Telefon alacağım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ais_ezhel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi telefon alıcam aklımda bu markalar var :
ASUS
HTC
SAMSUNG
SONY
Bu markalrın telefon modelleri ise bunlar :
Asus PadFone Infinity
Htc One
Htc One X Plus
Samsun Galaxy S4
Samsun Galaxy S3
Samsun Galaxy S3 mini
Sony Xperia Z
lütfen yardım edin

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
en çok satılan modeller bunlar zaten :D

liste çok dengesiz. 700 liralık cihazda var 2bin liralık cihazda :) Htc One al bence

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bence 3310 al çok ekonomik ve antutu testlerindede en yakin rakibi s4 e de fark atiyor çok hızlı

RdhcK

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba

Listeye koymamışsın ama LG optimus g modeline bir bak derim.
Ben bizzat mağazada inceledim performansı çok hızlı, ekranı diğer telefonlara göre baya iyi (sağdan soldan değişik açılardan bakınca diğer telefonlar gibi görüntü zayıflamıyor ) , kamera gündüz çekiminde denedim ayna gibi, sony ve htc'ye kafa tutar. Kendim bizzat denemesem önermem.Fiyat şu an 1750 civarı ama 1-2 aya iner, yinede sen bilirsin.
Ama yorumlara bakma gidip kendin bizzat gör ve incele.

fatih911907

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirtiğim gibi telefon alıcam aklımda bu markalar var :
ASUS
HTC
SAMSUNG
SONY
Bu markalrın telefon modelleri ise bunlar :
Asus PadFone Infinity
Htc One
Htc One X Plus
Samsun Galaxy S4
Samsun Galaxy S3
Samsun Galaxy S3 mini
Sony Xperia Z
lütfen yardım edin

Hocam pazardan salata malzemesi alır gibi olmuş. Öncelikle telefondan beklentiniz neler? Yani küçük mü olsun, büyük mü olması daha iyi, sarj konusu çok mu kritik, oyun oynar mısınız, müzik konusunda ne kadar hassassınız gibi bir çok kriter var. Öncelikle kullanım amacını belirtirseniz öneriler daha sağlıklı olur.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Öncelikle ihtiyaçlarını ve bir telefondan beklentilerini belirle sonra Htc one ve Galaxy s4 arasında araştırmanı yap.

ais_ezhel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şarjı iyi gidecek fazla müzik dinlerim hem hoparlorden hemde kulaklıktan fzla oyun oynarım (yarış oyunları) fazla oyunlarda kasmayacak telefonda konuşurum ve mesajlaşırım telefon almazsam tablet alıcam o yuzden asus u seçtim belki onu alırım bi zamanlar lg kulandım ama bek memnun olmadım ya htc one ya asus yada samsung galaxy s4 alıcam

- - - Mesaj Güncellendi - - -

şu an samsun galaxy mini kulanıyorum sürümü ise 2.2.1

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
şarjı iyi gidecek fazla müzik dinlerim hem hoparlorden hemde kulaklıktan fzla oyun oynarım (yarış oyunları) fazla oyunlarda kasmayacak telefonda konuşurum ve mesajlaşırım telefon almazsam tablet alıcam o yuzden asus u seçtim belki onu alırım bi zamanlar lg kulandım ama bek memnun olmadım ya htc one ya asus yada samsung galaxy s4 alıcam
Asus'u geç bi' kere.
Ben olsam sanırım Galaxy s4 alırdım.

Oqunes

Asistan
Reaksiyon puanı
0
HTC One derim ses kalitesi,ekran kalitesi benim nazarımda iyi.Ayrıca görünüşü de çok şık.Buna alternatifse S4 olabilir.2 si arasında tercihini yap ona göre alıma karar ver bence.Tabi telefonda en çok neye ihtiyacın olacak bunu da belirlemelisin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...