• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefon Kendini Kendi Kullanıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan nano6824
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Telefonum kendi kendine kendini açıp whatsappdan çıkıp mxplayere girdi.Orda kaldığınız yerden devam edilsin mi yazdı bende hemen telefonun klidini kapatım bataryayı çıkardım.
Acaba yüklediğim bir uygulama falan mı yaptı en son whatsapp spy diye bir program yüklemiştim.Hepsi google playden yüklendi o değilde.Root da yok.Android sürümü 4.0.4 Böyle bir şey nasıl olabilir?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar gerçekten dalga geçmiyorum.Şu anda teli korkumdan açamıyorum.Android hatası da olabilir de bilmiyorum anlamadım gitti lütfen yardım edin

Lee Tai

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Bi aç bakalim ne olucak. Sim kartını çıkar hafıza kartını çıkar. Wifi varsa önce bağlanma bişey olmazsa bağlan.

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Bi aç bakalim ne olucak. Sim kartını çıkar hafıza kartını çıkar. Wifi varsa önce bağlanma bişey olmazsa bağlan.
Kulaklık da takayım valla netten bişiler falan açar aileye anlat dur sonra deneyim sonucunu yazarım hocam

Telefonun üstünde jelatin var şu anda sim kart ve hafıza kartı çıkarılı sadece telefonun kendi hafızası var.Sony Xperia Tipo.Bu da son yüklediğim uygulamanın bilgileri:
L6x7u8I.png

AAGFBTr.png

dbLO1JP.png

Ses kısmının kapatığı bölümde sd kart yazıyor.Birde telefonda kilit var o nasıl açıldı?

lordare

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
1,932
Telefonum kendi kendine kendini açıp whatsappdan çıkıp mxplayere girdi.Orda kaldığınız yerden devam edilsin mi yazdı bende hemen telefonun klidini kapatım bataryayı çıkardım.
Acaba yüklediğim bir uygulama falan mı yaptı en son whatsapp spy diye bir program yüklemiştim.Hepsi google playden yüklendi o değilde.Root da yok.Android sürümü 4.0.4 Böyle bir şey nasıl olabilir?

Arkadaşlar gerçekten dalga geçmiyorum.Şu anda teli korkumdan açamıyorum.Android hatası da olabilir de bilmiyorum anlamadım gitti lütfen yardım edin

Akıllı telefon :biggrin:

yamamoto1903

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Ard arda çok işlem yaptiysaniz telefon kisa bir takilma surecinden sonra isteklerinizi yapmaya çabalamis olabilir. Arkadaslarin dedigi gibi sim karti ve hafiza kartini cikarip yeniden takin. Ben çikarmadan acmanizi tavsiye ederim. Bir sorun olacagini zannetmiyorum olay dedigim gibi olmuş olmali

nano6824

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Ard arda çok işlem yaptiysaniz telefon kisa bir takilma surecinden sonra isteklerinizi yapmaya çabalamis olabilir. Arkadaslarin dedigi gibi sim karti ve hafiza kartini cikarip yeniden takin. Ben çikarmadan acmanizi tavsiye ederim. Bir sorun olacagini zannetmiyorum olay dedigim gibi olmuş olmali
Arka planda çalışanlarda bir program yok.Belki dediğiniz gibidir.Önbelleğe de baktım hiçbir sıkınıt yok şu anda telefonda

Deleted-Name

Profesör
Reaksiyon puanı
18

Ne güzel işte telefon kendini kullandırtmıyor