Telefon alıcam yardım edermisiniz.

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle merhaba arkadaşlar aklımda soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim.Yeni telefon alıcam bi türlü karar veremedim sizlere sormak istiyorum.

İphone 6 ve Plus - Sony Xperia z3 - Htc one m8 - Samsung Galaxy Note 4

Bu 4'ünün arasında kaldım hangisi daha iyi yada hangisi işime yarar pek emin değilim ama hepsi'de isteklerimi karşılıyor sadece kalite güven açısından sizlere sormak istedim.

Not:19 yaşındayım 3 yıl Android kullandıktan sonra İphone 5s'e geçtim 2 yıldır kullanıyorum İOS daha iyi geldi bana.İphon'dan şaşmayı düşünmüyorum ama son zamanlarda çıkan olaylar soru işaretleri bıraktı aklımda.Yorum sizlerin...

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bende öyle düşündüm ama Plus daha iyi değil'mi ?

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Bütçe problemim yok ama yamuluyor kamerası arızalı diye yorumlar gördüm başka sitelerde ondan sizlere başvurdum.Bu arada. sitede daha yeniyim

Whoops

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Büyük ekran kullanabiliyorsan plus tavsiye ederim hani bir kap bir film takarsın tamamdır.

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Aynn bende öyle düşündüm büyük ekranada geçmeyi düşünüyorum plus mantıklı tabi 16gb versiyonunu almayı planlıyorum

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Öncelikle merhaba arkadaşlar aklımda soru işaretleri var yardımcı olursanız sevinirim.Yeni telefon alıcam bi türlü karar veremedim sizlere sormak istiyorum.

İphone 6 ve Plus - Sony Xperia z3 - Htc one m8 - Samsung Galaxy Note 4

Bu 4'ünün arasında kaldım hangisi daha iyi yada hangisi işime yarar pek emin değilim ama hepsi'de isteklerimi karşılıyor sadece kalite güven açısından sizlere sormak istedim.

Not:19 yaşındayım 3 yıl Android kullandıktan sonra İphone 5s'e geçtim 2 yıldır kullanıyorum İOS daha iyi geldi bana.İphon'dan şaşmayı düşünmüyorum ama son zamanlarda çıkan olaylar soru işaretleri bıraktı aklımda.Yorum sizlerin...
ios kullandıysan android kullanamazsın zorlanırsın karışık gelir bence iphone 6 kullan....

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
bende çok plus almak istiyorum ama sony z4 de mantıklı sony bu aralar kendini aştı su altı mazasını açtı artık su geçirmez telefonlar yapıyor z4 mantıklı geldi ama çok bekliyemem 1-2 hafta içinde almam lazım en geç.

zaza_yk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kattiyen Note 4 almalısın. İphone 6 alana kadar 5s serisini tercih etmeni tavsiye ederim. Hepsi hemen hemen ufacık bir değişiklik dışında aynı. Ama LG g3 kullanıcı olarak söylüyorum Note 4 deki Kamera çözünürlük şarj vs hiçbir telefonda yok. Gözük kapalı al kullan. Zaten eskisi gibi plastik kasada kullanmıyorlar. İmana gelmişler sonunda müşterilerini memnun edecek bir uğraşa girmişler.

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Note 4 inceleme fırsayım olmadı yarın spor çıkışı bir telefoncuya gidip bakıcam yakından bakalım nasıl birşey

BlitzHan

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Kafanda iPhone varsa al gitsin. Android alıcaksan biraz bekle. 64Bit işlemciler geliyor. Yeni telefonlar çıkıcak onları alırsın.

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
dediğim gibi en fazla yıl başına kadar bekliye bilirim araba alıcam yoksa telefon alamam

zaza_yk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş yeni telefon bahanesini bekleyeceksen ömrün yetmez :) Çünkü sen yeni tlf nu bekleyeyim derken ilk çıkan 64lük telefonu alayım diye düşündüğünde ardından diğer firma atağa girecek ondan daha iyisini çıkaracak diye bir de onu bekleyeyim vs vs. diye uzaaar gider. Şuan piyasada en iyi telefon kim ne derse desin özellik bazında Note 4 dür. Fanatik kullanıcılar her zaman kendi kullandığı işletim sistemli telefonları överler . Alacaksan mantıken note4 yoksa bekleyecem dersen bence LG G4'ü bekle derim :)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Çünkü LG G serisi çok fantastik telefon. Kullanımı bence diğer telefonlardan daha çok güzel daha da heyecan verici . :)

orhancixxt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Mantıklı söylüyorsun kardeşim dediğim gibi yarın note 4 incelicem

ErwinSmith

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
344
Xperiaz z3 compact alırdım ben yerinde olsam bu arada yeni çıkan htc Desire eye de alınabilir on kameraya önem veriyorsan .
Eğer iPhonedan memnun ise 6 ile devam et :)