NedenDüşmesini beklemeyin.
dolar borsası bu kadar dalgalıyken düşmesi çok zor gözüküyor.2800 değilde belki 3050-3100 aralarında dolanabilir.Telefon fiyatları dusermi meselâ 3.200tl olan a51 2.800 gibi fiyatlara inermi 1 2 aya fiyatları düşer deniliyor sizce
Düşmez daha da artabilir.Telefon fiyatları dusermi meselâ 3.200tl olan a51 2.800 gibi fiyatlara inermi 1 2 aya fiyatları düşer deniliyor sizce
Merhaba;
Bugün telefon almak için fiyat araştırdım Redmi Note 8 pro 128 GB fiyatı Vatan ve Media Markte baktım ikisininde fiyatı 3.699 TL iken Migros'ta Redmi Note 9 Pro 128 gb fiyatı 3,499 TL Note 9 Pro yeni çıkmasına rağmen note 8 Pro'ya göre fiyatı neden 200 TL düşük ve ayrıca 10 ayda peşin fiyatına taksitli veriyor, bu konuda desteğinizi fikirlerinizi rica ederim.
Onu sordum 9 ve 9S'ler ithlatçı 9 Pro Türkiye garantili bende şaşırdım ama 9 Pro Türkiye garantisindeMigros ithalatçı garantili ürünler satıyor.
Daha önce de yine Migrostan arkadaşım Redmi Note 8 aldı onda da Türkiye garantisi vardı diğer serisi ihtalatçı garantisinde satılıyordu.Migros ithalatçı garantili ürünler satıyor.
Onu alacağına git Mİ9T al Samsung'un orta segmentinden uzak dur veya 300 tl daha koyabiliyorsan Mİ Note 10 Lite alTelefon fiyatları dusermi meselâ 3.200tl olan a51 2.800 gibi fiyatlara inermi 1 2 aya fiyatları düşer deniliyor sizce
redmi Note 8 pro ile Note 9 pro arasında ki fiyat farkı neden düşüceniz nedirOnu alacağına git Mİ9T al Samsung'un orta segmentinden uzak dur veya 300 tl daha koyabiliyorsan Mİ Note 10 Lite al
İlla Samsung alacaksan da S veya Note almanı öneririm
düşmez dolarla alakalı değil vergiyle alakalı yükseldi fiyatlarTelefon fiyatları dusermi meselâ 3.200tl olan a51 2.800 gibi fiyatlara inermi 1 2 aya fiyatları düşer deniliyor sizce
fiyat farkı çok uçuk Note 9 Pro'nun olması gereken fiyatı 2000 civarıdır 3600 değildir madem bütçen o civarda Mİ Note 10 Lite al gitsin IPS ekranlı Note 9 Pro'ya 3600 verilmezredmi Note 8 pro ile Note 9 pro arasında ki fiyat farkı neden düşüceniz nedir
Yoo internette farklı sitelerde de araştırdım 3700 TL'ye kadar fiyat var birde IPS ekran yazmışsınız IPS ekran neden iyi değilfiyat farkı çok uçuk Note 9 Pro'nun olması gereken fiyatı 2000 civarıdır 3600 değildir madem bütçen o civarda Mİ Note 10 Lite al gitsin IPS ekranlı Note 9 Pro'ya 3600 verilmez
çünkü batarya tüketimi konusunda AMOLED ekran daha iyi ayrıca renkler daha canlı ve siyahı siyah gösterir de ondan IPS ise siyahı gri gösterirYoo internette farklı sitelerde de araştırdım 3700 TL'ye kadar fiyat var birde IPS ekran yazmışsınız IPS ekran neden iyi değil
Dolar falan hikaye durmaz vergiler yükseliyor yurt dışında yüzüne bakılmayan a51 bizim ülkede amiral gemisi fiyatına yazıkdolar borsası bu kadar dalgalıyken düşmesi çok zor gözüküyor.2800 değilde belki 3050-3100 aralarında dolanabilir.
aradaki fiyat farkı gayet normal çünkü elektronik marketler kar payından dolayı pahalıya satıyorlar RN8 Pro 3500 edecek telefon değil trendyoldan almak daha mantıklı ulan Black Friday günü 1900'lerdeydi şimdi 3000'e yakın fiyatı var şaka gibi yaRedmi Note 8 Pro 64 GB Varan Media Markt gibi yerlerde 3.499 TL iken şuan Trendyol'da Redmi Note Pro 128 GB Türkiye Garantili olan modeli 2.980 TL aradaki fiyat farkı normalmi, Türkiye Garantili diye ithalatçı garantili çıkabilirmi.
![]()
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128/6GB Türkiye Garantili Telefon Mineral Gri Fiyatı - Trendyol
Xiaomi Redmi Note 8 Pro 6 GB 128 GB Cep Telefonu - Mineral Grisi (Xiaomi Türkiye Garantili) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Öncelikle bilgilendirmelerin için teşekkürler peki Realme 6İ mi yoksa Redmi Note 8 Promuaradaki fiyat farkı gayet normal çünkü elektronik marketler kar payından dolayı pahalıya satıyorlar RN8 Pro 3500 edecek telefon değil trendyoldan almak daha mantıklı ulan Black Friday günü 1900'lerdeydi şimdi 3000'e yakın fiyatı var şaka gibi ya
3500 veren P40lite a51 nova 5t yi yi zorlar hepsi He bundan iyi cihazlararadaki fiyat farkı gayet normal çünkü elektronik marketler kar payından dolayı pahalıya satıyorlar RN8 Pro 3500 edecek telefon değil trendyoldan almak daha mantıklı ulan Black Friday günü 1900'lerdeydi şimdi 3000'e yakın fiyatı var şaka gibi ya
Sorduğun soru da soru olsa keşke tabiki de Redmi Note 8 ProÖyle evet ama satıcı firmayı biraz araştırdım da internette pekde güvenilir değil sanırım, satıcı firmada önemli
Mesaj otomatik birleştirildi:
Öncelikle bilgilendirmelerin için teşekkürler peki Realme 6İ mi yoksa Redmi Note 8 Promu
3500'e çıktıysa Mİ Note 10 Lite alsın rahatına baksın illa Huawei alacaksa da Nova 5T'den başka cihaza bakmasın3500 veren P40lite a51 nova 5t yi yi zorlar hepsi He bundan iyi cihazlar
Nova 5t de 3.5 mm girişle hafta kartı da olsaymıs süper olurduSorduğun soru da soru olsa keşke tabiki de Redmi Note 8 Pro
Kıyas konusu bile olamaz çünkü iki telefon aynı segmentte bile değil Realme 6i giriş seviyesi bir telefon ve asla önermem
3500'e çıktıysa Mİ Note 10 Lite alsın rahatına baksın illa Huawei alacaksa da Nova 5T'den başka cihaza bakmasın
amiral gemisi telefonlarda artık 3.5 mm jak girişi görmemeye alıştım İPhone 7 sağolsunNova 5t de 3.5 mm girişle hafta kartı da olsaymıs süper olurdu
Sorduğun soru da soru olsa keşke tabiki de Redmi Note 8 Pro
Kıyas konusu bile olamaz çünkü iki telefon aynı segmentte bile değil Realme 6i giriş seviyesi bir telefon ve asla önermem