Telefon ekranındaki sarı leke

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mman
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar ben yurtdışı telefon sifariş vermiştim. Zenfone 3 ze520kl modeli. 7ci aydan beri sorunsuz kullanıyorum. Fakat yeni farkına vardığım, telefonun yukarı sol tarafında yaklaşık 1,5cm uzun sarı leke olduğunu gördüm. Normalda bilinmiyor fakat arka plan beyaz renge gelince göze giriyor sarı leke. Şarjdan diye söylentiler duydum amma bilemedim. Garantisi vardır, bilemiyorum şimdi göndereyim mi servise yoksa gidermi bu leke, çoğalır mı? Bir bilginiz var mı bu konuyla alakalı. Malum servise gönderirsem yurt dışına gidecek ve baya uzun zamanda alır diye düşünüyorum.

Ömer Canbaz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
3,629
Merhaba;

Öncelikle birkaç gün bekleyin. Fazla oyun oynamadan veya telefona fazla baskı uygulamadan olabilir. Düzelmez ise servise gönderin.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Kronik bir sıkıntı meydana gelmiş servise danışın düzelmezse

Jon Snow

Winter is Coming
Reaksiyon puanı
513
Selam aleyküm, sarı reng bana biraz koyulaşıyor gibime geliyor yoksa bana mı öyle geliyor, bi bilemedim gitti))
Aynı sorunu zamanında Lg G2 de yaşamıştım. Önce çok az bir sarı leke vardı ve sadece arka plan beyaz olduğunda belli oluyordu. Ama daha sonra baya büyüdü ve rahatsız edici bir boyut aldı. Ben servise bir danışın derim

mman

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Aynı sorunu zamanında Lg G2 de yaşamıştım. Önce çok az bir sarı leke vardı ve sadece arka plan beyaz olduğunda belli oluyordu. Ama daha sonra baya büyüdü ve rahatsız edici bir boyut aldı. Ben servise bir danışın derim
Gözüme oturan şey, telefon yurtdışına gidicek geri dönüşü ne zamana çeker bilmiyorum :(