Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ev telofunu açıldığı zaman internet bağlantım kopuyor bunun sebebi ne olabilir?Modeme reset atmadan internet gelmiyor ve bu benim sinirlerimi zorlamaya başladı:hammer:
Şu resimde güzel anlatmışlar.
Ancak bazı hat ayırıcılarda, Hat ve telefon (line ve phone) girişlerinin yerleri resimdekine göre ters yerde oluyor, yazılara dikkat ederek doğru bir şekilde takmak gerekir.
İşte şu da, telefon ve hat girişlerinin yerlerinin ters olduğu bir hat ayırıcı.
Örnek resmi incele, Line yazan yere ana kabloyu, Adsl yazan yere modemin kablosunu, panel veya bazı splitterlarda farklı birşey yazıyor heralde oraya da telefon hattının bağlanması gerekiyor, sizin ki böyle mi ?
yok öyle birşey dostum yanlış bilgilendirme yapmayalım genelde sorun telefona bağlı olan kablodan splitere çıkış yapıldığı için kaynaklıyor. ya da düşük bir ihtimalde olsa spliterde sorunda olabilir size tavsiyem ana telefon hattından spliteri bağlayıp modem ve telefona dağıtım yapmanız
splitter dan önce paralel olmaması gerekiyor. aynı zamanda splitter la modem arasında herhangi bir paralellik yada ek cihaz olmaması gerekiyor. çoklama yapılacaksa phone çıkışından istediğiniz kadar çoklama yapabilirsiniz. modem çıkışında çoklama yapmayın. evde telefon piri kullanıyorsanız hiçbir prize telefon yada benzeri birşey takmayın.
aynı sorunu ben hala yaşıyorum yapacak birşeyyok ona bina ankasterisinden meydana gelen bir sorun o hiç uğraşma splinterle falan telekoma bildir arızayı çözerlerse onlar çözerler