Tamam teşekkür ederim o zaman40 dakika içerisinde arkadaşlarımız nasıl cevap verebilsinler. Biraz daha beklemenizi tavsiye ederim.
Konu ilgili olarak bilgisi olan arkadaşlar tavsiyelerini gerçekleştirecektir.
Çok teşekkür ederim sizce nasıl bir telefonHuawei G8 var işini görürse.
Çok teşekkür ederim sizce nasıl bir telefon
Çok teşekkür ederim önerin içinMerhaba.
Lenovo Vibe P1 var 2gb ram var 5000 mAh batarya kapasitesine sahip ve parmak izi okuyucusuna sahip olan bir cihaz.
Birde GM5 Plus var 3gm ram var üst düzey bir çıkaz 900-1000tl fiyat bandında ama parmak izi okuyucusu yok. İki cihazıda tavsiye ederim.
Fiyat aralığı fazla olur diye düşünüyorum bütçem 1200 tlye kadar acaba ne kadara gelir TürkiyeyeAsus Zenfone 3 ü bekle derim.Parmak izi okuyucu,3 GB ram,64 GB dahili hafıza,Micro sd kart seçeneği Snapdragon 625, Adreno 503,4k video çekimi, 16 mp bir kamera ve dahası bu telefonda var.
Çok sağol teşekkürlerMetal kasa olması iyi kamerasıda iyi yanlış hatırlamıyorsam OIS'de vardı arka kamerada donanım fena değil SD615 var Full HD'de oyunlar FPS atlaması yapabilir yani güzel telefon.
Çok teşekkür ederim ama bu telefon baya eskidi
Zamanla alışırsınız.Kusura bakmayın sitede yeniyim bende pek bilgim yok desem yeridir
Elimiz alışana kadar bari banlamayın bizi hocam acemiliği atlatalımZamanla alışırsınız.Rehberimize bir göz atabilirsiniz o zaman.. SDN Forum Kullanım Kılavuzu (Xenforo)
Sağolun acaba lenovo a7010 işimi görürmüZenfone 3, vibe p1, galaxy alpha birini seç![]()
Acaba lenovo a7010 işimi görürmü hocamHuawei G8 var işini görürse.
Fiyat aralığı 1500 tl üstü olursa zor benim için ama bekleyeceğimAsus Zenfone 3 bekle, 20 gün sonra piyasada...
casper a bulaşma kardeşim hiçbir desteği felan yok cihaz üretip satıyorlar amaçları para kazanmakAcaba casper via a1 olurmu
Katılıyorum sırf merak sarıyor insanı işte pcdede hiç iyi değilmiş casper zatencasper a bulaşma kardeşim hiçbir desteği felan yok cihaz üretip satıyorlar amaçları para kazanmak
Xiaomi mi5 gayet iyi donanım olarak ama sorun olursa Türkiye'nin neresinde var bunun teknik servisi büyük sıkıntı benceBiraz daha bütçenizi artırırsanız mi5
Casper'dan uzak durun aman amanAcaba casper via a1 olurmu
ben laptopunu aldığım güne lanet olsun ısınıyor ekran kartı amd ile yapmış hiçbir driveri yok windows10 a yükselttim 10 için driver yok 7 den başka bişeye geçemiyon o yüzden uzak durmak daha iyi zaten böyle ilgi çeken firmalarda hep bişi aranması gerekirKatılıyorum sırf merak sarıyor insanı işte pcdede hiç iyi değilmiş casper zaten
Xiaomi mi5 gayet iyi donanım olarak ama sorun olursa Türkiye'nin neresinde var bunun teknik servisi büyük sıkıntı bence