Telefon önerebilir misiniz?

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
İyi günler shiftdelete sakinleri :) Yaklaşık olarak 3 yıldır GM Discovery 4 gb kulanmaktayım. Telefonun bataryası hariç kendisinden oldukça memnunum. Telefonu yenilemek istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Alacağım telefondan beklentilerim;
- En zorlu kullanımda dahi 1 günü çıkarsın.
- Şık olmalı görünüşe önem veriyorum ve 5.5" - 5.7" gibi büyük ekranlı olsun.
- 2-3 yıl beni götürsün.

Hiç oyun oynamam. Bolca internette geziyorum. Iphone istemiyorum. Batarya için Lenovo vibe p1 de gözüm vardı ama menüsü çok çirkin geldi gözüme beyaz üstüne simgeler çok kötü ve değişmeyi başaramadım. Note 4 yada note 5 görüntü olarak hoşuma gidiyor. Fiyat aralığım geniş önerilerinizi bekliyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note 7
Note 5 vs note 4 de iyi ama Note 5 yoğun kullanıdma bataryayı biraz yiyor günü çıkarıyor ama yiyor.
Note 7 şuan piyasanın zirvesindeki cihaz

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Note 7 henüz çok yeni fiyatı düştükten sonra olabilir. Şuan gereğindn fazla pahalı :-)

The Equalizer

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
LG G4 - G5 cihazlarınıda önerebilirim. Gerçi ben android telefon kullandım, şuan iPhone kullanıyorum, tekrar android alacak olsam LG veya HTC derim.

Samsung almamanı öneririm, alacaksan Teknosa, Media Markt vs yerlerden alma, eğer tekno marketlerden alırsan cihaz Yurt Dışı malı olarak geçiyor.

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Yurtdışı malını biraz açabilir misiniz. İlk kez duydum bu durumu. Artısı eksisi nedir. Mesela samsung türkiye garantili alsam yine mi yurtdışı malı kategorisine giriyor?

M

Murat Burç

SDN Okuru
LG G4 - G5 cihazlarınıda önerebilirim. Gerçi ben android telefon kullandım, şuan iPhone kullanıyorum, tekrar android alacak olsam LG veya HTC derim.

Samsung almamanı öneririm, alacaksan Teknosa, Media Markt vs yerlerden alma, eğer tekno marketlerden alırsan cihaz Yurt Dışı malı olarak geçiyor.
Arkadaş nasıl bir sallamadır bu hepsinin üstünde bandrol var Samsung Türkiye garantilidir diye yalana bak teknosadan yeğenim note 5 aldı KOCA KOCA samsung Türkiye garantilidir yazıyor

M

Murat Burç

SDN Okuru
Yurtdışı malını biraz açabilir misiniz. İlk kez duydum bu durumu. Artısı eksisi nedir. Mesela samsung türkiye garantili alsam yine mi yurtdışı malı kategorisine giriyor?
Hayır güvenebilirsin daha böyle teknoloji marketlerinden veya samsungun kendi mağasından alırsan daha güvenilir olur

betlkoc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
10
Batarya çok sıkıntılı donanım konsunda ise çok başarılı olmayan bir model Note 5 veya note 7 nin dengi değil
Samsung kullanmadığım için bilemicem lg g2 mini vardı ve 3 yıl sürdü. G4 de iyi diye biliyorum ama note7 olabilir. İşlemcisi hızlı

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779
İyi günler shiftdelete sakinleri :) Yaklaşık olarak 3 yıldır GM Discovery 4 gb kulanmaktayım. Telefonun bataryası hariç kendisinden oldukça memnunum. Telefonu yenilemek istiyorum ve önerilerinize ihtiyacım var. Alacağım telefondan beklentilerim;
- 2-3 yıl beni götürsün.

Hiç oyun oynamam. Bolca internette geziyorum. Iphone istemiyorum. Batarya için Lenovo vibe p1 de gözüm vardı ama menüsü çok çirkin geldi gözüme beyaz üstüne simgeler çok kötü ve değişmeyi başaramadım. Note 4 yada note 5 görüntü olarak hoşuma gidiyor. Fiyat aralığım geniş önerilerinizi bekliyorum.

