Telefon için yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

o0kinq0o

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Merhaba forumda yeniyim size bir kaç sorum olacaktı 1300-1400 arası bir bütçem var ve telefon almak istiyorum kafamda bir iki seçenek var öğrenci adamım xperia z mi almalıyım yoksa lg g2 mi bir türlü karar veremiyorum bunun çevresindeki telefonlarda olur kafama daha çok g2 yatıyor ama z de su geçirmiyor çok karışığım yardımcı olan herkeze şimdiden teşekkürler

someone799

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Birakin adam acsin konu her konu acan ayni yere yonlendiriliyor [emoji1]

hsnklc

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tabikide G2 performans meselesi Zile kıyaslanamaz bile.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşım su geçirmiyor diye z mi alacaksın, biraz mantıklı olalım.

Vikings

Dekan
Reaksiyon puanı
91
http://forum.shiftdelete.net/telefo...0-1400tl-arasi-alabileceginiz-telefonlar.html

Sorularınızı burdan sorabilir, ayrıntılı bilgi alabilirsiniz, gerekli yardımı ilgili konudan yaparız.

Bilgilendirme notu: [MENTION=406369]someone799[/MENTION] Yukarıda verdiğim konunun bir amacı var, üyemiz LG G2 almak istiyorsa ve bu konu hakkında bilgi istiyorsa veya farklı telefonlarla ilgili tavsiye istiyorsa yukarıda ki konuya yani ilgili konuya yönlendirme yaparız, ve yönlendirdiğimiz üyemiz konuya lg g2 ile ilgili merak ettiklerini sorar ve bizde yanıtlarız, yeni gelen bir üyede aynı durumu yaşamaması için konuda ki yorumu ve bizim verdiğimiz cevapları okuyarak hem tekrardan yorum yazmaktan hemde konu açma derdinden kurtulmuş olur böylelikle bölümlerimiz daha temiz bir yer haline gelir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...