Telefon önerileri 900 TL limit

garfiyıld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Telefon ÖNERİLERİ 900 TL Limit.

Aradıgım Özellikler ;
Markalar : HTC,Sony,SAMSUNG
HD Video Kayıt 720p - 1080p Farketmez
Kamera ; 8MP Üstüde olabilir
Şarj ; En Az 1 Gün'ü Çıkartmalı
Akıllı Telefon Özelliklerini bilirsiniz
İşlemci :1 Ghz üstü olursa sevinirim
Ram 786 Ve Üstü

Sosyal Ağ Video Tarzı kullanıcam Yorucu işler'de kullanmayacagım Vaktim olmadıgından Araştırmaya Tavsiyelerinizi Bekliyorum :cool:

S

SDN Okuru

SDN Okuru
öncelikle merhaba sana söylediğin 3 markadanda telefon soyleyecegim sen hangisini alıcağına karar ver. ilk önce samsung olarak bu fiyat aralıgında en mantıklı telefon bence s3 mini ama 2. el s2 de alabilrsn. htc ye gelince en mantıklı desire x hertürlü işini görür. son olarak sony de xperia L diorm ben bu 3 telefona bak karar ver 900 tl fiyat aralığında bunlar var ama dersenki illa bunlar olmucak sana lg den l9 veya 4xhd almanı şiddetle tavsiye ederm. yararlı olduysam ne mutlu bana

hakan98

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
HTC,Sony,Samsung demişsin ama hepsiburada da 850 tl ye Motorola Razr var bir bak derim

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
O fiyata distrübütör olmayan ama garantili s3 bulabilirsin

garfiyıld

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Konu Güncel Distrübütör nedir Daha açık bilgi verirmisin jira kardes

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Genpa telpa gibi guvenilir garantiler ... bir resmi distribütör garantisi vardir bir de ithalatçı firma garantisi... ithalatçı firma garantileri genelde istanbul da oluyor ve cok gec oluyor sıkıntı da çıkabiliyor o yuzden genelde distribütör garantisi tercih ediliyor... tabi bir de samsung Türkiye garantililer var ki bana göre en iyi garanti o :)

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
distirübütörü miniyi sonyi vs'yi kenara bırak s3 alınır o paraya gerisi boş.

mstdrsn

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O fiyata S3 bulabilirsen al fakat başka bir android telefon o fiyat bandında ne randıman verir ne de zevk. Ben 1.000TL üstünde bir bütçeniz yoksa Nokia'nın 720 ve 620 modellerini öneriyorum. Android 1.200TL'den sonra alınabilir oluyor bence. Lumia 620'yi merak edersen şurada incelemem var.