilgimi çekmiyor değil.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Yani 1 telefonun şarjı bir gün yetse kafii. Fakat o aladar para verip Lg g5 kadar performans almamak ve kamera deniyiminden mahrum kalmak olmaz bence. Birde Lg g5 şuan 200 300 lira daha ucuz :) S7 alacak olursanız buff ekran koruyucu ve sipigen kılıf alırsanız ekranım kırılıcak korkunuz olmaz
S7 ekran kavisi fazla olduğundan yere düştüğünde kırılma şansı çok yüksek yani ekran kırılırsa komple değişmesi lazım.
Diğer yandan Kamera özelliği 16 mp olması sebebiyle ve pil 3600 mah olması a7 aklımı çelerken, bir yandan da g5 in amiral üstünlüğü de ilgimi çekmiyor değil.

Gökayy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Eğer imkanın varsa biraz para ekleyip Samsung S7 al hocam. Eğer durumun yoksa Lg g5 alabilirsin
Yani 1 telefonun şarjı bir gün yetse kafii. Fakat o aladar para verip Lg g5 kadar performans almamak ve kamera deniyiminden mahrum kalmak olmaz bence. Birde Lg g5 şuan 200 300 lira daha ucuz :) S7 alacak olursanız buff ekran koruyucu ve sipigen kılıf alırsanız ekranım kırılıcak korkunuz olmaz[/QUOT

Hala aklımı çelmedi g5, a7 boyut, kamera 16mp olmasından dolayı daha iyi gibi geliyor .Ayrıca zaten her sene yeni telefon çıktığından alıp uzun bir süre kullanılacak telefon seçmeye özen gösteriyorum.

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
1000-1500 TL arası bütçen varsa XA Ultra öneririm. 1200-1300 lira arasında bulunabiliyor sıfırı. Ben 2.elini 800 liraya aldım 5 ay önce kullanıyorum ve çok memnunum. Bataryası 2700 mAh olmasına rağmen gayet iyi gidiyor. İnternette zaten testleri var 6 saat 59 dakika almış. Yani ortalama bir pil ömrü var. 16 GB Dahili Depolamada yetiyor kişisel olarak aynı işlevi yapan 2 program kullanmazsan. Yani telefonu nasıl kullanacağını bilirsen sıkıntı kalmıyor. SAR Değerleri düşük, Ön kamera özellikle harika çekiyor, Arka kamera segmentinin ihtiyaçlarını karşılar. Ekran kasa oranı baya iyi yani %76 ki kasanın 4 te 3 ünden fazlası ekrandan oluşuyor. Hoparlörün sesi normal kalitede ama ses çıkışı baya güçlü. Hızlı şarj desteğide var. UCH12 Hızlı şarj cihazı ve UCB16 kablosuyla beraber kullanman lazım. Kutu içeriğinden çıkmıyor. Ayrıca 100 TL civarında satılıyor bulabilirsin. FM Radyo var. İşlemci Helio P10, Ram 3 GB, SD kart desteği de var. Benim yaşadığım tek sorun ekran koruyucusunu bulmak biraz zor oldu çünkü ekran kavisli piyasadaki camların %90 nından fazlası kenarlarda boşluk bırakıyor takınca fakat onuda mobilcadde.com'dan buldum. Baya para verdim ama deydi hayatımda böyle bir ekran koruyucu görmedim desem yalan olmaz. Linkini de atıyorum :)

Dafoni Sony Xperia XA Ultra Curve Tempered Glass Premium Şeffaf Full Cam Ekran Koruyucu

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
Galaxy A7 ? Lg G5 arasında ikilem yaşıyorum yada sizin tavsiye edebileceğiniz telefonlar nelerdir?

Merhaba,

Tabikide lg g5 almanizi tavsiye ederim. Bakin arkadaslar samsung'un bu a5, a7 gibi modellerinin fiyatlarina bakarak karar vermeyin. Bu zamanlarda dolar kuru cok yuksek oldugu icin cihazlar haketmedikleri fiyatlara tanimlandilar. Lakin fiyatina bakinca neredeyse ust segment fiyatina satilan bu a serisi aslinda orta segment bir seri. En basta islemcisi olmak uzere oldukca kirpilmis cihazlar bunlar. O nedenle almanizj tavsiye etmem. Hepsiburada'ya bir bakin 2000 tl idi lg g5. Hemde lg TR garantili. G5 ust segment bir model. Cikali 1 sene olmasina ragmen ust segment bir cihaz olmasi nedeniyle daha iyi bir model. O nedenle tavsiyem lg g5 almaniz yonundedir.

F1kan

Profesör
Reaksiyon puanı
1,882
Hocam sonyde 23 mp kamera var Xz modeli var fakat bir S7 edge kadar kaliteli çekmiyor. 16 mp olması birşey değiştirmez. Yani foto konusunda A7 bir amiral gemisiyle zor yarışır. Bak eğer düşürsen Sony Xz de alabilirsin oda a7 ile denl fiyatta olması lazım