Telefon nereden alınır?

Kutluhanozer_tc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
İphone 7 plus alacağım apple 3-4 hafta diyor ben de beklemek istemiyorum,media markt,bimeks, vatan teknosa sizce nereden almalıyım?

SONG JOONG KI

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,025
En güzeli teknosa. dedikleri gün getiriyorlar.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
İphone 7 plus alacağım apple 3-4 hafta diyor ben de beklemek istemiyorum,media markt,bimeks, vatan teknosa sizce nereden almalıyım?

Hocam internet sitelerinden almak çok mantıklı. Fiyatından ziyade ufak bir sıkıntı olduğunda servise göndermiyorsun aksine iade edip değişim ya da parayı iadesi sağlıyorsun. iPhone'larda bir takım kronik problemler oluyor. Malumunuz daha yeni. Siteden almak en mantıklısı

Kutluhanozer_tc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam internet sitelerinden almak çok mantıklı. Fiyatından ziyade ufak bir sıkıntı olduğunda servise göndermiyorsun aksine iade edip değişim ya da parayı iadesi sağlıyorsun. iPhone'larda bir takım kronik problemler oluyor. Malumunuz daha yeni. Siteden almak en mantıklısı
Mağazadan elden almak daha güvenilir olmaz mı?

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
Eğer nakit alma şansınız varsa Apple Storeden almanızı tavsiye ederim Akasya ve Zorlu'dan çünkü + yönleri var diğer mağazalara göre.
  • Nakit indirimi
  • Havale indirimi
  • Öğrenci indirimi
  • 14 Gün içersinde koşulsuz şartsız değişim veya para iadesi hakkı.
Fakat eğer öğrenci iseniz ve nakit alıyorsanız hem öğrenci indirimi hemde nakit indirimi uygulanmaz 1 Adet indirim uygulanır.