etkilemez ya zeten etkileyecek bir durum olursa çoğu telefon uyaı veriyorArkadaşlar benim tel de 84 tane toplam uyg. Oyun var ve telefonun 32 GB tan sadece 17,38 i dolu bu performansı etkilerini?
Arkadaşlar benim tel de 84 tane toplam uyg. Oyun var ve telefonun 32 GB tan sadece 17,38 i dolu bu performansı etkilerini?
Arka plan çalışmalarının hepsini sınırlandırdım, bazılarını kapattımEtkiler kardeşim onların. Arka planda çalışanları vardır
Durum tam olarak böyle arkadaşın dediği haklı,şahsen telefonumda yaşamıştım.%90'nından fazlası dolmadıkça hiçbir etkisi olmaz.
Performansı etkiler.Cihazınıza kullanacağınız uygulamaları yükleyin.Siz uygulamalar yüklediğinizde hem ramden hemde hafızadan yiyor.Birde uygulamaları güncellediğinizi düşününce bu cihazı performans olarak etkiler.Arkadaşlar benim tel de 84 tane toplam uyg. Oyun var ve telefonun 32 GB tan sadece 17,38 i dolu bu performansı etkilerini?
Tabii ki etkiler. bunu deneyebilirsin. Telefonu sıfırlayıp kullanmaya başlayınca hızlanıyor. Depolama yükü artıkça telefon hantallaşıyor.Arkadaşlar benim tel de 84 tane toplam uyg. Oyun var ve telefonun 32 GB tan sadece 17,38 i dolu bu performansı etkilerini?
Ama 17 GB etkiler miTabii ki etkiler. bunu deneyebilirsin. Telefonu sıfırlayıp kullanmaya başlayınca hızlanıyor. Depolama yükü artıkça telefon hantallaşıyor.
Sende iyi abartmışsın ??Etkilediğini kendi gözümle gördüm, cihazı 45 MB boş yer kalana kadar doldurdum ve cihaz öyle hantallaştı ki cihazı yeniden temizleyebilmek bile çok zor oldu.
Sende iyi abartmışsın ??
Sende iyi abartmışsın ??
Yani sonuç olarak 17 GB etkiler mi ?Arkadaş deneyimi paylaşmış. Abartı yönünü bilmem ama özü doğru![]()