Telefon İkilemi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cmkural

Cezalı
Cezalı
Reaksiyon puanı
1
İlk akıllı telefonumu alıcam ama çok kararsızım iphone 5s mi yoksa htc one m8 mi?.Daha önce htc one m8 ve iphone 5s incelemelerini izledim ama kararsızlığımı gideremedim.Benim için fotoğraf ve ses kalitesinin önceliği daha fazla.:helpsmilie:

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
İlk akıllı telefonumu alıcam ama çok kararsızım iphone 5s mi yoksa htc one m8 mi?.Daha önce htc one m8 ve iphone 5s incelemelerini izledim ama kararsızlığımı gideremedim.Benim için fotoğraf ve ses kalitesinin önceliği daha fazla.:helpsmilie:

daha önce birine yazdığım yazıyı aynen yapıştırıyorum

arkadaşım tavsiyem 5s, 1 hafta oldu alalı android kitkat çok iyi işletim sistemi hatta ios bir telefon almam diyordum, yaklaşık 1 yıldır da macbook air kullanıyorum windowstan mac os x e geçerken zorlanırım diyordum ama iyi ki de almışım muhteşem bir işletim sistemi, telefonda ise androidden başka kullanmam diyordum ki, bir an için esti ve 5s aldım android gerçekten çok iyi kesinlikle lafım yok ama ios da en az onun kadar iyiymiş hattta bulamam dediğim uygulamaların hepsi var ve daha kararlı. hiç düşünme ve git o lanet olası 5s'i al.​

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708

Iphone 6 yi bekle derim beklemessen htc one m8 derim ben

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Başlarda HTC One M8 çok iyi fotoğraf çekiyor ama zamanla camı zarar görüyor ve puslu çekmeye başlıyor. O nedenle HTC One M8'i iyi bir kılıf ile korurum diyorsan kesinlikle al ama ben korumayı beceremedim maalesef.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...