Telefon alacağım

ais_ezhel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben tel. alıcam samsung iddialı bir giriş yaptı s4 s3 den pek farkı yok ama aklımda glaxy s4 ve s3 htc one ve htc 8x yardım edin (8x in hangi rengini tavsiye edersiniz)

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Tutuluyor ki tasarım değişikliğine gitmemiş , deli olması lazım daha dayanıklı polikarbon plastikten yapılmış daha ne olcak :) Sağlam arıyorsan Verdunun telefonlarına bak Altından pırlantadan yapılmış :D yere at parçalamaya çalış , kemir sana kalmış :)

Xperia z nin tasarımı çok güzel gerçekten Sony güncelleme desteğini sürekli vereceğini bilsem Z derdim ama s4

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
S4 Hakkını Niye Yiyorsun S3 le Aralarında Neredeyse Dağlar Kadar Fark Var S3 Kamerası 8 Mp S4 13 Mp S3 de 1 gb ram var s4 de 2 gb ram var s3 ekran 720 x 1280 piksel çözünürlükte s4 1920 x 1080 Full Hd s3 İşlemci Hızı 1,40 Ghz s4 İşlemci Hızı 1,70 ghz + S3 4 çekirdekli işlemci kullanıyor s4 8 çekirdekli

KyA27

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one,S3 ve S4 ü tutup 8x ile kıyaslıyorsan ne istediğini bilmiyorsundur.

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sony güncelleme desteğini zaten veriyor ki 4.0 ı bütün telefonlarına verdi vermiyor demek nankörlüktür bu 1.si en azından HTC gibi hiç vermemezlik yapmıyor ya da Samsung gibi -sözümona- hemen verip zırt pırt güncelleme vermiyor yok şu sorunu bu sorunu diye :) Bir veriyor pir veriyor anlayacağınız

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Sony güncelleme desteğini zaten veriyor ki 4.0 ı bütün telefonlarına verdi vermiyor demek nankörlüktür bu 1.si en azından HTC gibi hiç vermemezlik yapmıyor ya da Samsung gibi -sözümona- hemen verip zırt pırt güncelleme vermiyor yok şu sorunu bu sorunu diye :) Bir veriyor pir veriyor anlayacağınız
Nasıl yani Samsungun hızlı güncelleme vermesi kötü mü Güncellemeyi samsung çıkarmıyor güncellemeleri Google çıkarıyor , sürekli işletim sisteminin güncellenmesi samsungun değil googlun suçudur eğer ortada bişey varsa :)

patientia

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Nasıl yani Samsungun hızlı güncelleme vermesi kötü mü Güncellemeyi samsung çıkarmıyor güncellemeleri Google çıkarıyor , sürekli işletim sisteminin güncellenmesi samsungun değil googlun suçudur eğer ortada bişey varsa :)
Güncellemeleri Google veriyor ancak firmaların süzgecinden geçiyor samsungun süzgeci biraz büyük delikli sanırım :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
S4 bambaşka abi ne var tasarımıda güzelleşseydi mesela xperia z de köşeli ama güzel duruyor hani.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yanlış biliyosun hocam google veriyor samsung portluyor en son da kendi arayüzünü ekleyip tek tek ülkelere dağıtılıyor.

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
S4 bambaşka abi ne var tasarımıda güzelleşseydi mesela xperia z de köşeli ama güzel duruyor hani.

Yanlış biliyosun hocam google veriyor samsung portluyor en son da kendi arayüzünü ekleyip tek tek ülkelere dağıtılıyor.

ben farklı bişeymi dedim google verıyor dedım yorumumu bitirdim tabiki kazma kürek gibi işletim sistemini bomboş hiçbi üretici vermez kendi uygulamalarını ekler dediğin gibi. ben yanlış bişe sölemedim :P

