TheLastWarrior
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,046
En basa i11 yzdım zaten4 5 sene demiş adam sence bu telefonlar 4 5 sene sora iPhone 11 performansı verirmi yada hala güncelleme alırmı
En basa i11 yzdım zaten4 5 sene demiş adam sence bu telefonlar 4 5 sene sora iPhone 11 performansı verirmi yada hala güncelleme alırmı
S20 plus Exynos 990 dan dolayı 4-5 yıl sonra İphone11 performansı vermez burda haklısın ama Oneplus 8 5 yıl sonra da İphone11 performansı verir çünkü Oneplus ın yazılımı ve arayüz akıcılığı çok iyi.4 5 sene demiş adam sence bu telefonlar 4 5 sene sora iPhone 11 performansı verirmi yada hala güncelleme alırmı
iPhone 11 en iyi seçenekSevgili forum sakinleri yarın telefon alacağım ama çok kararsız kaldım beni en az 4 5 sene kasmadan problem yaşamadan götürmesini geniş açılı kamera(iyi bi kamera) şarjı iyi giden arayüzüyle beni mutlu edecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese iyi forumlar...
Hayırlı olsun.yarrdımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim iphone 11 aldım![]()
Güzel mi kanka?Yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkürler. iPhone 11 aldım. Çok mutluyum. İnşallah herkesin iPhone 11'i olur. Özellikle @Shiden kardeşim, bana yardımcı olduğun için çok teşekkür ederim sana. Adamsın.
iPhone 11 öneririm.Sevgili forum sakinleri yarın telefon alacağım ama çok kararsız kaldım beni en az 4 5 sene kasmadan problem yaşamadan götürmesini geniş açılı kamera(iyi bi kamera) şarjı iyi giden arayüzüyle beni mutlu edecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese iyi forumlar...
Hayırlı olsunyarrdımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim iphone 11 aldım![]()