Merhaba,

2-3 yıllık bir kullanım için fiyatı çok şişirmenize gerek yok. 1500 lira bandındaki ürünler bu kullanım alışkanlıklarınızı fazlasıyla karşılar. Dediğim gibi bütün cihazlar bu kullanım alışkanlıklarınızı karşılar siz daha çok pil performansına odaklanın. Ama çok çok yoğun kullanımda vibe p1 dışında tek şarjla gitcek ürün zor bulursun. Yani sabah 8'de %100 ile şarjdan al. Çok çok yoğun kuşlan ertesi gün sabah 8'de ayakta kalan cihaz vibe p1. Yani yoğunda tam 24 saati o karşılıyor. Peki başka yok mu var. Mesela s7 edge bu konuda iyi. Onuda yukardaki dediğimiz zamana be kullanma şekline göre 1 kere doldurursun. Buda güzel bir süre. Lg g5 fena değil bak oda iş görür. Onun işlemciden durumu iyi sd820 çekirdek sayısı az ya ondan az güç tüketiyor. Note 5 bunlardan sonra geliyor. Note 5'i normal kullanımda günde 1 kere şarj edersin, yukardaki gibi bir kullanımda 2- 3 kez. Oda %50'den 2 kere olur yani %0'dan değil.

Tavsiye olarak lg g5, note 5 modellerini alabilirsin 2000 tl bandında. Bunlar bu fiyatta çok iyi cihazlar. Orta segmentte ise vibe p1 senin için ideal cihaz pil konusunda.

pinterest

Profesör
Reaksiyon puanı
157
- 2-3 yıl beni götürsün.

1500 - 2000 TL

Mi5 alabilirsiniz. Hepsiburada garantili.

Yoksa Note 4.

Bir de küçük ekran severseniz Z5C.

....

2000 TL civarında da

S7 ile G5 alınır.

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Note serisi oldukca cezbediyor beni büyüklük ve tasarım olarak çok iyiler. Pil olarak note 7 nin 3500mah bataryası sanırım günü rahat çıkartabilir. Pil testlerini görmekte fayda var hem biraz fiyatı da düşer belki.

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Bütçe sinirim yok gibi ama israfı da sevmiyorum kararında bir telefon almak istiyorum fiyatını haketmeli

M

Murat Burç

SDN Okuru
Note serisi oldukca cezbediyor beni büyüklük ve tasarım olarak çok iyiler. Pil olarak note 7 nin 3500mah bataryası sanırım günü rahat çıkartabilir. Pil testlerini görmekte fayda var hem biraz fiyatı da düşer belki.
Note 7 iyi çıktı s7 kullanıyorum çok memnunum ama açıkçası kalem ve ekran boyutunu aradığım oluyor note 7 bazı kritik yönlerden ciddi bir şekilde s7den önde mesela Hdr video desteği ters ışıkta sağlam videolar çekmeni sağlıyor yazılımla getirilebilir ama bu şuan note 7de var sadece ayrıca hdr ekrana sahip ve 64 GB depolama ya sahip büyük ekran ina rağmen note 5 gibi tek elle kullanımı rahat ondan daha iyi diyenleri gördüm note 7 şimdiden hayırlı olsun alacağınıza eminim :)

Dentist23

Doçent
Reaksiyon puanı
165
Bana da note 7 alacağım gibi geliyor biraz piyasa durulsun öyle :-) önerileriniz için teşekkür ederim :-)

ϜϓſϞ

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Lg Stylus 2 :
Hepsiburada Fiyatı - 898 TL
5.7" HD IPS
16 GB rom
2 GB ram
1.2 ghz dört çekirdek
kamera- 13 ve 8
3000 mAh
4.5 G
Android 6.0
Eksik yönleri :dpi düşük

M

Murat Burç

SDN Okuru
Bana da note 7 alacağım gibi geliyor biraz piyasa durulsun öyle :) önerileriniz için teşekkür ederim :)
Hocam imkanı yok o işin herkes atıp tutuyor fiyatı düşerde fiyatı düşer note 5 2700den girdi hepsi buradada bile resmi garantili fiyatı 2350 tl dünü beyinlerine sokmuyorlar NOTE SERİSİ DÜŞMEZ