• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Telefon Alacağım Hangisini Almalıyım ?

Öneride bulunamayacağım fakat deneyimimi ve gördüklerimi yazayım bari,

İphone 8 Plus kullanıyorum, batarya konusunda çok kötü bir hal almaya başladı.
Arkadaşım ise benden sonra iphone 8 almıştı , İphone 8 Plus almadığından dolayı pişmandı

Onun dışında her şey gayet iyi :)

İkisi de alınmaz. P30, oneplus 7t veya s10 alabilirsiniz.

iphone se varken neden iphone 8?
İphone 8 in boyutunu görünüşünü ilk çıktığından beri beğeniyordum. Ve galiba iphone 8 alıcam. Şarj konusuna gelince telefondan oyun oynayan biri değilim. Çokda bakmıyorum zaten sosyal medyalarda geziyorum az. Whatsapp telegram falan kullanıcam.

İphone 8 in boyutunu görünüşünü ilk çıktığından beri beğeniyordum. Ve galiba iphone 8 alıcam. Şarj konusuna gelince telefondan oyun oynayan biri değilim. Çokda bakmıyorum zaten sosyal medyalarda geziyorum az. Whatsapp telegram falan kullanıcam.
Allah kurtarsın

se ile 8 in boyutu aynı tasarımda sadece apple logosu ortaya alındı.

iphone 8 256GB'ın fiyatına alabileceğiniz daha iyi modeller var.
Galaxy Note 10
Galaxy S10+
Huawei P30
İPhone 8 plus 64 GB
İPhone Se 2020
Belki biraz zorlasanız XR
Tercih sizin. Önemli olan sizin beğeniniz ve tercihiniz. Ne alırsanız alın şimdiden hayırlı olsun :)

Gençler General Mobile Gm 8 Go`dan Başka Bir Telefona Geçmek İstiyorum. Siz hangisini tavsiye edersiniz ?
İphone 8 256 Gb
https://www.hepsiburada.com/iphone-8-256-gb-p-HBV000007PV9G-------------------
Samsung A71
https://www.hepsiburada.com/samsung...q2-ugTKIRF23Xi_rTvCxoEUn7eT2i77EaAj1fEALw_wcB
Ne Dersiniz ?
İkisi arasında iPhone 8.Senin yerinde olsam Se 2020 alırdım.Se 2020 A13 bionic işlemci ile hem daha güncel hemde ömrü 8 e göre daha uzun bir cihaz.