ais_ezhel
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
ben tel. alıcam samsung iddialı bir giriş yaptı s4 s3 den pek farkı yok ama aklımda glaxy s4 ve s3 htc one ve htc 8x yardım edin (8x in hangi rengini tavsiye edersiniz)
Nasıl yani Samsungun hızlı güncelleme vermesi kötü mü Güncellemeyi samsung çıkarmıyor güncellemeleri Google çıkarıyor , sürekli işletim sisteminin güncellenmesi samsungun değil googlun suçudur eğer ortada bişey varsaSony güncelleme desteğini zaten veriyor ki 4.0 ı bütün telefonlarına verdi vermiyor demek nankörlüktür bu 1.si en azından HTC gibi hiç vermemezlik yapmıyor ya da Samsung gibi -sözümona- hemen verip zırt pırt güncelleme vermiyor yok şu sorunu bu sorunu diyeBir veriyor pir veriyor anlayacağınız
Güncellemeleri Google veriyor ancak firmaların süzgecinden geçiyor samsungun süzgeci biraz büyük delikli sanırımNasıl yani Samsungun hızlı güncelleme vermesi kötü mü Güncellemeyi samsung çıkarmıyor güncellemeleri Google çıkarıyor , sürekli işletim sisteminin güncellenmesi samsungun değil googlun suçudur eğer ortada bişey varsa![]()
Yanlış biliyosun hocam google veriyor samsung portluyor en son da kendi arayüzünü ekleyip tek tek ülkelere dağıtılıyor.Nasıl yani Samsungun hızlı güncelleme vermesi kötü mü Güncellemeyi samsung çıkarmıyor güncellemeleri Google çıkarıyor , sürekli işletim sisteminin güncellenmesi samsungun değil googlun suçudur eğer ortada bişey varsa![]()
S4 bambaşka abi ne var tasarımıda güzelleşseydi mesela xperia z de köşeli ama güzel duruyor hani.
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Yanlış biliyosun hocam google veriyor samsung portluyor en son da kendi arayüzünü ekleyip tek tek ülkelere dağıtılıyor.
Güncellemeleri Google veriyor ancak firmaların süzgecinden geçiyor samsungun süzgeci biraz büyük delikli sanırım![]()
o konudaki fikrimide söyleyim kendi laptobumdan örnek vereceğim i7 İşlemci 8gb 650m ekran kartı her neyse, Bilgisayarım yeni açtıgımda %20 kesinlikle ram çalışır her bir tarayıcı açışımda %3 eklenir yani bilgisayarlarda bile hiç bi işlem yapmadan ram yiyorsa telefonların yemesi çok normal bir durum , tabiki s3 ün ram fazla yediği dogru ama s4 le çözeceğini sanıyorumDelikli ve ağır şuan s3 kullanan arkadaşımın 200 mb ramı kalınca öpüp başına koyuyor![]()
Yok mağzur gör, senin yazıda samsung veriyor demişssin sandım google samsunga veriyor o yüzden şeyetmiştim yoksa senin de bunları bildiğini biliyorum bilmediğini sandım(kafan karıştıysa üzgünüm yazarken karıştı benim kafa)ben farklı bişeymi dedim google verıyor dedım yorumumu bitirdim tabiki kazma kürek gibi işletim sistemini bomboş hiçbi üretici vermez kendi uygulamalarını ekler dediğin gibi. ben yanlış bişe sölemedim![]()
Tabi ki düzeldi note 2 deki boş ram oranı 1.2 gb yâni arayüz ne kadar ağır olursa olsun 800 mb den fazla tüketmezo konudaki fikrimide söyleyim kendi laptobumdan örnek vereceğim i7 İşlemci 8gb 650m ekran kartı her neyse, Bilgisayarım yeni açtıgımda %20 kesinlikle ram çalışır her br tarayıcı açışımda %3 eklenir yani bilgisayarlarda bile hiç bi işlem yapmadan ram yiyorsa telefonların yemesi çok normal bir durum , tabiki s3 ün ram fazla yediği dogru ama s4 le çözeceğini sanıyorum
S4 Hakkını Niye Yiyorsun S3 le Aralarında Neredeyse Dağlar Kadar Fark Var S3 Kamerası 8 Mp S4 13 Mp S3 de 1 gb ram var s4 de 2 gb ram var s3 ekran 720 x 1280 piksel çözünürlükte s4 1920 x 1080 Full Hd s3 İşlemci Hızı 1,40 Ghz s4 İşlemci Hızı 1,70 ghz + S3 4 çekirdekli işlemci kullanıyor s4 8 çekirdekli
Telefonda yiyen kısım zaten ayrı gözükür. Sistem kendi yediği kısmı ayırır ve onu göremezsin. Örneğin 1 GB RAM'i olan cihazlar. 855 MB RAM gözükür çalışan uygulamalar kısmında.o konudaki fikrimide söyleyim kendi laptobumdan örnek vereceğim i7 İşlemci 8gb 650m ekran kartı her neyse, Bilgisayarım yeni açtıgımda %20 kesinlikle ram çalışır her bir tarayıcı açışımda %3 eklenir yani bilgisayarlarda bile hiç bi işlem yapmadan ram yiyorsa telefonların yemesi çok normal bir durum , tabiki s3 ün ram fazla yediği dogru ama s4 le çözeceğini sanıyorum