Telefon karşılaştırması

KaanCan0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
İphone 11 mi alınır yoksa galaxy note 10 plus

Reaksiyon puanı
6,371
Tasarım, batarya (Dolum da dahil olmak üzere genel olarak bataryada note 10 plus), ekran konulraında note 10 plus. Ve bir de kalem var, kalem gerçekten çok iyi bir şey. Kamera, performans, stabilizasyon ve optimizasyon olarak ıphone 11. Tavsiyem note 10 plus. Başka bir telefon olur diyorsanız S20 plus öneririm.

Son düzenleme:

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Bu ikisi arasından Note 10 Plus alamanı tercih ederim.

KaanCan0

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Tasarım, batarya (Dolum da dahil olmak üzere genel olarak bataryada note 10 plus), ekran konulraında note 10 plus. Ve bir de kalem var, kalem gerçekten çok iyi bir şey. Kamera, performans, stabilizasyon ve optimizasyon olarak ıphone 11. Tavsiyem note 10 plus. Başka bir telefon olur diyorsanız S20 plus öneririm.
Teşekkür ederim:)

Reaksiyon puanı
6,371
Teşekkür ederim:)
Note 10 plus alırsanız önümüzde ki 5 yıl içinde kullanırsınız ama özellikle de 5. yılda stabilitesini kaybetmeye başlar bunun nedeni Android işletim sistemi olması ve exynos işlemci kullanması. Exynos işlemciler stabil çalışmıyorlar. Artık biraz daha stabiller ama hala stabil çalışmaları sıkıntılı. Iphone 11 ise önümüzde ki 5 yıl çok rahat stabilitesini kaybetmeden çalışır nedeni ise IOS işletim sistemi kullanması. IOS çok iyi optimize edilmiş çok stabil çok hafif ve sağlam bir işletim sistemi. Android ise IOS'a göre daha ağır, stabilitesi daha kötü ve optimizasyonu biraz daha kötü. Yani Bunlar arasın ıphone 11 daha uzun ömürlü olur ama ikisinin yerine S20 plus tasiye ederim.

_ERENN_

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
iPhone 11 daha yeni bir telefon olduğundan onu almanı öneririm ama bir android telefon istiyorsan note 20'yi bekleyebilirsin.