Soru Telefon öneri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Tekno1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9
S20 fe snapdragon alcaktım,fakat trendyol da satıcı, snapdragon oldugu belli değil soru cevaptada bazısına snap dragon bazısına exynos islemci yazmıslar güvenemedim.Orda 256 gb 7500 tl, samsung shopta 8000.
8000 de cok vermek istemiyorum.7-7,500 civarı kamera ekran baska hangi telefon alınabilir

kosi

Doçent
Reaksiyon puanı
401
Dostum,8000'e 500tl kalmış bir şeyler yap içinde kalmasın.Bugün almazsan ileride hiç alamazsın.

Reaksiyon puanı
995
Valla ben de trendyoldan aldım 256gb snapdragon versiyonunu geldi kullanıyorum kapalı kutu geldi tertemiz emniyet şeridi kapalıydı.Kutunun üzerinde model kodu yazar zaten kutuyu açmadan iade etme şansın da oluyor.Şuan buraya da bu cihazdan yazıyorum gerçekten harikaymış dedikleri kadar varmış.Çoktandır böyle kaliteli cihaz(üst seviye) kullanmıyordum.Ben 7869 liraya aldım.Şansa 7500e düşmüş hatta bir ara 7400e kadar düştü.Boşuna başka cihaz bakma derim daha iyisini geçtim dengi bile yok bu fiyata.
Kutudan type c dönüştürücü ve kılıf çıkmıyor sadece şarj kablosu ve adaptör vardı.Ayrıca ucuz type c dönüştürücü de uyumlu değil orjinal samsung olmalı o da 140 civarı.Bunlar da ek bilgi olsun.

Tekno1

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Valla ben de trendyoldan aldım 256gb snapdragon versiyonunu geldi kullanıyorum kapalı kutu geldi tertemiz emniyet şeridi kapalıydı.Kutunun üzerinde model kodu yazar zaten kutuyu açmadan iade etme şansın da oluyor.Şuan buraya da bu cihazdan yazıyorum gerçekten harikaymış dedikleri kadar varmış.Çoktandır böyle kaliteli cihaz(üst seviye) kullanmıyordum.Ben 7869 liraya aldım.Şansa 7500e düşmüş hatta bir ara 7400e kadar düştü.Boşuna başka cihaz bakma derim daha iyisini geçtim dengi bile yok bu fiyata.
Kutudan type c dönüştürücü ve kılıf çıkmıyor sadece şarj kablosu ve adaptör vardı.Ayrıca ucuz type c dönüştürücü de uyumlu değil orjinal samsung olmalı o da 140 civarı.Bunlar da ek bilgi olsun.
Hangi satıcıdan aldın linki gönderebilirmisin.
Benim baktıgım samsung turkıyenın yetkılı bır bayisi sanırım yorumları kotu diye almadım ama

Reaksiyon puanı
995
Hangi satıcıdan aldın linki gönderebilirmisin.
Benim baktıgım samsung turkıyenın yetkılı bır bayisi sanırım yorumları kotu diye almadım ama
Ben kamer teknoloji diye bir satıcıdan aldım ama onda bitmiş stok ama bence nerden alırsan sorun olmaz dediğim gibi kutuyu açmadan modelin kodunu yazarsın yanlışsa iade edersin kutu açılmadığı için de sıkıntı olmaz.Şahsen ben de öyle yaptım snapdragon çıktığı için iade etmedim.