Telefon fiyatları

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Telefon fiyatları dusermi meselâ 3.200tl olan a51 2.800 gibi fiyatlara inermi 1 2 aya fiyatları düşer deniliyor sizce
Arz talep sistemine göre ve rekabet olursa düşer.... mesala redmi not 8 e 3 4 hafta önce 2500 tl yakındi simdi 2000 yakın daha önce de 1500 tl ile 1750 tl a r arasıydı çok talep olunca 2500 yakın fırladı şuan bir çok sitede düşüşte...

sgselcuk

Asistan
Reaksiyon puanı
77
amiral gemisi telefonlarda artık 3.5 mm jak girişi görmemeye alıştım İPhone 7 sağolsun
Mİ9T kullanıyorum 3.5 jak girişi var ama ben kullanmıyorum çünkü kablosuz kulaklık kullanıyorum hafıza kartı girişi bende de yok sorun değil çünkü sürekli foto ve video çekmiyorum
3.5 mm girişi kaldırılması bence yanlış çünkü olması gereken birsey. Müzik dinlemeyi seviyorum ve kablolu kullanıyorum. Hafıza kartsız androidlere bir türlü güvenemiyorum sonuçta resim cekiyorsun bişey olsa gitti

FatabeyTheBest

Doçent
Reaksiyon puanı
544
Merhaba;

Bugün telefon almak için fiyat araştırdım Redmi Note 8 pro 128 GB fiyatı Vatan ve Media Markte baktım ikisininde fiyatı 3.699 TL iken Migros'ta Redmi Note 9 Pro 128 gb fiyatı 3,499 TL Note 9 Pro yeni çıkmasına rağmen note 8 Pro'ya göre fiyatı neden 200 TL düşük ve ayrıca 10 ayda peşin fiyatına taksitli veriyor, bu konuda desteğinizi fikirlerinizi rica ederim.
3 Sene önce migrostan Galaxy A5 2016 almıştım. Telefon İspanyadan getirtilmiş. Açılırken Movistar(İspanyanın Turkcelli) logosu felan oluyodu. Ertesi gün gittim 15 gün koşulsuz şartsız iade hakkımı kullanmak istedim. İşte bişeyler zırvaladılar yok bu ürünlerde sim kart felan olduğu için iade alamayız. Tüketici mahkemesine başvurdum. 5 ay dava sürdü anca aldım paramı. O telefonu almadan önce de Galaxy Note 2im vardı IMEI numarasını çalıp kopyalayıp satmış Bimeks. Onlara da dava açmıştım 1 sene o sürmüştü davayı kazandığım gün paramı alıp A5 2016yı almaya koştum sevinçle (1 yıldır telefonsuzdum o zamanlar 9. sınıf felanım tabi çok mutlu olacaktım) ertesi gün yine telefonsuz kaldım. Şu an kullandığım telefon A5 2017 Vatandan aldım. Bir daha da Vatan, Teknosa hariç hiç bir yerden telefon almam. Kısacası migrosa bulaşmayın.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Tekrar teşekkürler fakat dikkat ettiysen gayet kibar ve güzel bir üslupla sorular sordum ama bu verdiğin cevap hiç hoş olmadı "Sorduğun soru da soru olsa keşke" yani hiç hoş bir üslup değil biri ile konuşurken senden yaşı büyük küçük olsun fark etmez senin bir büyüğün olarak tavsiyem benden küçükte olsan yazdığın mesajlara teşekkür ederek karşılık verdim, daha fazla birşey yazmıyorum, yaşın 22 olabilir ama ne demek istediğimiz anlayabilecek idrak edebilecek olgunluktasındır, umarım...
Haklısın hocam üslup için üzgünüm sorduğun soru komiğime gittiği için öyle dedim çünkü kıyas konusu bile olamaz yani iki telefon aynı segmentte bile değil RN8 Pro tokat manyağı yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

3.5 mm girişi kaldırılması bence yanlış çünkü olması gereken birsey. Müzik dinlemeyi seviyorum ve kablolu kullanıyorum. Hafıza kartsız androidlere bir türlü güvenemiyorum sonuçta resim cekiyorsun bişey olsa gitti
kulaklık girişi senin için önemli bir kriter olduğuna göre ses delisi olmalısın hafıza kartı girişi zaten foto ve video manyakları için olmazsa olmazdır ben İPhone 5s kullandığım dönemde hafıza kartı girişinin olmamasına alıştım ve 16 gb idi :D
16 GB bana başlarda yetiyordu 3.yılımın sonlarında yetersiz geldiğini fark ettim sadece hafıza değil telefon genel olarak bana yetersiz geldi Ocak 2019'a kadar İPhone hastalığım vardı sonra Xiaomi ile tanışınca İPhone'u bıraktım hem beni maddi olarak aşıyor hemde bataryası işletim sistemi ve tasarımları artık ilgimi çekmiyor

Son düzenleme:

sgselcuk

Asistan
Reaksiyon puanı
77
Haklısın hocam üslup için üzgünüm sorduğun soru komiğime gittiği için öyle dedim çünkü kıyas konusu bile olamaz yani iki telefon aynı segmentte bile değil RN8 Pro tokat manyağı yapar
Mesaj otomatik birleştirildi:

kulaklık girişi senin için önemli bir kriter olduğuna göre ses delisi olmalısın hafıza kartı girişi zaten foto ve video manyakları için olmazsa olmazdır ben İPhone 5s kullandığım dönemde hafıza kartı girişinin olmamasına alıştım ve 16 gb idi :D
16 GB bana başlarda yetiyordu 3.yılımın sonlarında yetersiz geldiğini fark ettim sadece hafıza değil telefon genel olarak bana yetersiz geldi Ocak 2019'a kadar İPhone hastalığım vardı sonra Xiaomi ile tanışınca İPhone'u bıraktım hem beni maddi olarak aşıyor hemde bataryası işletim sistemi ve tasarımları artık ilgimi çekmiyor
Sesli müzik dinlemeyi seviyorum evet ? hafıza kartına gelince su an 6s kullanıyorum 2.5 yıldır hafıza kartı hala arıyorum resim cekiyorum video cekiyorum vs o yüzden bundan sonra iyi bi telefon arıyorum Apple fiyatları malum ? gidip 7veya 8 alıp da iPhone almak mantıksız geliyor onların üstü modelleri de aldı basını gitti zaten bi Şahin alıyorsun nerdeyse ?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Sesli müzik dinlemeyi seviyorum evet ? hafıza kartına gelince su an 6s kullanıyorum 2.5 yıldır hafıza kartı hala arıyorum resim cekiyorum video cekiyorum vs o yüzden bundan sonra iyi bi telefon arıyorum Apple fiyatları malum ? gidip 7veya 8 alıp da iPhone almak mantıksız geliyor onların üstü modelleri de aldı basını gitti zaten bi Şahin alıyorsun nerdeyse ?
ben bu saatten sonra İPhone almam bana cidden basit ve sıradan gelmeye başladı özellikle okulda herkesin elinde 7-8 plus görüyorum X ve üzeri modelleri çok nadir görüyorum JBL gibi ortalık malı oldu iyice otobüs ile okula gidiyorum herkesin kulağında T500BT yemin ediyorum JBL'den soğuttular beni Preo MS08 kullanıyorum 2 sene götürür beni sonra Sennheiser'a geçmek istiyorum

serdar0310

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Yeni vergiler gelmez inşallah :) birde Türk lirası değer kaybetmesin de