DumDumaq

Dekan
Reaksiyon puanı
9
Delikli ve ağır şuan s3 kullanan arkadaşımın 200 mb ramı kalınca öpüp başına koyuyor :)
o konudaki fikrimide söyleyim kendi laptobumdan örnek vereceğim i7 İşlemci 8gb 650m ekran kartı her neyse, Bilgisayarım yeni açtıgımda %20 kesinlikle ram çalışır her bir tarayıcı açışımda %3 eklenir yani bilgisayarlarda bile hiç bi işlem yapmadan ram yiyorsa telefonların yemesi çok normal bir durum , tabiki s3 ün ram fazla yediği dogru ama s4 le çözeceğini sanıyorum

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben farklı bişeymi dedim google verıyor dedım yorumumu bitirdim tabiki kazma kürek gibi işletim sistemini bomboş hiçbi üretici vermez kendi uygulamalarını ekler dediğin gibi. ben yanlış bişe sölemedim :P
Yok mağzur gör, senin yazıda samsung veriyor demişssin sandım google samsunga veriyor o yüzden şeyetmiştim yoksa senin de bunları bildiğini biliyorum bilmediğini sandım(kafan karıştıysa üzgünüm yazarken karıştı benim kafa) :)

hasanistan44

Profesör
Reaksiyon puanı
3
o konudaki fikrimide söyleyim kendi laptobumdan örnek vereceğim i7 İşlemci 8gb 650m ekran kartı her neyse, Bilgisayarım yeni açtıgımda %20 kesinlikle ram çalışır her br tarayıcı açışımda %3 eklenir yani bilgisayarlarda bile hiç bi işlem yapmadan ram yiyorsa telefonların yemesi çok normal bir durum , tabiki s3 ün ram fazla yediği dogru ama s4 le çözeceğini sanıyorum
Tabi ki düzeldi note 2 deki boş ram oranı 1.2 gb yâni arayüz ne kadar ağır olursa olsun 800 mb den fazla tüketmez :)
Laptopun da canavar gibiymiş ama :)

İrResistible-1

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Şu ana kadar okuduklarının hepsini UNUT SAMSUNG FANI KAYNIYOR ORTALIK.

Yapıcaklarını adım adım soyluyorum.

1)1 ay Bekleyeceksin
2)1 ay Bekledikten sonra evden Çıkıp Telefonu Alacagın Mağazaya gideceksin
3)HTC ONE istiyorum diyeceksin kutuyu alıp evine gelip Dünyadaki en güzel telefona sahip olacaksın.

S4 sadece isimden gelen bir balon luk var Aynı Telefonu Huavei çıkarsaydı tıpatıpını işlemcisinden tut tasarımına kadar Vede 2000 tl ye satsaydı Ağır Eleştriler Alırdı.
Xperia Z İse Şu anki Yeni Çıkan Telefonlara Göre Yavaş Kaldı.

Dediğim gibi etraf Çok Samsung Fanı Kaynıyor Sakın Kulak asma Tek Tavsiyem bu.

S4 Hakkını Niye Yiyorsun S3 le Aralarında Neredeyse Dağlar Kadar Fark Var S3 Kamerası 8 Mp S4 13 Mp S3 de 1 gb ram var s4 de 2 gb ram var s3 ekran 720 x 1280 piksel çözünürlükte s4 1920 x 1080 Full Hd s3 İşlemci Hızı 1,40 Ghz s4 İşlemci Hızı 1,70 ghz + S3 4 çekirdekli işlemci kullanıyor s4 8 çekirdekli

Bir 8 ÇEKİRDEKLİ İşlemci vakası ile karşı karşıyayız yetkililer gelip arkadası hemen alsın.
Ayrıca Bir GHZ e Göre İşlemci Değerlendirme Vakası Da Var Hastanın durumu ağır!

ais_ezhel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
8x i arkadaşım alacak ondan sordum sony xperia x yi de öneriyorsunuz s4 biraz kopya telefon olmuş ama güzel lansmandada adam söyledi dünyanın her tarafından yararlandık dedi s4 ün kamerası ile one nin kamerası aynı özellikleri taşıyor

ben s4 ile one nin karşılaştırmasına baktım one yi seçmişler link :

http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/Samsung-I9500-Galaxy-S-IV-vs-HTC-One

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Beyler Benim Sizlere Birkaç Sorum olacak Yaklaşık 750 1000TL ARASI BİR TELEFON BAKIYORUM .. Siz Hangisini Önerirsiniz. Çogu telefona baktım fakat nokia 603 ve samsung s3 mini arasında gidip gelıyorum daha başka neler önerirsiniz yada 2 si arasından sizce hangisi??

