• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefon önerebilir misiniz ?

Charriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Kaç gündür telefon bakıyorum istediğimi bulamıyorum.Benim istediğim telefon küçük olucak öyle dev gibi bir telefon istemiyorum hani İPhone Se gibi ufak telefonlar istiyorum.Ama onlarda artık üretimde değil diye biliyorum ve iyi bir telefon istiyorum kaliteli bir telefon ?

SELO BEY

Profesör
Reaksiyon puanı
502
iphone se gibi demişsiniz.İos mu istiyorsunuz?

ahmettaha111

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Son 2 yılda üretilen telefonların hepsi büyük bence 2000 TL'ye en küçük telefona bakın ama oda 6inc den az yok yani eğer yeni güçlü olsun derseniz ekran büyük olmalı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekranı büyük maksimum 5 lazım
5 inç bildiğim kadarıyla 3 yıl sır yok eski telefonlar var onlarda güçsüz kalabilir

The Cyclist

Dekan
Reaksiyon puanı
6,906
Ekranı büyük maksimum 5 lazım

Günümüzde 5.8-6 inç altı telefon kalmadı, bu durumda ya eski cihazlara bakmalısınız ya da büyük ekranlı cihazlara yönelmelisiniz.

5 inç altı ekran kullandığınızdan alışamam diyorsanız öyle düşünmeyin, yeni cihaza geçince insan 1 haftada tam alışıyor. Kendim 2 ay önce 4.7 inçlik iphone 6'dan RN8 Pro'ya geçtim. Arada neredeyse 2 inç fark var ama kısa sürede alışabiliyorsunuz:)

ahmettaha111

Doçent
Reaksiyon puanı
88
Son 2 yılda üretilen telefonların hepsi büyük bence 2000 TL'ye en küçük telefona bakın ama oda 6inc den az yok yani eğer yeni güçlü olsun derseniz ekran büyük olmalı

5 inç bildiğim kadarıyla 3 yıl sır yok eski telefonlar var onlarda güçsüz kalabilir
Samsung un eskileri (baya eski) yada iPhone se gibiler diye düsünüyorum

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Alışırsın bence büyük ekrana zaten piyasada şu an senin dediğin boyutta olan telefon yok

Harnapazade

Profesör
Reaksiyon puanı
1,448
Eskiden 6 inç ve üstü ekran/kasa oranından dolayı baya büyük geliyordu fakat şimdi öyle değil. Artık 6.4 inç standart oldu hatta küçük gelmeye başlayacak ilerde artık 6.7'den aşağısını zor göreceğiz :)

Tommy Vercetti

Profesör
Reaksiyon puanı
1,648
Aslında küçük telefonda üretmeleri lazım. Ama nedense insanları dev ekranlara zorluyorlar. Bana göre en büyük kullanışlı boyut 5.8 inç. Daha yukarısı kullanımı zorlaştırıyor bence. Yaklaşık 4 aydır Xr kullanıyorum ve 6.1 inçe alıştığım söylenemez. Xr dan önce 5.8 inçlik s9 kullanıyordum. Ekranı hem yeterince büyüktü hemde tek el kullanımı çok rahattı. Şu sıralar gözüm Xs e kayıyor ama takasa girsem 4 ayda 2bin lira zarar etmiş olurum o yüzden bişey de yapamıyorum. Kaldım lahmacun küreği gibi cihazla.

Charriend

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
Alışırsın bence büyük ekrana zaten piyasada şu an senin dediğin boyutta olan telefon yok
Dostum zevkimden küçük almıyorum da işim gereği küçük telefon lazım ben ne yapayım 4 metrelik telefonu? Bana cebime sığacak telefon lazım sonra telefon inceden inceden kırılıyor.

Aslında küçük telefonda üretmeleri lazım. Ama nedense insanları dev ekranlara zorluyorlar. Bana göre en büyük kullanışlı boyut 5.8 inç. Daha yukarısı kullanımı zorlaştırıyor bence. Yaklaşık 4 aydır Xr kullanıyorum ve 6.1 inçe alıştığım söylenemez. Xr dan önce 5.8 inçlik s9 kullanıyordum. Ekranı hem yeterince büyüktü hemde tek el kullanımı çok rahattı. Şu sıralar gözüm Xs e kayıyor ama takasa girsem 4 ayda 2bin lira zarar etmiş olurum o yüzden bişey de yapamıyorum. Kaldım lahmacun küreği gibi cihazla.
Tanrı bizi birbirimizin düşünmesi için yaratmış.Katılıyorum