Telefon numarasından kişi hakkında bilgi öğrenmek

mahmut ince

Asistan
Reaksiyon puanı
171
Öncelikle herkese merhaba,
Olayı anlatayım.1-2 ay önce yengem pazara gitmiş ve pazarda telefonu hattıyla beraber çalınmış. Polise gitmişler ama bir sonuç elde edememişler. Ben de bu gün WhatsApp a girdim yengemin eski numarasına kayıtlı WhatsApp ın profil fotosunun ve hakkında kısmının değiştiğini gördüm.
Eğer numaradan kullanılan telefonu görme gibi bir yol varsa ve telefon yengemin telefonu ise muhtemelen çalan kişi kullanıyordur diye düşünüyorum.(hatla beraber satmış da olabilir)
Bana bir yol gösterebilir misiniz?
Ne yapmalıyım?

bilexsamet

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,415
Öncelikle herkese merhaba,
Olayı anlatayım.1-2 ay önce yengem pazara gitmiş ve pazarda telefonu hattıyla beraber çalınmış. Polise gitmişler ama bir sonuç elde edememişler. Ben de bu gün WhatsApp a girdim yengemin eski numarasına kayıtlı WhatsApp ın profil fotosunun ve hakkında kısmının değiştiğini gördüm.
Eğer numaradan kullanılan telefonu görme gibi bir yol varsa ve telefon yengemin telefonu ise muhtemelen çalan kişi kullanıyordur diye düşünüyorum.(hatla beraber satmış da olabilir)
Bana bir yol gösterebilir misiniz?
Ne yapmalıyım?
Telefon çalınınca yengeniz hattı kapattırmamış mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yengeniz numarayı operatörden komple kapatırsa bile aynı numarayı bir başkasın 1-2 sene sonra satıyorlar.

Muhtemelen yengeniz telefonunda şifre yoktu ve WhatsApp açık olduğu için telefonu çalan kişi WhatsApp'ı kullanmaya devam ediyor olabilir.