Telefon arıyorum

Batuhanztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba iyi günler arkadaşlar 1000-700 tl arası beni yarı yolda bırakmayacak üniversite hayatımı geçirebileceğim bir telefon arıyorum. Önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.

ob_oguzhan

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hangi amaçla kullanacağına bağlı.

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Aynen gm plus gider sana:)

Batuhanztrk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Şu an s4 mini kullanmaktayim 2.5 yildir fakat android bu ömrü kısa oluyor gm plus u araştiracam

Emir Barlık

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba iyi günler arkadaşlar 1000-700 tl arası beni yarı yolda bırakmayacak üniversite hayatımı geçirebileceğim bir telefon arıyorum. Önerilerinizi yazarsaniz sevinirim.
Bence GM 5 Plus çok iyi bir telefon ben şu an İPhone 6Plus kullanıyorum yanına bir telefon ihtiyacım var ve GM 5 Plus alacağım

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

Bu fiyat segmentinde alabileceğiniz en güzel modellerden biri general mobile 5 plus. Ürün güzel bir donanıma sahip olduğu gibi ayrıca android one platformuna sahip bir ürün olduğu için Çok uzun süre en güncel cihaz sizin olucaktır. Ayrıca üzerinde barındırdığı usb type-c, modem seviyesinde de cat7 sınıfı modemi ile mobil ve şarj tarafında günümüz teknolojilerini uygun fiyata sunmayı hedefliyor. 1 aya satışa çıkacak. Beklemenizi şiddetle tavsiye ederim.