Kutluhanozer_tc
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
İphone 7 plus alacağım apple 3-4 hafta diyor ben de beklemek istemiyorum,media markt,bimeks, vatan teknosa sizce nereden almalıyım?
İphone 7 plus alacağım apple 3-4 hafta diyor ben de beklemek istemiyorum,media markt,bimeks, vatan teknosa sizce nereden almalıyım?
Mağazadan elden almak daha güvenilir olmaz mı?Hocam internet sitelerinden almak çok mantıklı. Fiyatından ziyade ufak bir sıkıntı olduğunda servise göndermiyorsun aksine iade edip değişim ya da parayı iadesi sağlıyorsun. iPhone'larda bir takım kronik problemler oluyor. Malumunuz daha yeni. Siteden almak en mantıklısı
hepsinden alınır kardeşimİphone 7 plus alacağım apple 3-4 hafta diyor ben de beklemek istemiyorum,media markt,bimeks, vatan teknosa sizce nereden almalıyım?
hepsinden alınır kardeşimİphone 7 plus alacağım apple 3-4 hafta diyor ben de beklemek istemiyorum,media markt,bimeks, vatan teknosa sizce nereden almalıyım?
Mağazadan elden almak daha güvenilir olmaz mı?