Telefon 3 Kere Safaride Mavi Ekran Oldu Yardım

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Telefon 1 hafta içinde toplam 3 kere olmak üzere safaride birden mavi ekran olarak kendine reset atıyor yaklaşık 5 dakika önce tekrar oldu SS alırken ama bu sefer reset atmadı direk kapandı niye böyle oluyor bu sorunla karşılaşan arkadaşlar ne yaptınız ne yapmam gerekir cihaz 6 aylık 5S teşekkürler

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Jailbreak li telefonmu bu. Jb varsa da yoksada sıfırdan kur teli olmuyorsa servise gonder

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
bir kaç gün daha bekle çıkacak olan 8.1.3 sürümünü indirip temiz kurulum yap :) devam ederse servise gönderirsin artık

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
ayarlardan safari ye girip "tarihçeyi ve web sitelerini sil" seçip silme işlemini gerçekleştir daha once karıştırıp değiştiridiğin bir yer varsa onuda düzel safari ayarlarında.

genel kısmında en altta profil başlıgı varsa içersindeki profilleri silmeyi dene

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
ayarlardan safari ye girip "tarihçeyi ve web sitelerini sil" seçip silme işlemini gerçekleştir daha once karıştırıp değiştiridiğin bir yer varsa onuda düzel safari ayarlarında.

genel kısmında en altta profil başlıgı varsa içersindeki profilleri silmeyi dene
Tarihçeyi zaten ordan temizliyorum daha iyi temizliyor hiç ayar filanda yapmadım son Günler'de canımı çok sıkıyor bu olay

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
Başka bir forumda dahada mavi ekran sorunları okumuştum bu sorun ya jb den yada donanımsal sorundan meydana geliyormuş ama sen önce bir restore et eğer düzelmezse servise yolla

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5. Kez oldu yardım edin lütfen
Bu kez yine oldu ya vine izliyordum birden mavi ekran oldu ondan önce clash of clans a girerken 2-3 dakikalık bir donma yaşadım oyuna tıkladım clash of clans simgesi soluk oldu kaldı öyle kütfen yardım edin ����

Liquido

Doçent
Reaksiyon puanı
14
5. Kez oldu yardım edin lütfen
Bu kez yine oldu ya vine izliyordum birden mavi ekran oldu ondan önce clash of clans a girerken 2-3 dakikalık bir donma yaÅŸadım oyuna tıkladım clash of clans simgesi soluk oldu kaldı öyle kütfen yardım edin í*½í¸*í*½í¸*

Senin sorun büyük ihtimal donanımsal ama emin olmak için cihazını restore et eğer hala devam ederse garantiye yolla.

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Allah Aşkın'a akşam akşam sinir etme defol konumdan

clients

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Ram i arıza desek ram mi değişeceksin :) Servise yol görünmüş. Sen bi koşu git gel servise