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ya kardeşm al bi iphone yok güncelleme mi vericek yok vermeyecek uygulama varmı yokmu ram azaldı telefonu kapatıp açayım bunlardan uzak telefonunu seve seve 4 yıl kullanırsın ne heyecan arıyosun kendine

ısıl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar ben daha yenı uye oldum ve sıkıntılarımı paylasmak ıstıyorm belkı bırınız bısey soyler yaklasık 1 aylık s3 mını kullanıcısıyım bıkac tane oyun ındırdım su meshur oyunlardan fruıt nınja falan 1 ay boyunca bu oyunu oynadım bı sıkıntı olmadı ama dun gece acınca once tel dondu bıraz bekledım gelmdı snra bıkac sefer daha denedm bu sefer tamamen kapandı ekran sılmek zorunda kaldım baska oyunlarda da oldu onları da sıldım. ustelık donma ve pıksel olayı da dogrudur acıkcası pısmanlık yasıyorm bnı aydınlatıcak olan var mı?

smnfrkn

Profesör
Reaksiyon puanı
11
o konudaki fikrimide söyleyim kendi laptobumdan örnek vereceğim i7 İşlemci 8gb 650m ekran kartı her neyse, Bilgisayarım yeni açtıgımda %20 kesinlikle ram çalışır her bir tarayıcı açışımda %3 eklenir yani bilgisayarlarda bile hiç bi işlem yapmadan ram yiyorsa telefonların yemesi çok normal bir durum , tabiki s3 ün ram fazla yediği dogru ama s4 le çözeceğini sanıyorum
Telefonda yiyen kısım zaten ayrı gözükür. Sistem kendi yediği kısmı ayırır ve onu göremezsin. Örneğin 1 GB RAM'i olan cihazlar. 855 MB RAM gözükür çalışan uygulamalar kısmında.

Edit: Aynı zamanda Xperia Z yerine Optimus G diyorum, her zaman. Adreno 320 768p ekranını uçuruyor. Boşu boşuna ne kasacaksın GPU'yu o kadar? Gülle gibi de cihaz 7-8 kere attılar yere göğüs hizasından bana mısın demedi. Boşu boşuna pahalı telefon sevdasına düşüp de kullanmayacağınız özelliklere para vermeyin. Ben One alacağım ama her şeyini de dibine kadar kullanacağım. Seneye de yenisi çıksın değiştiririm demiyorum asla.

orcnd

Dekan
Reaksiyon puanı
255
geçen senenin telefonlarından seçecek olursak note 2 ve nexus 4 derim.

yeni çıkacak telefonları beklersen lg optimus g pro, htc one, xperia z telefonları arasından seçim yapman lazım. üç telefonda kendine ait farklı özelliklere sahip.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İphone tabiki çok güzel ve uzun süre kullanılabilecek telefon ama fiyatları çok yüksek

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
S4 ve One'nin yanında 8x biraz garip olmuş farklı bir platform nede olsa :) S4, One, Z, gibi modelleri alacak olanlara kesinlikle nisan sonuna kadar beklemelerini öneririm. Tümünü yakından görün derim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 2 sorum var vereceğiniz cevaplar alacağım telefonu seçmemde yardımcı olacak..1-benim düşündüğüm telefon Xperia z bunda batarya değiştirme imkanı yok aynı htc ve iphone da olduğu gibi.. batarya değiştirme imkanı veren tek telefon samsung galaxyler..sorum şu batarya değiştirme imkanı olmaması o telefondan vazgeçmem için yeterli bir sebepmi sizce? yani batarya değiştirme imkanı vermeyen telefonlar kaç sene dayanır?

2-sony dünyaca bilinen çok büyük bir marka..böyle bir dünya devi marka varken htc gibi yeni, geçmişi olmayan bir marka almak sizce güvenli mi? akıllıca mı? cevaplarınız için teşekkürler şimdiden.